(4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szarcia(*),Deesiu kocham Cię (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 10, 2019 8:31 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Zaraz pojadę do centrum onkologii i tam jest komputer.
Siedzę w lecznicy, Dee w szoitaliku i słyszę jak krzyczy.. moje biedactwo..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 10, 2019 8:57 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

DeeDuniu :201461 :201461 :201461

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Pt maja 10, 2019 9:04 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Marzenia11 pisze:Zaraz pojadę do centrum onkologii i tam jest komputer.

Marzeniu wysłałam Ci pw, nie potrzeba dostępu do poczty. Wiem co teraz przeżywasz, jaki to ogromny stres. Kciuki cały czas :ok: :ok: i dla Dee Dee :201461

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Pt maja 10, 2019 9:55 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

SabaS pisze:
Marzenia11 pisze:Zaraz pojadę do centrum onkologii i tam jest komputer.

Marzeniu wysłałam Ci pw, nie potrzeba dostępu do poczty. Wiem co teraz przeżywasz, jaki to ogromny stres. Kciuki cały czas :ok: :ok: i dla Dee Dee :201461

Odpisalam, musialam spojrzeć co Dee by mogła chcieć...
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt maja 10, 2019 10:12 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Nie wiem czy pisałam o sprawie moich lokatorów - chyba się zakończyła. Tzn o ile liczyć na zwrot kosztów zniszczeń nie będę.
W poniedziałeki asystent rodziny w mopsie się do mnie odezwała pod ktorej opieką pani była jeszcze dwa lata temu. Od ponad roku nie ma asystenta w mopsie, ale ma kurator sądową. Pani asystent mnie prosiła o kontakt z kurator, abym jej powiedziałą, jak się kobieta zachowuje, w jakim stanie jest mieszkanie, ze ucieka, zniszczyła itp gdyż oni chcą jej odebrać dziewczynkę tylko w poprzek stoi kuratorka. Nie zgodziłam się, bo nie mam ochoty ani nic na zajmowanie się nie moimi sperawami, nawet jeśli cel jest szczytny. Mi zalezy jedynie na odbiorze 15 worków rzeczy. Asystent miała się sama skontaktować z kuratorką, ale nie miałą czasu, dałą mi namiar telefoniczny, zadzwoniłam w środę - kurator na urlopie. Asystentka jednak pomogła mi i zadzwoniła na komórkę kurator i co usłyszałyśmy? Pani kurator w niedzielę (czyli wtedy gdy byłam i napisałam smsa o odbiorze rzeczy o godz. 21) była u pani na nowej stancji i jest zachwycona - i mieszkaniem i tym, ile dziewczynka ma pięknych ubrań, książek i że niczego jej nie brakuje. Ale cudne było co powiedziała na informację o nie płaceniu, zniszczeniach i ucieczce: "tak, wiem, oni zawsze tak robią, to kolejne mieszkanie w którym tak to wszystko zrobili".... No klękajcie narody...
W każdym razie kurator powiedziała, zę skoro wysłałam im smsa nt odbioru rzeczy, a oni nie przyjechali ani nie odpisalui to znaczy, ze mogę je wynieść na śmietnik. Oprócz dokumentów - co jest dla mnie oczywiste - mam je spakowac w karton i zanieść do kurator. idąc z Dee w środę do lecznicy zadzwoniłam do sąsiadki i powiedziałam, zę mogą wynieść wory, a wieczorem dostałam smsa od niej, zę wspólnie sąsiedzi wynieśli wszystko.

Marzenia11

Post » Pt maja 10, 2019 10:16 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Kciuki ogromne za DeeDusię! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dobrze, że z tymi lokatorami już skończone!
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt maja 10, 2019 10:42 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Jak po wizycie???

Anna2016

Post » Pt maja 10, 2019 10:49 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Dee zostaje w lecznicy do wieczora. Nic się nie dzieje, tyle że ja bym musiała w biegu ja zanieść do domu i natychmiast wracać. A tak to jeszcze wieczorem dostanie metronidazol w kroplowce. ( bym musiała dawać tabl do pyszczka) no i ja spróbują nakarmić a jak nie będzie jeść to dostanie aminokwasy w kroplowce. Teraz dostała płyn i glukozę, nie wiem po co no ale... i oczywiście leki.
Nie wiem czy znów dzień w klatce w lecznicy dla niej ok ale to chyba lepsza kontrola i spokojniejsze podanie leków.
Jutro już wolne i niedziela i poniedziałek. Damy rade. MAM nadzieje tfuuu.

Marzenia11

Post » Pt maja 10, 2019 10:52 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Tyle ze bez sensu czekałam... mogłam wrócić do domu. Ech.

Marzenia11

Post » Pt maja 10, 2019 11:05 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Jedź ostrożnie, uważaj na siebie na drodze. Kotka przez najbliższych kilka godzin jest pod fachową opieką, a Ty możesz wziąć głęboki wdech i pomyśleć o pozostałych futrzakach i o swoich sprawach.

SabaS

Post » Pt maja 10, 2019 11:10 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Metrem jadę :D to w Olsztynie jeżdżę samochodem.
Chyba pójdę na spacer, do domu teraz nie zdążę.
Dziewczynom tylko nasypalam ła suchego ale kuwet nie sprzatnelam.. a one sikaja w różne miejsca od kilku dni. W pralce zdążyłam rano wstawić kocyki do prania zasikane w transporterze. Plus wczoraj zasilana podłoga w łazience..nie wiem czy to brak zwirku,czy stres..ostatnio źle oceniam, Dee też tłumaczyłem kk i chorym kręgosłupem, a okazało się zupełnie co innego.. :(

Marzenia11

Post » Pt maja 10, 2019 11:31 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

to dobrze że metrem, bezpieczniej :) pisałaś, fakt, coś mi się upstrzyło, że samochodem jeździsz do weta. Spacer też dobry, żeby trochę zwolnić tempo. :ok:

SabaS

Post » Pt maja 10, 2019 13:18 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

No zwolniłam tempo.
W ramach wolnego poszlam na spacdr na Plac Wilsona, usiadłam na chwilę zeby obejrzeć majową zieleń drzew, jej różnorodność, powąchać lewkonie u pani z kwiatami przed empikiem, popatrzeć w przestrzeń ulicy itp... I doszłam do kina Wisła, myślę sobie, chociaż popatrzę na repertuar, co grają. I czytam na tablicy po kolei tytuły:

KRAINA CUDÓW PREMIERA 8O
SŁODKI KONIEC DNIA PREMIERA 8O 8O
PODWÓJNE ŻYCIE PREMIERA 8O 8O 8O

do diaska! myślę, co tyle filmów o premierze!

Dopiero po chwili zobaczyłam, że PREMIERA jest napisane trochę mniejszymi drukowanymi literami, czyli że... chodzi o premierę filmu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Pt maja 10, 2019 13:23 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

:ryk: :ryk:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt maja 10, 2019 13:45 Re: (4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szaronka (*)..ogromy dług za

Dobre! :ryk:

Co słychać u DeeDuni?

Anna2016

[poprzednia][następna]