Lifter pisze:Dowiedział się, że nie wolno mu obdrapywać mebli.
ahahahahaha!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lifter pisze:Dowiedział się, że nie wolno mu obdrapywać mebli.
kaarolina1 pisze:Cindy, Kwiryna
Korus wniósł bardzo dużo radości do naszego domu , nigdy bym nie pomyślała, ze zyskamy takiego przyjacielato my mielismy szczęście !!!
Tylko jak żyliśmy bez kota w domu ?!?!
Teraz sobie tego nie wyobrażam !!!
Romi85 pisze:kaarolina1 pisze:Cindy, Kwiryna
Korus wniósł bardzo dużo radości do naszego domu , nigdy bym nie pomyślała, ze zyskamy takiego przyjacielato my mielismy szczęście !!!
Kotek przecudny![]()
![]()
PS. Tylko napomkne (jesli ktos o tym napisal to wybacz) ze ja mojemu bialaskowi od wiosny do wrzesnia smaruje uszka filtrem 50, zeby mu sie skora nie opalila.
karol_yna pisze:Karolina, tak swoją drogą to ja już bym zmieniła tytuł wątku całego na przykładowo: Korneliusz, kot który dostał drugie życie![]()
[edit] albo Korneliusz, kot który kradnie cebulę, daj mi jeszcze kilka chwil a rzucę jeszcze z 5 tytułów
![]()
Albo coś innego, bardziej optymistycznego bo jego życie dzięki Tobie jest idyllą, a znajdką to już nie jest - jest Panem Domu
kaarolina1 pisze: nawet nie wiedziałam, że można zmienić tytuł!!!![]()
masz rację, to już dawno nie jest znajdka:):)
kaarolina1 pisze:swoją droga to oficjalne imię Korka to KORNELIUSZ
kaarolina1 pisze:Romi85 pisze:kaarolina1 pisze:Cindy, Kwiryna
Kotek przecudny![]()
![]()
PS. Tylko napomkne (jesli ktos o tym napisal to wybacz) ze ja mojemu bialaskowi od wiosny do wrzesnia smaruje uszka filtrem 50, zeby mu sie skora nie opalila.
bardzo dziękuję![]()
tak, już wiem, że Koreczka trzeba będzie smarować - ale jeśli masz jakiś polecony krem to proszę napisz:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anka i 29 gości