Cinnamoncat pisze:Hmm ... 2Więcej chyba nie miałam?
![]()
Policz jeszcze raz na wszelki wypadek...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cinnamoncat pisze:Hmm ... 2Więcej chyba nie miałam?
![]()
Cinnamoncat pisze:Właśnie wróciłam z takiej imprezy pod żyrafą w Tychach- święto czekolady byłoNie najlepiej się czuję ...
Czekoladka pisze:Cinnamoncat pisze:Właśnie wróciłam z takiej imprezy pod żyrafą w Tychach- święto czekolady byłoNie najlepiej się czuję ...
Święto Czekoladki powiadasz?Szkoda, że mnie tam nie było.
Cinnamoncat pisze:Czekoladka pisze:Cinnamoncat pisze:Właśnie wróciłam z takiej imprezy pod żyrafą w Tychach- święto czekolady byłoNie najlepiej się czuję ...
![]()
![]()
![]()
Jak to cie nie było?!Tam było mnóstwo czekolady!
Czekoladka pisze:Cinnamoncat pisze:Czekoladka pisze:Cinnamoncat pisze:Właśnie wróciłam z takiej imprezy pod żyrafą w Tychach- święto czekolady byłoNie najlepiej się czuję ...
![]()
![]()
![]()
Jak to cie nie było?!Tam było mnóstwo czekolady!
Takiej do jedzenia. A ja jestem czekoladka do... podziwiania, o!
Hannah12 pisze:A tutaj się schowaliście.
Cześć Toffiku, cześć Felku - kartofelku.
Cinnamoncat pisze:Dzień dobryToffik właśnie czeka ze mną na listonosza. Czekamy na 2 przesyłki
Czekoladka pisze:Cinnamoncat pisze:Dzień dobryToffik właśnie czeka ze mną na listonosza. Czekamy na 2 przesyłki
Papu?
Cinnamoncat pisze:Czekoladka pisze:Cinnamoncat pisze:Dzień dobryToffik właśnie czeka ze mną na listonosza. Czekamy na 2 przesyłki
Papu?
Dzisiaj doszły przesyłkiKsiążka czitki i dyplom za udział w konkursie na najładniejsze kocie oczy
Felek i Toffik zajęli I miejsce (tak jak pozostali
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 61 gości