Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bagheera pisze:Ten rosół to po prostu genialnie wymyśliłaś, zawsze jest kwestia, co robić, aby więcej piły i niekoniecznie mleko. Jak chodzę (sporadycznie, wiem), to widzi mi się, że zawsze jakiś katzenfutterek jest, lepszy bądź gorszy, zaś zdecydowanie gorzej z piciem!
Ja jutro wreszcie skończę budkę, mam nadzieję, to będzie moja słaba jedna na tzw.wszelki słuczaj
Żarłoczny Babon pisze:Klony o_0
A tu perfekcyjna mina kota po prawej:
Tego no nie za duże te kawałki? To sparzone indycze serca i powiem szczerze, że nie wszystkie futra chciały to jeść...
mziel52 pisze:Te krówki cmentarne jakoś genetycznie mają skłonności do złych zębów. Moja Psotka już 12 straciła, a trzecia siostra, która jest w innym domu, też miała wyrywane. Jedyna pociecha, że po sanacji pyszczka kot wraca do formy i jest szczęśliwy.
Satoru pisze:Hej, to co prawda kawałek drogi od cmentarza, ale może ktoś z Was orientuje się kto karmi / czuwa przy Wola Parku? Chciałabym się dowiedzieć, czy kotuchy są tam wysterylizowane, niestety obawiam się, że widziałam kotkę w ciąży(łudzę się, że może gruba). Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 146 gości