S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 05, 2013 18:09 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

nie mam fotek, jedna by ci sie spodobała-taka mała ,,syjameczka,,, jest razem z bratem buraskiem i jedna dziewczynka biała z czarnymi małymi dodatkami

Słuchajcie, przyszły weekend jest bardzo ważny
bardzo mi zalezy na frekwencji, szczególnie wolontariuszy umiejących rozmawiać z ludźmi

mamy w sobotę akcję w Ikea i mamy w sobotę ok 12ej przekazanie karmy z ,,akcja taka,,
więc w sobotę ja będę kursowała między Ikeą a schronem gdzieś od 10ej do 14-15tej

a w niedziele mam jeszcze gorzej, bo okazało się ,że mam szkołę, ja i Marta
rozstawie Ikeę i ją zwinę ( tzn nie będzie mnie w godz 9.50-14ta), ale musi być ktoś tam konkretny do adopcji, rozmów itd
bardzo proszę :cat3:
napiszcie kto kiedy może być

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob paź 05, 2013 18:38 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

nie będę teraz dostępna na necie - jadę do kra wypocząć - zgłaszam. Do czwartku powinna się pojawić w schronie.
Na akcji w niedzielę pracuję więc odpada, w sobotę powinnam mieć wole
Nie miałam dziś aparatu ale Korciaczka dziś coś tam konkretnego porobiła więc może za kilka dni wstawi jak jej czas pozwoli.

tak już rozmawiałam z domkiem Forsycji. Myślę, że to jednak lepsza opcja. Bardzo domkowi ciężko i to była trudna decyzja :( ale tak będzie lepiej.
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Sob paź 05, 2013 18:51 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Ja mogę być w sobotę, bo w niedzielę jadę służbowo do Warszawy i wracam dopiero we wtorek wieczorem :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob paź 05, 2013 18:56 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

tania- odpoczywaj
Aga- fajnie :kotek:

no ale nadal nie ma nikogo na niedzielę-a gorsza, na te 4 godz -puskas? kamakolo? plisss
kto jeszcze umie gadać, podjac decyzje czy domek dobry?
no i osoby towarzyszące tez potrzebne

Mała1

Post » Sob paź 05, 2013 19:56 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

w sobotę będę długo, w niedzielę nie wiem na razie :oops:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob paź 05, 2013 22:01 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

niedziela gorsza
ja w sobotę będę, ale w niedzielę chciałabym być w szkole, bo mamy calkiem sensowne zajęcia. Chyba pierwsze w dotychczasowym procesie naszej edukacji :twisted:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Nie paź 06, 2013 17:47 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

tangerine1 pisze:niedziela gorsza
ja w sobotę będę, ale w niedzielę chciałabym być w szkole, bo mamy calkiem sensowne zajęcia. Chyba pierwsze w dotychczasowym procesie naszej edukacji :twisted:

A to pochwal się jakie :D
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Nie paź 06, 2013 22:25 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Jeszcze zdjęcia i wieści od Małej Mi, czyli Arlekinki

halbina pisze:https://plus.google.com/u/0/photos/111213271706909021817/albums/5930961765440768129

"Witam Pani Halinko.
Przesyłamy pozdrowienia od byłejj podopiecznej, własnie pomaga mi pisać.
Mi jest DUŻYM łobuzem. Rano myje zęby i włosy z kotem na plecach, pomaga mi we wszystkim i wszystko "układa" w mieszkaniu wg własnego uznania.
Kotka jest ulubienicą rodziny, a chodzenie na smyczy i aportowanie piłeczek bawi nas bardzo. Potrafi też głośno upominać się o swoje.
Jest pzymilna i radosna.
Basia"

Dziś Światowy Dzień Zwierząt :-) Warto im pomagać, są wspaniałymi przyjaciółmi i członkami rodziny!

i jeszcze zdjęcia od Małej Mi

https://plus.google.com/photos/10900015 ... 1570703857

zaproponowałam dokocenie... w odpowiedzi: "Dziękujemy bardzo, ale jeden łobuz nam wystarcza. Mi uwielbia wszystkie zwierzaki. A ten przystojniak na ostatnim zdjęciu to mój Frodek, nie widać, że taki był z niego drań.
pozdrawiam Basia"
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon paź 07, 2013 5:20 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

halbinko- super sie małej dzieki Tobie udało

nie dałam rady wczoraj napisac, bo wróciłam z pracy w nocy
ale :mrgreen:

wszystkie trzy zapyziałe dziewczynki 5 tyg są na tymczasach
syjameczka u kamakolo- mamy nadzieję ,że na max krótko, bo już ma zaklepany dom i dwie -bura i biała - u phantasmagorii
wszystkie na leczeniu
a czarnuszka maleńka o która walczymy juz od dwóch tyg znalazła dom stały

Mała1

Post » Pon paź 07, 2013 17:58 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

no gdzie Wy wszyscy ? :| :(

w schronisku bez zmian
na razie Forsycja znów w klatce, po jutrze chyba trafi na kociarnię
kcia z krzywa główka dzis była zaszczepiona- Pistacja
u reszty rano bez zmian
byc moze dwa koty dzis znalazły domy, ale nie chce zapeszac, jutro z rańca muszę to potwierdzić

ja nadal ciąghle poza domem i cywilizacją w ciągu dnia

Mała1

Post » Pon paź 07, 2013 18:12 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Mała1 pisze:no gdzie Wy wszyscy ? :| :(

ja jestem, ale z docieraniem ostatnio do schroniska ciężko :(
jak już zaplanuję, to coś wypada, coś się dzieje, itd...
postaram się w czwartek po pracy chociaż na chwilę, ale niestety to zależy od tego, jak będę mogła się dostać :oops:
21 października w końcu zmieniamy siedzibę, większość już jest przeniesiona, i nie mam nawet z kim się zabrać (a paradoksalnie od niedawna kumpela jeździ po pracy po tż-ta, i przejeżdża kilka minut piechotą od schroniska... ale jej dział przeniósł się jako pierwszy już kilka tygodni temu :roll: )
ale postaram się coś wymyślić...
no i w czwartek może będę w końcu miała wyniki badań... nie ukrywam, że chętnie się dowiem, co mi jest.... :roll: :strach:

a skoro mnie nie ma w schronie, to co mam pisać :( :oops:
ale cały czas próbuję się ogarnąć, i jak tylko mi się uda, to znowu będę częściej :oops: :oops: :oops:

charm

Post » Pon paź 07, 2013 22:04 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

syjamka jest obłędna
Kamakolo, fajnie że mała poza schroniskiem :kotek:

kciuki za wszystkie niekochane!

Pistacja kręci głową jak Krzywy, może jak on ma szansę się kiedyś 'naprawić' z tą główką
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Wto paź 08, 2013 9:58 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Oddam na pasztet dwie, niegrzeczne, rozrabiające piranie z pazurami dinozaura i mruczeniem lwa 8) :evil:

Niedługo, normalnie, oszaleję z tymi kocimi dzieciakami rozwydrzonymi i rozpuszczonymi jak dziadowski bicz :evil:

Wiecie co takich niedobrych gówniarstw to jeszcze nie miałam 8O . Ale wiem, że to puskas Bąbel je tego nauczył, bo ostatnio jak były to skarżyła się, że on taki niedobry jest :mrgreen:

Kto mi pomoże robić ogłoszenia ? plissss :crying:

AgaPap

Post » Wto paź 08, 2013 12:59 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

AgaPap pisze:Kto mi pomoże robić ogłoszenia ? plissss :crying:

jak wrzucisz mi tekst i zdjęcia, to mogę trochę poogłaszać, ale tekstu nie napiszę :oops:

charm

Post » Wto paź 08, 2013 13:46 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

charm pisze:
AgaPap pisze:Kto mi pomoże robić ogłoszenia ? plissss :crying:

jak wrzucisz mi tekst i zdjęcia, to mogę trochę poogłaszać, ale tekstu nie napiszę :oops:

Ok, jak stworzę coś sensownego to Ci prześlę. :ok:
Jakoś jeszcze nie miałam okazji pisać ogłoszeń, bo:
1. tymczasy zostawały u mnie :oops:
te które udało mi się wyadoptować
2. brali znajomi, którzy w sumie sami od siebie chcieli :ryk:

A te nie mogą zostać, bo na razie mieszkają w klatce w naszej sypialni, a moje koty są wqrwoine, bo to też ich sypialnia zawsze była i nie mogą u nas na łóżeczku spać. No i moje już jednak są bardziej wiekowe i widzę, że przy tych wariatach się stresują, a na białaczkę długotrwały stres nie jest dobry. Chociaż nie wiem jak się rozstanę z tą czarną zołzą, skoro od drugiego tygodnia życia ją wykarmiłam na własnej piersi, 20 dekagramów ważyła jak do mnie przyszła :roll:

AgaPap

[poprzednia][następna]