Z tekstem: Pirat - mistrz tańca na rurze, do adopcji razem ze sprzętem do występów

Podczytuję i

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zjawka pisze:Villentretenmerth pisze:Może Pirata wyadoptować razem z rurą? :
Z tekstem: Pirat - mistrz tańca na rurze, do adopcji razem ze sprzętem do występów![]()
Podczytuję i
sylwia1982 pisze:zjawka pisze:Villentretenmerth pisze:Może Pirata wyadoptować razem z rurą? :
Z tekstem: Pirat - mistrz tańca na rurze, do adopcji razem ze sprzętem do występów![]()
Podczytuję i
nie no padłam![]()
2tf9ak8 pisze:Randa skontaktuj sie ze mna mam cos waznego do powiedzenia.
Randa pisze:2tf9ak8 pisze:Randa skontaktuj sie ze mna mam cos waznego do powiedzenia.
No i niezły kwas...2tf9ak8 (czyli Iwona) bardzo prosiła, żeby przysłać jej do DT kotki, bo ma kocurowe zagęszczenie....Pojechały Chytrusia i Bella....
.........No i.....nie wiem jak to napisać........Bella jest ....
... ni mniej nie więcej...tylko... kocurem
![]()
![]()
![]()
Na szczęście Iwona problemów nie robi![]()
Pamiętam jak z Olą robiłyśmy zdjęcia i p. Ewa opisywała koty, część kotów nazywała się w typie ,,Różowy Nosek", ,,Biały Nosek", itp. Na użytek ogłoszeń właśnie ta część dziwnie nazwanych zyskała nowe imiona. Bella nazywała się u p. Ewy ,,Białe Uszko"...ale p. Ewa twierdziła, że to kotka, aż sprawdziłam w notesie - kotka jak nic, pewnie się pomyliła...
Nasza Bella była i u weta,i my ją oglądałyśmy, i p. Arkadiusz, miała robione testy, zastrzyki, czyszczone uszy, głaski miała - ale nikt nie sprawdzał jaka to płeć, bo wiadomo -Bella to Bella![]()
czyli - nowy pakiet ogłoszeń potrzebnyno i nowe imię potrzebne
![]()
![]()
Ps. Sylwia, wstaw kanarkibyły świnki, muszą i być kanarki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 92 gości