Zabiorę się dziś za solidne oswajanie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_kathrin pisze:mam problem, na pawlaczu siedzi półdzika kotka w ciąży i nie chce zjeść![]()
![]()
![]()
mam nadzieję, że jak zgłodnieje to zejdzie, a jak nie, to czeka mnie odgruzowywanie staroci
memka pisze:yyyyyy, Kasiu skad u Ciebie na pawlaczu wziela sie poldzika kotka?![]()
memka pisze:Przedstawiam swoje dzieci:
Srebrzak (liskasik)- okropnie rozdraty, non stop potrzebuje uwagi, wielki pieszczoch, przychodzi na kolana i wywala brzus![]()
Biszkopt (biszkoptowy) - lubi mizianki, ale ponad wszystko mkocha jedzenie, wczoraj zaliczyl epizod sraniowo-pawikowy, niezle mnie(i nie tylko) tym nastraszyl
Malaga (marmurka) - sliczna, filigranowa panienka, madrzejsza i samodzielniejsza od swoich braci
jopop pisze:_kathrin pisze:mam problem, na pawlaczu siedzi półdzika kotka w ciąży i nie chce zjeść![]()
![]()
![]()
mam nadzieję, że jak zgłodnieje to zejdzie, a jak nie, to czeka mnie odgruzowywanie staroci
o ile mi wiadomo nie mam z tym nic wspólnego![]()
ale skoro masz łapki w piwnicy to może wstaw jedną na pawlacz
Kaprys2004 pisze:Kochani,
Asia poszukuje transportu koteczki z Pragi, z ul. Korsaka do Boliłapki i z powrotem. Prosimy..
I dziękujemy..
Kaprys2004 pisze:Kochani,
Asia poszukuje transportu koteczki z Pragi, z ul. Korsaka do Boliłapki i z powrotem. Prosimy..
I dziękujemy..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości