Twojej białej też domek by się przydał

Ja szukam domku wspólnego, jak by ktoś chciał jedną to będę pamiętała. Telefon mam.
Justyś też odświeża ogłoszenia maleńtasów dawno wydanych, więc jak coś, to mamy na uwadze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaS1987 pisze:Mnie wczoraj nie bylo. Dopiero dzis dotarlam na forum![]()
Justynko z calego serca!
Wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO! Zdrówka, szczęscia i spełnienia wszystkich marzen kochana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto lat!:*
phantasmagori pisze:Justyś miała dzisiaj dzień pełen wrażeń![]()
Najpierw byliśmy w Decathlonie na zakupach, gdzie bawiliśmy się niczym w wesołym miasteczku![]()
Jeździliśmy na hulajnodze, a potem graliśmy w pingpongaJusta uparcie celowała pingpongiem w pana przy sąsiednim stole
![]()
![]()
Śmiechu było co niemiara
![]()
No a potem imprezka, a po niej spacerek z psami.
Pewnie jeszcze pampersowce obsługuje
Grosziwo pisze:Bardzo się cieszę, że Justa mogła choć na chwilę oderwać się od codzienności. Oczyma wyobraźni widzę te Wasze szaleństwo na hulajnogach....no i czy Justa trafiła w tego pana piłką?
Ja dziś byłam z Zuza zuza u kociaków i Dołka w SKM. Zmarzłam na kość spacerując z Dołkiem, ale wcześniej nacieszyłam oko widokiem rozbrykanej gromadki kociąt i kotów. I nawet dwie wielkie myszy albo małe szczurki czekały upolowane na przywitanie.
Justa&Zwierzaki pisze:phantasmagori pisze:Justyś miała dzisiaj dzień pełen wrażeń![]()
Najpierw byliśmy w Decathlonie na zakupach, gdzie bawiliśmy się niczym w wesołym miasteczku![]()
Jeździliśmy na hulajnodze, a potem graliśmy w pingpongaJusta uparcie celowała pingpongiem w pana przy sąsiednim stole
![]()
![]()
Śmiechu było co niemiara
![]()
No a potem imprezka, a po niej spacerek z psami.
Pewnie jeszcze pampersowce obsługuje
O tak działo sie , działo![]()
Zwierzaki miały dziś raj, bo mogły sobie przebierać w rekach które głaszczą , tylu gości było
ale najwięcej czadu dał Bartuś , ciociu Phanto kochana opowiesz
![]()
Ale za to co teraz sie dzieje , pinkpongi poszły w ruch i nie ma mowy o przewijaniu , chyba że mnie bo sie ze śmiechu zaraz posikam![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Levika i 468 gości