Moje kotki tymczasowe. Fotki Makumby s. 64

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 22, 2007 8:39

Macuba zasługuje na wspaniały domek, ja także mam nadzieję,że domek pojawi sie na forum i poczytamy o pierwszych wrazeniach kocia w nowym domu :D
mam jescze jeden powod do radości- Norman ma domek :D - wczotaj pisałam, że jest to moim wielkim zyczeniem- faktycznie w ych moich futrach wirtualnych cos ruszyło na lepsze :dance:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro sie 22, 2007 14:39

Bardzo się cieszę z nowego domku Makumby - pozdrowienia dla nowego domeczku :wink: :1luvu:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro sie 22, 2007 22:52

Fanów Makumby zapraszam na głosowanie w Krakvecie na Fundację Felis!

Ktoś chętny na bannerek? :D

Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5132][img]http://upload.miau.pl/3/28775.jpg[/img][/url][url=http://img166.imageshack.us/img166/6964/instrqd6.jpg][color=black][b]:arrow: Instrukcja do głosowania[/b][/color][/url]
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Śro sie 22, 2007 22:54

Karolka pisze:Fanów Makumby zapraszam na głosowanie w Krakvecie na Fundację Felis!

Ktoś chętny na bannerek? :D

Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5132][img]http://upload.miau.pl/3/28775.jpg[/img][/url][url=http://img166.imageshack.us/img166/6964/instrqd6.jpg][color=black][b]:arrow: Instrukcja do głosowania[/b][/color][/url]

Ja już jeden mam i zdjęcie Hugcia. Czy to nie będzie za dużo, takie "trzy w jednym"?

Edit: już oczywiście głosowałam (tak a propos) :wink:
Marcelibu

Post » Czw sie 23, 2007 0:33

no dobra, tez sobie wstawie bannerek :D
...o ile tylko zmiesci sie obok Pasji bo ona kot przecudowny i kochany... i brzuszek ma takiego rozmiaru "do miziania" :lol:

varulv

Od: Wto lip 10, 2007 23:18

Post » Czw sie 23, 2007 0:36

ajjjjj :( no troche zaduzy ten brzuszek Pasji, nie mieszcza sie oba bannerki, to moze na razie tylko wstawie instrukcje do glosowania, a ewentualnie jutro cos pozamieniam [np. Pasja ma w sumie 3 bannerki, moze ktorys mniejszy sie zmiesci]

varulv

Od: Wto lip 10, 2007 23:18

Post » Czw sie 23, 2007 7:44

No właśnie nie wiem, czy mi dwa wejdą? Czy to nie będzie powodować jakiś kłopotów technicznych?
Marcelibu

Post » Czw sie 23, 2007 7:46

mozna skrócic adresy w podpisach
zaraz pokombinuję
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt sie 24, 2007 0:14

O! Jak Varulv sprytnie wykombinowała 8)
Obrazek

Karolka

Post » Nie sie 26, 2007 12:38

Dzisiaj sobie robiłam śniadanie. Kanapki leżały na talerzyku z brzegu stołu. Makumba siedział na stołku pod stołem i wystawiał do mnie główeczkę. A tu nagle :surprise: i ukradł mi szynkę z kanapki. Szynka została wyrwana z Makumbiej paszczy i znów spoczęła na mojej kanapce :oops:

Przedwczoraj nocował w łazience, bo do późna w nocy gnębil Nuśkę i nie dawał spać ani mnie ani jej, więc został zamknięty w lazience. Wcześniej załatwił wszystkie potrzeby w kuwetce. Nie spał tam długo bo nad ranem sie tłukł, żeby go wypuścić, więc półprzytomna otworzylam mu drzwi. Weszłam do łazienki i poczułam zapaszek :o Ręczniki jak zwykle pozwalane, ubrania z pralki też na podłodze. Od razu sobie pomyślałam, że gad je zasikał. A tu jakaż miła niespodzianka 8O Makumba wyciągnął z miski szmatę do podłogi i nalał na nią, wiec nie popłynęło :D
Obrazek

Karolka

Post » Nie sie 26, 2007 14:22

Karolka pisze:Dzisiaj sobie robiłam śniadanie. Kanapki leżały na talerzyku z brzegu stołu. Makumba siedział na stołku pod stołem i wystawiał do mnie główeczkę. A tu nagle :surprise: i ukradł mi szynkę z kanapki. Szynka została wyrwana z Makumbiej paszczy i znów spoczęła na mojej kanapce :oops:

Dlaczego mu zabrałaś... :( 8O :wink: I w dodatku zjadłaś.... 8) :D

Karolka pisze:Przedwczoraj nocował w łazience, bo do późna w nocy gnębil Nuśkę i nie dawał spać ani mnie ani jej, więc został zamknięty w lazience. Wcześniej załatwił wszystkie potrzeby w kuwetce. Nie spał tam długo bo nad ranem sie tłukł, żeby go wypuścić, więc półprzytomna otworzylam mu drzwi. Weszłam do łazienki i poczułam zapaszek :o Ręczniki jak zwykle pozwalane, ubrania z pralki też na podłodze. Od razu sobie pomyślałam, że gad je zasikał. A tu jakaż miła niespodzianka 8O Makumba wyciągnął z miski szmatę do podłogi i nalał na nią, wiec nie popłynęło :D

Widzisz, jaki mądry chłopiec?!! :1luvu:
Marcelibu

Post » Nie sie 26, 2007 19:43

moze Domek by sie w koncu ujawnił? ;)
strasznie Domkowi zazdroscimy, nie ma sie co czaic :D

xandra

Post » Nie sie 26, 2007 19:53

Oj, oj, bardzo Domkowi zazdrościmy, bo Makumba kot miziaty i bardzo mądry :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie sie 26, 2007 20:03

ano, Skarb Domek zyskał

xandra

Post » Czw sie 30, 2007 23:50

Domek poinformowany o zaproszeniu na forum. Czekamy na przypływ odwagi :wink:

Makumbiszcze stłukł mi ceramiczną prostownicę do włosów :evil: :evil:

Odwiedził mnie mój kolega z liceum, który nigdy nie miał z kotami do czynienia i ma głowę pełną mitów o kotach, ale z miejsca zakochał się w Makumbie i podziwiał humory Nuśki. Cały wieczór, zamiast rozmawiać ze mną to bawił się z Makumbą :roll: Po czym skwitował "Fajne masz te koty" :mrgreen: 8)
Obrazek

Karolka

[poprzednia][następna]