Mruczeńka1981 pisze:Jutro o 13 jestem w schronie-jeśli ktoś chce pomóc to zapraszam!!!!
hop na pierwszą
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Jutro o 13 jestem w schronie-jeśli ktoś chce pomóc to zapraszam!!!!
natasza25 pisze:Dziewczyny coś jest strasznie mało odsłon na allegro kociaków.Niewiele ponad 200 lub 100 w zalezności które allegro o zgrozo. Albo ludzie wyjeżdzają albo trzeba poprawić reklame i marketing. Ostatnie ogłoszenia przecież robiły furorę z radosnymi kociakami. Myslę że do następnych ogłoszeń trzeba będzie dodawać radosne, rozbrukane i bawiące sie kociaki na zdjęciach tak jak ostatnio, wtedy było ponad 1200 odsłon. Ludzie sa wzrokowcami. Tak więc będę następnym razem prosiła o wasze zdjęcia kociaków z domów tymczasowych - takie robiące furorę. Zdjęcia z klatek schroniskowych niestety nie sa atrakcyjne.
Myślę że to ważne.
Jak byłam w schronie zrobiła na mnie wrażenie taka biała głucha kotka. Wydaje mi się że ktos jej niedwno szukał w GW ale nie mogę sobie dokładnie sczegółów przypomnieć. Podałam ją do gazety może komus zaginęła. Wiecie coś więcej o niej? bo w schronie nic nie wiedzą sa świeżo po urlopach co niektórzy.
Agness78 pisze:UWAGA !!!!
Ktokolwiek może wziąć kociaka na DT proszony o pomoc TERAZ!!!!
Mam info od Mruczeńki z ostatniej chwili....
W schronisku jest TRAGICZNA SYTUACJA! W tej chwili w ciasnych klatkach jest 16 maleńkich kociąt z czego marmurek i biało-bury w tragicznym stanie![]()
![]()
![]()
Bardzo prosimy o pomoc i DT!!!!!
Od wczoraj nikt nie przyszedł do schroniska!
Mruczeńka1981 pisze:Dzisiaj też bardzo tłoczno od kotków,a tylko jedna adopcja![]()
W sumie jest 20 kociąt, ale 2 mioty z mamami niesamodzielne.
Pilnie do wydania 12 kociątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 613 gości