K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 28, 2009 8:02 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

edit_f pisze:
Akima pisze:czarnuchy odnowione. Franek ma zdjęcie zastepcze bo podobny do Bam Bama. Któregos brakuje?

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=755506768

Wszyscy dzialkowicze są słodziaki. Jedna dziewczyna a najwięcej rozrabia ;-)

AKIMA: ja poproszę dorzucić do czarnuszków BONO, jest na tymczasie u mnie i na zmianę u anna09 :) zaraz powrzucam fotki z opisem.. dziękuję..

Nic nie wiem o takim kociaku. prosiłabym w miarę szybko bo chyba do kilku godzin mogę jeszcze robić zmiany na allegro.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon wrz 28, 2009 8:11 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

mjs pisze:POMOCY! Jutro muszę być przed 8 w pracy, nie mogę wziąć dyżuru. Kto mnie zastapi? W zamian wezmę cały piątek. Bardzo proszę!

wtorek

...............!!!!
kastapra

Mariolu, ja zajmę się Wielopolanami jutro rano :)
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon wrz 28, 2009 8:15 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

BONO
MAŁY CZARNY KOTECZEK Z WIELKIM POCZUCIEM HUMORU
SZUKA DOMKU

Bono mieszkał w opuszczonym, zrujnowanym domu. Został jako jedyny z miotu, a mama już się nim nie interesowała. W zimną noc siedział samiutki na zgruzowanych schodach. Został stamtąd zabrany i obecnie przebywa w domu tymczasowym.

Bono ma ok. 7 tygodni. Sam jada. Umie korzystać z kuwetki. Jest odrobaczony i czeka na pierwsze szczepienie.

Bono jest przezabawnym maluchem. Bryka i ładnie się bawi czymkolwiek, co jest w jego zasięgu. Zmęczenie odsypia podczas szybkich drzemek. Uwielbia kontakt z człowiekiem.

Telefon do wolontariuszki: 600 905 923.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon wrz 28, 2009 8:18 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Tweety: bardzo prosiłabym o wrzucenie Bono na pierwszą stronę.. dziękuję..
za chwilkę wszystkie materiały dot. Bono wysyłam do ogłoszeń.. dziękuję..
przygotuję też materiały o Fredzi..
Obrazek

edit_f

Post » Pon wrz 28, 2009 8:29 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

queen_ink: również do ciebie wysłałam materiały dot. tymczasowicza Bono :)
Obrazek

edit_f

Post » Pon wrz 28, 2009 8:31 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

aaaaaaaaaaa.. i zapomniałam pokazać wam, jak wygląda Bono, kiedy się popsuje, tzn. zmęczy i zaśnie :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

edit_f

Post » Pon wrz 28, 2009 8:39 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

PO naprawie też jest śliczny.
Edyto - jesteś niezastąpiona.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon wrz 28, 2009 8:42 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Miuti: u Luizki i burasków wszyyyyyyyyyyyyyyyyystko w porządku.. Luizka grzeczna, buraski rosną jak na drożdżach i po prostu pięknie się chowają :)
Obrazek

edit_f

Post » Pon wrz 28, 2009 8:50 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Mysiotka taka delikatna!
Trzeba na nią strasznie uważać!

Dzięki za informacje, Edyto!
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon wrz 28, 2009 8:51 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

poniżej materiały dot. Fredzi.. bardzo proszę o umieszczenie jej na pierwszej stronce oraz o ogłoszenia.. dziękuję..

FREDZIA
MŁODA, SMUTNA KOTECZKA SZUKA SWOJEGO DOMU

Fredzia mieszkała na działce, która była wysypiskiem śmieci. Tam urodziła swoje pierwsze maleństwa. Tam mieszkały też inne koty, które Fredzię nie tolerowały, była tam przez nie często przeganiana. Tak smutnie wodziła wzrokiem za człowiekiem, że została stamtąd zabrana.

Fredzia jest młodą kotką: ma ok. 1,5 roczku. Korzysta z kuwetki. Jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana.

Fredzia jest spokojną kotką. Lubi być głaskana po główce, ale jest bardzo ostrożna i będzie potrzebowała czasu, aby przyzwyczaić się do otoczenia i do swojego nowego, przyszłego opiekuna.

Telefon do wolontariuszki: 600 905 923.

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon wrz 28, 2009 8:56 przez edit_f, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

edit_f

Post » Pon wrz 28, 2009 8:52 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

dubelek
Obrazek

edit_f

Post » Pon wrz 28, 2009 9:07 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

a oto nasza Lunia w nowym domku i informacje od nowych opiekunów :) Lunia jakaś tak większa się chyba zrobiła :)

"Witamy!

Przesyłamy kilka fotek Luny. Jest dalszy postęp. Luna co prawda
jeszcze ma małe lęki ale to kwestia czasu, ma zasobą spory bagaż przeżyć i
musi o nim zpomnieć. Coraz częściej wychodzi z ukrycia za wersalką i śpi
nawet na foteliku w naszym pobliżu. Ostatnio nawet siedzieliśmy na balkonie
wszyscy troje hmmm... To znaczy czworo :-) i Luna coraz bardziej akceptuje
tyle osób koło siebie. Jest komunikatywna i dużo "mówi" w bardzo różny,
czasem zabawny sposób.

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego oglądania."

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

edit_f

Post » Pon wrz 28, 2009 9:23 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Luna - kwadrat. :)
Ja odstawiłam w końcu M&M na sterylkę.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon wrz 28, 2009 9:26 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

lutra pisze:Luna - kwadrat. :)
Ja odstawiłam w końcu M&M na sterylkę.

sobie wypraszamy :) nabraliśmy może lekko ciałka bo zima przecież idzie..
Obrazek

edit_f

Post » Pon wrz 28, 2009 9:33 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

też chcę nabrać.
PAMIĘTAJCIE TYMCZASUJĄCY
zdjęcia tymczasów + opisy, namiary itp. przesyłamy do Queen_ink, która zrobi kocie fiszki, które wpięte w segregator stworzą coś na kształt albumu. Queen_ink, do kiedy musisz mieć wszystko, żeby zdążyć?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

[poprzednia][następna]