Bielskie BiedyII-Guliwerek w domu :):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 29, 2009 6:43 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma zdrowe serce :):)

haha, normalnie zaczne Wiesię ogłaszać jako Manksa, tylko bez papierów, po bo co komu jakiś rodowód..widać że rasowy nie :mrgreen: :mrgreen:

zagapiłam sie i brakło mi karmy dla kociaków :| wczoraj na szybko zamawiałam, dziś wysypałam resztki ze wszytskich puszek....człowiek nie nadązy z robieniem zamówień :( zamówiłam teraz brita kitten, ciekawe czy bedzie smakować...oby bo wziełam odrazu 7 kg..
A u mnie takie wybredne te koty ze szok.
Weżmy takiego Bambiego...dowiedział się że ma wirtualną Cioteczkę i oprotestował chrupki wszytskie...poza hill'sem :roll: :twisted:
którego aukrat miałam jakaś małą paczuszkę. Aleś sobie Mahob wybrała podopiecznego :mrgreen:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Wto wrz 29, 2009 7:21 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma zdrowe serce :):)

berni pisze:....Weżmy takiego Bambiego...dowiedział się że ma wirtualną Cioteczkę i oprotestował chrupki wszytskie...poza hill'sem :roll: :twisted:
którego aukrat miałam jakaś małą paczuszkę. Aleś sobie Mahob wybrała podopiecznego :mrgreen:

O matko! <strach>
To co to będzie...
Trzeba wybrednisia Hillsem karmić?
To ci dopiero delikutasik :wink: :mrgreen:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto wrz 29, 2009 9:37 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma zdrowe serce :):)

A co lubi Pampelka? :)
Berni, z Wiesią-Manksem możesz chyba otworzyć prawdziwą pseudo-hodowlę :ryk:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Wto wrz 29, 2009 9:42 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma zdrowe serce :):)

Oj Berni
Manksa wykastrowałaś?
Ale d........usza z Ciebie :ryk:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto wrz 29, 2009 10:21 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma zdrowe serce :):)

Arsnova pisze:A co lubi Pampelka? :)
Berni, z Wiesią-Manksem możesz chyba otworzyć prawdziwą pseudo-hodowlę :ryk:

A Pampelka lubi, bardzo lubi, przedewsztskim lubi,wręcz uwielbia i jadłaby tylko i wyłacznie chrupki :kotek:
Obojetnie jakie, z jakiej firmy, czy dla małych czy dla duzych kotów, czy z łososiem, czy z kurczakiem czy z wołem, czy okragłe, kwadratowe czy trójkątne...wazne żeby miało konsystencje chrupek :mrgreen:
Mokre czy to puszki czy gotowane miesko to tak łaskawie raz na jakiś czas. Ostatnio bardzo jej smakowało ugotowane miesko z kurczaka. Ale to sporadycznie, chrupki natomiast zje kazde.

A Pampelka się pochwali że też ma wirtualną Ciocię :D :1luvu:
Dziekuje Arsnova :1luvu:

berni

Post » Wto wrz 29, 2009 10:25 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma zdrowe serce :):)

carmella pisze:Oj Berni
Manksa wykastrowałaś?
Ale d........usza z Ciebie :ryk:

cholercia no....znowu błąd..znowu, znowu, znowu...
mówią że Polak mądry po szkodzie..chyba nigdy nie zmądrzeje :mrgreen: :twisted:
wiewióra, lucek, czantoria..teraz Wiesia Manks 8)

miałabym długowłose rasowe manksy :ryk: :ryk:

berni

Post » Wto wrz 29, 2009 11:47 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma zdrowe serce :):)

I znowu nici z dobrego interesu... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro wrz 30, 2009 7:24 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma zdrowe serce :):)

anita5 pisze:I znowu nici z dobrego interesu... :mrgreen:

Porażka :wink: :mrgreen:

Pampelka mi trochę moją Sonię przypomina z charakteru - też taka delikatna i trochę nieśmiała. I te chrupki... :roll: Sonia też by tylko chrupki jadła najchętniej.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro wrz 30, 2009 8:11 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma zdrowe serce :):)

właściwie to Pampelce brakuje tylko kilku rudych łatek i bylaby wykapana Sonia :mrgreen:

dzis dzien taki ze tylko wrócić do łozka i nie wychodzić nigdzie. Koszmarne lenistwo mnie ogarneło. Tzn takie w pracy. Do domku to bym juz poszła, poleżeć.

Mam dość z lekka wszytskiego..nie chce ktos malej suni po zmarłym opiekunie. mała czarna 7 letnia....a może kociaka- w piwnicach na os. piastów jest kotka z młodymi...a moze biednego Łapka, który kuleje juz od ponad roku i czeka go kolejna zima na wsi....

berni

Post » Śro wrz 30, 2009 8:34 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma zdrowe serce :):)

:cry:

ciągle źle wieści, a jeszcze taka pogoda dołująca :(
Obrazek

carmella

Post » Śro wrz 30, 2009 9:05 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma zdrowe serce :):)

Na pocieszenie: jakiś piastowski miot z kotką ma łapać koleżanka, może to ten, bo po "czystkach" niewiele zdolnych do rozrodu tam zostało :) a wczoraj przywieźli babci kocicę z małą dzidzią z terenu szkoły.

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Śro wrz 30, 2009 9:20 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma zdrowe serce :):)

aaa o tej kici tez mi mama wspominała....
Podziekujesz Babci odemnie :1luvu: :1luvu: że zbiera te piastowskie biedy.

ten miot co mam na mysli nie trzeba bedzie łapać. podobno maluszki maja z 3 tygodnie wiec tylko pełzają. Moze to ten sam...

berni

Post » Śro wrz 30, 2009 9:23 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

a ja jeszcze pocieszę sie tytułowo z domku Pageda :mrgreen: :mrgreen:
bo to wielki powód do radosci. tyle sie naczekał. Prawie 1,5 roku. Taka adopcja to lepszy życiorozweselacz niż litr lodów czekoladowych :D

berni

Post » Śro wrz 30, 2009 9:39 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

Oby Pampelcia też na taki dom trafiła :ok:
Obrazek

carmella

Post » Śro wrz 30, 2009 9:45 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

Oby... :)
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

[poprzednia][następna]