Tytek wiecznygilarz Margolcia Juz Po Operacji .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 03, 2010 9:15 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

dorcia44 pisze:mi parę dni temu przyszła dopłata za zużycie wody w wysokości prawie 200zł ..było to śmieszne w sytuacji kiedy od 10 dni czekam na tę wodę. :twisted:
w zeszłym roku przyszła mi dopłata ponad 800zł...
cenią się :evil:

U mnie przyszło 250zł dopłaty za ostatnie pół roku.
Tylko ja niestety wiem skąd ona...
TZ codziennie ranno wylegiwał się poł godziny w pełnej wannie.
Ja go ostrzegłam, że rachunek za wodę nas dobije.
Usłyszałam spoko, spoko.

Efekt jest taki, że mamy 250zł dopłaty i podniesiony czynsz, bo nam zaliczkę na wodę o 40zł podnieśli.
Możecie sobie tylko wyobrazić jakim tajfunem i furią się to u mnie skończyło...
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Śro lut 03, 2010 11:16 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Karolina ja mogę sobie wyobrazić,wiem co siedzi w tym ślicznym ,delikatnym ciałku ..bestyja :mrgreen:

a ja wciąż piorę i piorę i całe szczęście koniec widać ,zastanawiam się tylko kiedy mi to wyschnie ,wiosną :?: :roll:
Ostatnio edytowano Śro lut 03, 2010 11:22 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lut 03, 2010 11:19 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

dorcia44 pisze:natrę Kuliczka Kropulcem :mrgreen:

i odwrotnie, by zapachy się wymieszały :) , karmienie koło siebie, zabawki
będzie dobrze to dość częste :)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro lut 03, 2010 11:23 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

He, he a nam przyszło, że mamy prawie 700zł nadpłaty za wodę a dotej pory ścigali nas, że mamy niedopłatę :roll: i trzeba było wyrównywać. Ciekawam jak to wyliczyli, bo strach się cieszyć, czy to aby nie pomyłka :twisted:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro lut 03, 2010 14:05 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Limku jedna masz powód do radości ...ciesz się ,chociażby przez chwilkę :wink:

w piątek mam sprawę w Sądzie ,sprawa dotyczy ZUS i naliczenia renty.
Mam w tej sprawie swojego pełnomocnika to wszystko dzięki Kaja888 :1luvu:
całą tą sprawą koordynuje Kaja888 ,ona też zainwestowała w to swoje pieniądze.
nie ma słów jak bardzo ci dziękuje .

i cieszę się bo mam nadzieje .

Naliczyli Grzegorzowi 1500 zł. chyba z małym hakiem ,Bartek dostał 881 zł..a powinien dostać 85 %..
z samym wyliczeniem renty ,jej wysokości też się nie zgadzam ,ale zasady naliczania się zmieniły .

mam nadzieje że jednak ,że będzie więcej ,że...nie powinnam ,a jednak nadzieje :oops:

bądzcie wtedy ze mną .

jeszcze się przypomnę. :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 03, 2010 14:12 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

z miauowymi kciukami wszystko się uda, tylko tak trzeba myśleć :ok:
Eluś :1luvu:

xandra

Post » Śro lut 03, 2010 19:49 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

No nie tylko ja zainwestowałam w wynagrodzenie dla adwokata, bo stówkę dołożyła moja koleżanka z pracy Agnieszka :)
Adwokat stwierdził, że nie może zagwarantować 100% wygranej (teraz jest na wokandzie tylko sprawa wyliczenia renty Grzegorza) i byc może ZUS policzyl dobrze, ale Adwokat powiedział, że dołoży wszelkiej staranności, aby Sąd zrobił wszystko co do niego należy. Zawsze to jest lepiej mieć Adwokata, niz nie mieć :wink:
Sprawa Bartka bedzie rozpatrywana oddzielnie pewnie w terminie późniejszym, ale ona bedzie dużo latwiejsza. Najwazniejsza jest renta Grzegorza. Ale trzymajmy wszyscy kciuki - może się uda :D a jeśli się nie uda to trudno, ja osobiście nie będę żałowała, że wzielismy Pełnomocnika, bedzie wiadomo, że robilo się wszystko. Zawsze co fachowiec to fachowiec :D w końcu od czego oni są :D a na marginesie Adwokat okazał się człowiekiem i wcale tak dużo nie zdarł :wink:
Ostatnio edytowano Śro lut 03, 2010 19:53 przez kaja888, łącznie edytowano 1 raz

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro lut 03, 2010 19:51 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

coś się dołożę :)

xandra

Post » Śro lut 03, 2010 19:53 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Xandra absolutnie nie trzeba :)

kaja888

Post » Śro lut 03, 2010 19:55 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

proszę tylko o kciuki w piatek od godziny 10.05 :D

kaja888

Post » Śro lut 03, 2010 20:53 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

będą ogromne kciuki!
i mam nadzieję Elu Cię kiedyś wycałować za pomoc Dorocie :)

xandra

Post » Czw lut 04, 2010 8:26 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

wiem, że Dorota mnie nie udusi, bo wbrew pozorom ma jeszcze trochę oleju w tej siwej łepetynie (zapomniałam! fryzjer genialny, polecam!) - zbieramy na węgiel dla Doroty, na konto sheriny, wątek w moim podpisie :ok:
Ostatnio edytowano Czw lut 04, 2010 9:25 przez xandra, łącznie edytowano 1 raz

xandra

Post » Czw lut 04, 2010 9:24 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Dorciu kciukasy :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lut 04, 2010 10:18 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Ja jak tzw"inżynier obserwator" - śledzę, czytam, kibicuję ale nie piszę - ale teraz jak już zaczynają się zamachy na "moją" Kropkę to już muszę - proszę przytulić , pogłaskać a nie ścierką :P a swoją drogą na węgiel też się coś znajdzie :D
nieustająco trzymam kciuki :ok:
ic

IrenaIka

Od: Pon gru 15, 2008 13:07

Post » Czw lut 04, 2010 10:32 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Elu ,tunika doszła ,śliczna ale ona jest na laskę ,a nie na lache :oops: :lol:
będzie szukała nowego właściciela z super figurką ,a ona jeszcze podkreśla kształty 8)

xandra , uduszę przede wszystkim Waldka ,niepotrzebnie schodziliśmy do piwnicy ,rozmawialiśmy o węglu ,chciałam pokazać jak kantują i zamiast węgla kupa miału .
Waldek poszedł również do OPS o pomoc dla mnie ,wy nie wiecie jak ja się strasznie czuje w takiej sytuacji ,jak biednie ,bezradnie ,podle po prostu .
ale z OPS dostałam w grudniu pożyczkę zwrotną ,żeby dostać drugą muszę oddać tą.
Mam się zgłosić do swojej opiekunki i zobaczy co da się zrobić.

Ta sytuacja to jak najgorszy koszmar.
Bo gdyby tak było zawsze ..ale ja miałam dobrze ,miałam Grześka.
Bardzo trudno odnalezć się w nowej sytuacji .
zwłaszcza gdy ma się 48 lat
i siwą głowę :cry:
ale węgiel naprawdę jeszcze jest ,absolutnie dziękuję za następną pomoc ,muszę nauczyć się żyć sama i z tym co mam .
Nie mogę być wieczną utrzymanką forum ,studnią bez dna.
Proszę ,jak mi wczoraj sherina powiedziała myślałam że nigdy już na forum nie wejdę ,jest mi wstyd .
Jesteście wszyscy bardzo kochani ,jestem wam ogromnie za wszystko wdzięczna ,ale tak po prostu nie może być. :cry:

IrenaIka przeprosiłam Kropulca ,grubasa okropnego :wink: nie da się ukryć że jest niekoronowana królową wśród moich kotów ,ale palemka jej odbiła strasznie .
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]