zdjęcie Rysi z wczoraj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Marcel u Patki zrobił sobie kuwetę z mebla, nie może tam zostać, jaka procedura? Klatka u kogoś w domu? Czy powrót do Pani Heleny? Wiem, że to ostatnie nie jest rozwiązaniem najlepszym z naszego punktu widzenia, ale czy nie najlepszym dla Marcela?
Patka, a jak z jego zachowaniem? Chowa się? Boi? Jest agresywny?
Bruno (vel Armani) i Tymek trafiają do kuwety...
Akima pisze:Tweety na to schorzenie umiera 25% kotów. To lepsza diagnoza niż FIP.
To tlumaczyłoby tez problemy z watrobą. Troche mu dołożyli kroplówkami w Krakvecie rozrzedzając krew i powodując zwiększenie anemii. Taka mądra jestem bo poczytałam w necie. Najwazniejsze da się leczyć. Gorzej jest jeśli FELV i FIP dodatnie, ale w FIPa nie wierzymy na podstawie testów tylko. Ma 75% szans to bardzo dużo!
miszelina pisze:lutra pisze:Marcel u Patki zrobił sobie kuwetę z mebla, nie może tam zostać, jaka procedura? Klatka u kogoś w domu? Czy powrót do Pani Heleny? Wiem, że to ostatnie nie jest rozwiązaniem najlepszym z naszego punktu widzenia, ale czy nie najlepszym dla Marcela?
A on szczepiony jest? Jeśli tak, to może na Kocimską do cat-roomu, tam i tak brakuje dziada z babą![]()
Tyle, że on potrzebuje człowieka.....
Eh, głupoty piszę
Tweety pisze:miszelina pisze:lutra pisze:Marcel u Patki zrobił sobie kuwetę z mebla, nie może tam zostać, jaka procedura? Klatka u kogoś w domu? Czy powrót do Pani Heleny? Wiem, że to ostatnie nie jest rozwiązaniem najlepszym z naszego punktu widzenia, ale czy nie najlepszym dla Marcela?
A on szczepiony jest? Jeśli tak, to może na Kocimską do cat-roomu, tam i tak brakuje dziada z babą![]()
Tyle, że on potrzebuje człowieka.....
Eh, głupoty piszę
obawiam się, że zawiśnie na rurach
Tweety pisze:
Co do Liska, skoro rozważamy możliwość klatki, to Patka, skoro Lisek jest jeszcze u Ciebie to możesz tę klatkę zainstalować tam? Bo jak pomyślę, że po raz kolejny mamy przenosić wycofanego kota, to żebyśmy zaraz mu nie stawiali świeczekMiał dostać 2 tygodnie a jest drugi dzień.
lutra pisze:Miszelino, podałam Twój numer Zosi z Bronowic, Bruno ma zapalenie ucha i weźmie dla niego z kocimskiej na chwilę oridermyl, ok? Zadzwoni, żeby się z Tobą umówić.
To, co dzieje się Gasparowi mocno przypomina to, co miała Wisienka....
Akima pisze:jak on się oprócz tego zachowuje ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 103 gości