Początkowo miała być kocicą Moniki lecz gdy jej rodzice ujrzeli Lili.......ojjjj.....to była miłość od pierwszego wejrzenia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Lili ma się cudnie - Jest u rodziców Moniki w Gdyni. Więc już dożywotnio będzie Pomorzanką. W sumie ok. Bo się do joduje dziewczynka. Będzie zdrowa i rześka do końca swych dni.![]()
![]()
![]()
![]()
Początkowo miała być kocicą Moniki lecz gdy jej rodzice ujrzeli Lili.......ojjjj.....to była miłość od pierwszego wejrzenia
bubor pisze:Można będzie Wam jutro pozakłucać czy też wybywacie gdzieś weekendowo ?
mar_tika pisze:bubor pisze:Można będzie Wam jutro pozakłucać czy też wybywacie gdzieś weekendowo ?
No ja mam w planach Zakopane ,ale w obliczu korków jakie tworza sie na zakopiance sama nie wiem![]()
A co pomykasz do Nas z malutka whiskaską?
szczekamy ,szczekamy
bubor pisze:mar_tika pisze:bubor pisze:Można będzie Wam jutro pozakłucać czy też wybywacie gdzieś weekendowo ?
No ja mam w planach Zakopane ,ale w obliczu korków jakie tworza sie na zakopiance sama nie wiem![]()
szczekamy ,szczekamy
Jak ją jutro spotkam to kto wie, gdybyś jechała do Zakopanego to zawsze możecie o Kraków zachaczyć
mar_tika pisze:bubor pisze:mar_tika pisze:bubor pisze:Można będzie Wam jutro pozakłucać czy też wybywacie gdzieś weekendowo ?
szczekamy ,szczekamy
Jak ją jutro spotkam to kto wie, gdybyś jechała do Zakopanego to zawsze możecie o Kraków zachaczyć
no tak ale na SB mówili ze w Krakowie też kory jak pieron na obwodnicy
Narnia pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=79775 taratatttttaaaaaa... bazarek dla kotkówjesienne ubranka
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 81 gości