Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Boo77 pisze:Powiem Wam, że trochę mi smutno. Ogólnie opolskie wątki leżąmamy chyba za małe lobby na opolszczyźnie, tutaj na forum
Boo77 pisze:Staram sie uzupełniać 1szą stronę czyli listę kociaków.
Dzisiejsze wieści są do kituNikogo nie ubyło, przybyły kolejne kocięta - podrzucony karton pod bramę schroniska
3 dziewczynki.
Mam podsumowanie naszego długu u weta7 szczepionek po 25 zł=175zł, badanie krwi Babci - by wiedzieć w jakim stanie są nerki i wątroba - 55zł. Łącznie w tej chwili to 230zł. Nie mam jeszcze policzonego dużego strongholdu i Zylexisu dla Oli.
Wygląda to już nie ciekawie
Dorta pisze:Boo77 pisze:Staram sie uzupełniać 1szą stronę czyli listę kociaków.
Dzisiejsze wieści są do kituNikogo nie ubyło, przybyły kolejne kocięta - podrzucony karton pod bramę schroniska
3 dziewczynki.
Mam podsumowanie naszego długu u weta7 szczepionek po 25 zł=175zł, badanie krwi Babci - by wiedzieć w jakim stanie są nerki i wątroba - 55zł. Łącznie w tej chwili to 230zł. Nie mam jeszcze policzonego dużego strongholdu i Zylexisu dla Oli.
Witam
jestem pełna podziwu za to co robicie dla kotów.
Dajcie nr konta, to coś kapnie.....
pozdrawiam
Dorota
iwona_35 pisze:zapraszam na bazarek:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2305744#2305744
może uda nam się uzbierać na zylexis
Dorta pisze:Boo77 pisze:Staram sie uzupełniać 1szą stronę czyli listę kociaków.
3 dziewczynki.
Witam
jestem pełna podziwu za to co robicie dla kotów.
Dajcie nr konta, to coś kapnie.....
pozdrawiam
Dorota
Maryna pisze:Boo, macie kilka przychylnych dusz, macie. Coś tam przelałam.
Niewiele, ale pewnie się przyda ...![]()
Szykujcie dla mnie rudego kota.
Wkupuję się niejako
Boo77 pisze:
Mamy! U Baśi na tymczasie jest rudo-białe cudo spod kiosku RuchuReflektujesz???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości