anita5 pisze:Balbinka gryzie jak się wkurzy, za czesanie i wycieranie po kapieli. Gryzie mocno, nie ma zmiłuj się.
A nasza sie wzrusza niesamowicie, gdy jej manicury zapodaję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Balbinka gryzie jak się wkurzy, za czesanie i wycieranie po kapieli. Gryzie mocno, nie ma zmiłuj się.
alessandra pisze:anita5 pisze:Balbinka gryzie jak się wkurzy, za czesanie i wycieranie po kapieli. Gryzie mocno, nie ma zmiłuj się.
nico tam nie gryzie, dziefczyne mi oczerniajom T.![]()
Atta pisze:anita5 pisze:Balbinka gryzie jak się wkurzy, za czesanie i wycieranie po kapieli. Gryzie mocno, nie ma zmiłuj się.
A nasza sie wzrusza niesamowicie, gdy jej manicury zapodajęOstatnio bierze sie na sposób i zamiast warczeć, szarpac się to łapką prosi i rzuca pokornym spojrzeniem, jak wtedy gdy jest faszerowana lekami
Atta pisze:U mnie zakończy się w piąteczekAle też bardzo dziękuję Baltimoore za baaardzo czynny udział i wykup poduszki. Takiego przebiegu akcji to się nie spodziewałam
Atta pisze:Taaa.. najpierw kocka zaczyna, potem wkracza Baltimoore i sprawy nabierają tempa
anita5 pisze:A my się z Balbisią tulimy codziennie długo i okrutnieI rozmyślamy, jak to pięknie jest mieć tylu przyjaciół.
anita5 pisze:A my się z Balbisią tulimy codziennie długo i okrutnieI rozmyślamy, jak to pięknie jest mieć tylu przyjaciół.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Meteorolog1 i 287 gości