Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 14, 2008 18:43

Lili ma się cudnie - Jest u rodziców Moniki w Gdyni. Więc już dożywotnio będzie Pomorzanką. W sumie ok. Bo się do joduje dziewczynka. Będzie zdrowa i rześka do końca swych dni. :lol: :lol: :lol: :lol:
Początkowo miała być kocicą Moniki lecz gdy jej rodzice ujrzeli Lili.......ojjjj.....to była miłość od pierwszego wejrzenia 8)
MIKUŚ

Post » Czw sie 14, 2008 20:20

MIKUŚ pisze:Lili ma się cudnie - Jest u rodziców Moniki w Gdyni. Więc już dożywotnio będzie Pomorzanką. W sumie ok. Bo się do joduje dziewczynka. Będzie zdrowa i rześka do końca swych dni. :lol: :lol: :lol: :lol:
Początkowo miała być kocicą Moniki lecz gdy jej rodzice ujrzeli Lili.......ojjjj.....to była miłość od pierwszego wejrzenia 8)

No i oby reszcie naszych kociaków też sie taki domek trafił :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sie 14, 2008 20:22

Można będzie Wam jutro pozakłucać czy też wybywacie gdzieś weekendowo ? :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw sie 14, 2008 21:06

bubor pisze:Można będzie Wam jutro pozakłucać czy też wybywacie gdzieś weekendowo ? :wink:

No ja mam w planach Zakopane ,ale w obliczu korków jakie tworza sie na zakopiance sama nie wiem :roll:

A co pomykasz do Nas z malutka whiskaską?

szczekamy ,szczekamy :wink:

mar_tika

Post » Czw sie 14, 2008 21:11

mar_tika pisze:
bubor pisze:Można będzie Wam jutro pozakłucać czy też wybywacie gdzieś weekendowo ? :wink:

No ja mam w planach Zakopane ,ale w obliczu korków jakie tworza sie na zakopiance sama nie wiem :roll:

Jak ją jutro spotkam to kto wie :wink: , gdybyś jechała do Zakopanego to zawsze możecie o Kraków zachaczyć :wink:

bubor

Post » Czw sie 14, 2008 21:15

bubor pisze:
mar_tika pisze:

Jak ją jutro spotkam to kto wie :wink: , gdybyś jechała do Zakopanego to zawsze możecie o Kraków zachaczyć :wink:

no tak ale na SB mówili ze w Krakowie też kory jak pieron na obwodnicy :roll:

mar_tika

Post » Czw sie 14, 2008 21:22

mar_tika pisze:
bubor pisze:
mar_tika pisze:

no tak ale na SB mówili ze w Krakowie też kory jak pieron na obwodnicy :roll:

No i dlatego zamiast obwodnicą pojechalibyście przez miasto - bliżej moich okolic :D :wink:

bubor

Post » Pt sie 15, 2008 15:24

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=79775 taratatttttaaaaaa... bazarek dla kotków :D jesienne ubranka :)

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

Post » Pt sie 15, 2008 15:27

aha Martika przypomnij mi jeszcze abym sfocila ubranko dla pieska bo mozna by wystawić dla kotkow tylko nie wiem gdzie - czy tutaj czy na dogo-- ale ja tam sie nie udzielam-już Ci kiedyś wspominałam o nim :wink:

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

Post » Pt sie 15, 2008 17:22

Narnia pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=79775 taratatttttaaaaaa... bazarek dla kotków :D jesienne ubranka :)

Dzieki wielkie Narnia za bazarek .Kobito ja w tym wieku mam sklerozę i z przypomnieniem u mnie kiepsko :wink:

Hmmm u mnie dzień bez kota to dzień stracony :roll: Właśnie zostałam szczęśliwa posiadaczka Ryśki(przepraszam za imie imienniczke nas podczytujacą ,a;e koteczk śliczna :wink: )
Dostalam dzis tel od zanjomego .Trzy male kociaki koczują na parkingu w tym jeden chory.Pojechałam.Rzeczywiscie sa trzy maluchy.Jeden bialo-bury,jeden czarny z prztrącona łapką i Ryśka z zaropiałymi oczami.
Udało się złapac tylko Ryśkę.

Kurde musimy szybko miec to pomieszcznie ten mały czarny jest chudziutki i kuśtyka :cry:
Oto Ryska
ObrazekObrazek

mar_tika

Post » Pt sie 15, 2008 18:18

Z oczu ropa leci z uszu świerzb wyłazi ,ale piekna jest.A jaka miziasta :D
Obrazek

mar_tika

Post » Pt sie 15, 2008 18:23

mar_tika pisze:Z oczu ropa leci z uszu świerzb wyłazi ,ale piekna jest.A jaka miziasta :D
Obrazek

Biedna kocinka :crying: , dziś rano dostałem sygnał że kocia mama wraz z córeczką znów poszły w "rejs " ale jak tylko sie objawią to będe o tym wiedział . :wink:

bubor

Post » Pt sie 15, 2008 18:26

bubor pisze:
mar_tika pisze:Z oczu ropa leci z uszu świerzb wyłazi ,ale piekna jest.A jaka miziasta :D
Obrazek

Biedna kocinka :crying: , dziś rano dostałem sygnał że kocia mama wraz z córeczką znów poszły w "rejs " ale jak tylko sie objawią to będe o tym wiedział . :wink:

no to bedziemy w kontakcie ,wyslałam ci na pw nr tel .jakby cos dzwoń czekamy na sreberko :wink:

mar_tika

Post » Pt sie 15, 2008 18:27

Bidulka jest ale i tak sliczna
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt sie 15, 2008 20:10

hej tu Ewa,
Fruzia chodzi po domu, jak nas nie było, to była zamknieta w pokoju, teraz poznaje domek tymczasowy. nasze koty i ona na siebie syczą ale do starcia bezposredniego na szczescie nie dochodzi na razie. :? obserwujemy nóżkę, nie zwraca na nia uwagi a skacze i duzo chodzi więc wydaje się, że raczej nie boli. Najpierw myslalam, ze ją potrzymamy zamkniętą w pokoju ale panna drze się w niebogłosy jak słyszy, ze ktos za drzwiami a ona nie moze wyjść. Jeśli chodzi o opiekę - wiadomo dopóki będzie u nas jest na naszym utrzymaniu jesli chodzi o jedzenie i opiekę medyczną. Oczywiście bardzo liczę na dobrą rękę Marty w szukaniu domku dla koteczki, Emilka tez deklaruje, że będzie domku szukać. Fruzia jest sliczna i tak bardzo nie widać niepełosprawności. trzymajcie kciuki za dobry i odpowiedzialny domek. będę zdawać relację co u nas ciekawego. :D

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

[poprzednia][następna]