Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
15pietro pisze:caroole jakie słodziakipozwolisz mi je za jakiś czas odwiedzić?
![]()
Mam chętny domek na Łatka to moja znajoma.
anabelp, Marysia to chyba jednak nie za bardzo snowshoe no chyba, że negatywZa to uprawiając odrobinę prywaty, od KasiD mam koteczkę, która jest całkiem udaną podróbką tej rasy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f09 ... 61f38.html
caroole pisze:Eh... martwi mnie ta grzybica u kociąt. Przeczytałam o niej trochę na wątkach i w internecie na stronach i jest napisane, że leczy się ją nawet kilka lat!![]()
Może ktoś kto miał z grzybicą styczność osobiście powiedziałby mi jak długiej kuracji powinnam się spodziewać przy stosowaniu Hexodermu, Imavocolu i Fungidermu? Chociaż w przybliżeniu...
Spodziewałam się, że maluszki szybciutko znajdą dobre domki, a teraz boję się, że przy obecnym stanie zdrowia kociąt to się nie uda... (, a na Święta Wielkanocne muszę wrócić do domu rodzinnego i nie mogę kotków zabrać ze sobą, ani tym bardziej zostawić ich tu w mieszkaniu i przez to jestem zagubiona trochę i szukam odpowiedzi i porad od Was)![]()
Bardzo proszę o taką informację i może dodatkową pomoc w robieniu ogłoszeń, bo ja mam tylko jedno ogłoszenie na gumtree. Nie chcę kotków oddać byle gdzie, dlatego też dziś jednemu domkowi musiałam podziękować. Więc trzymajcie kciuki ze mną za cudowne domki i może poradźcie mi gdzie jeszcze można dać ogłoszenie, aby trafiło do ludzi. (Ja znam tylko Allegro i Gumtree)
Użytkownicy przeglądający ten dział: fumcia01, puszatek i 133 gości