Koty p.Hanki - 1%

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 8:20 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

przelałam listopadową składkę na Fundusz Zimowy

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Czw lis 04, 2010 19:06 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

pucio79 pisze:przelałam listopadową składkę na Fundusz Zimowy

:1luvu:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pt lis 12, 2010 17:04 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

Super pucio nie tylko przelewa składki pilnie i regularnie, ale podarowała mnóstwo rzeczy na bazarek, oto pierwszy z nich (licytujemy piękne kocie fanty) :1luvu:

Kotki niosą pomoc kotkom p. Hanki

viewtopic.php?f=20&t=119933

i od razu drugi bazarek

Eternal Magic - woda toaletowa
viewtopic.php?f=20&t=119934

i jeszcze jeden:
Słownik polsko-niemiecki i odwrotnie
viewtopic.php?f=20&t=119935

Przy okazji bardzo dziękuję za licytację kalendarzy i innych naszych bazarków :)
Pako

Post » Pt lis 12, 2010 17:26 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

Super Pako działa jak błyskawica :D :ok:

pucio79

Post » Pt lis 12, 2010 17:36 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

pucio79 pisze:Super Pako działa jak błyskawica :D :ok:

:ok:

Następne bazarki niebawem :wink:
Pako

Post » Pt lis 12, 2010 17:38 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

Pako pisze:
pucio79 pisze:Super Pako działa jak błyskawica :D :ok:

Następne bazarki niebawem :wink:

kolejne fanty niebawem :) :ok:

pucio79

Post » Pt lis 12, 2010 18:20 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

niestety nie potrafię zrobić dobrego zdjęcia srebrnej biżuterii :oops: - może ktoś mógłby mi udzielić rady?
Pako

Post » Pt lis 12, 2010 23:27 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto lis 16, 2010 14:51 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

zapraszam na bazarek: Pan Tadeusz i Księga Tysiąca i jednej nocy

viewtopic.php?f=20&t=120127
Pako

Post » Wto lis 16, 2010 15:49 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

:) :ok:

pucio79

Post » Pt lis 19, 2010 13:17 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

Dziś dotarł do mnie kalednarz z kotami pani Hanki! Koty - śliczności! A kalendarz to prawdziwe dzieło sztuki, wspaniały! Bardzo dziękuję. :) A na marginesie: można by sie dowiedziec, które kotki reprezentują dany miesiąc? Bo zdjęcia nie sa podpisane, a szkoda.

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Pt lis 19, 2010 13:57 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

weatherwax pisze:Dziś dotarł do mnie kalednarz z kotami pani Hanki! Koty - śliczności! A kalendarz to prawdziwe dzieło sztuki, wspaniały! Bardzo dziękuję. :) A na marginesie: można by sie dowiedziec, które kotki reprezentują dany miesiąc? Bo zdjęcia nie sa podpisane, a szkoda.

Odpisałam Ci na wątku kalendarzowym :D
"Będzie trudno - dlatego, że każdy kalendarz jest inny, zdjęcia nie są wklejane w tej samej kolejności i nie zawsze jest to ten sam komplet zdjęć. Ale te uwagi weźmiemy sobie do serca i następny rok będzie z imionami kotków :)
Mam nadzieję, że Bingusia znalazłaś w swoim egzemplarzu?
Koteczka czarna z białym pyszczkiem to Elżunia, rudy duży łobuziak z dłuższym włosem to Rudolf, popiersie młodego rudaska - to Bambusek, jeżeli masz kobitkę z kotkiem - to mukki z Piegusią, leżący na plecach w trawie czarnuszek - to Pacanek, piękne zdjęcie buro-białej koteczki pod zielonym krzakiem w zielonej trawie - to Figunia...
Obiecuję, w przyszłym roku weźmiemy się za to wcześniej i na pewno wpiszemy imiona kotków, w tym roku to był taki trochę spontaniczny zryw - mało czasu, dużo pomysłów i dużo pracy i wyszło tak właśnie :oops:

Cieszę się, że mimo wszystko kalendarz Ci się podoba, zzuzu też pisała mi na pw, że śliczny :D

Egzemplarz dla mukki jest u mnie, czeka na odbiór osobisty :kotek:
"

Dziękuję za zakup kalendarza i wsparcie kotków. Obiecuję - w przyszłym roku osobiście podpiszę futerka :)
Pako

Post » Pt lis 19, 2010 21:25 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

Pako pisze:
weatherwax pisze:Dziś dotarł do mnie kalednarz z kotami pani Hanki! Koty - śliczności! A kalendarz to prawdziwe dzieło sztuki, wspaniały! Bardzo dziękuję. :) A na marginesie: można by sie dowiedziec, które kotki reprezentują dany miesiąc? Bo zdjęcia nie sa podpisane, a szkoda.

Odpisałam Ci na wątku kalendarzowym :D
"Będzie trudno - dlatego, że każdy kalendarz jest inny, zdjęcia nie są wklejane w tej samej kolejności i nie zawsze jest to ten sam komplet zdjęć. Ale te uwagi weźmiemy sobie do serca i następny rok będzie z imionami kotków :)
Mam nadzieję, że Bingusia znalazłaś w swoim egzemplarzu?
Koteczka czarna z białym pyszczkiem to Elżunia, rudy duży łobuziak z dłuższym włosem to Rudolf, popiersie młodego rudaska - to Bambusek, jeżeli masz kobitkę z kotkiem - to mukki z Piegusią, leżący na plecach w trawie czarnuszek - to Pacanek, piękne zdjęcie buro-białej koteczki pod zielonym krzakiem w zielonej trawie - to Figunia...
Obiecuję, w przyszłym roku weźmiemy się za to wcześniej i na pewno wpiszemy imiona kotków, w tym roku to był taki trochę spontaniczny zryw - mało czasu, dużo pomysłów i dużo pracy i wyszło tak właśnie :oops:

Cieszę się, że mimo wszystko kalendarz Ci się podoba, zzuzu też pisała mi na pw, że śliczny :D

Egzemplarz dla mukki jest u mnie, czeka na odbiór osobisty :kotek:
"

Dziękuję za zakup kalendarza i wsparcie kotków. Obiecuję - w przyszłym roku osobiście podpiszę futerka :)

Pako ma bardzo ładne pismo :D
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Nie lis 21, 2010 12:14 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

potwierdzam, kalendarz cudowny. byliśmy z moim TŻ zachwyceni :). w przyszłym roku na pewno też podejmiemy walkę o niego :twisted:
:wink:

zzuzu

Od: Śro sie 04, 2010 12:31

Post » Nie lis 21, 2010 12:21 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- adopcje wirtualne - str. 41

zzuzu pisze:potwierdzam, kalendarz cudowny. byliśmy z moim TŻ zachwyceni :). w przyszłym roku na pewno też podejmiemy walkę o niego :twisted:
:wink:

:1luvu:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

[poprzednia][następna]