Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 19, 2013 23:30 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

[quote="Villentretenmerth"]Może Pirata wyadoptować razem z rurą? :

Z tekstem: Pirat - mistrz tańca na rurze, do adopcji razem ze sprzętem do występów :wink:
Podczytuję i :ok:

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Wto lut 19, 2013 23:49 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

zjawka pisze:
Villentretenmerth pisze:Może Pirata wyadoptować razem z rurą? :

Z tekstem: Pirat - mistrz tańca na rurze, do adopcji razem ze sprzętem do występów :wink:

nie no padłam :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Śro lut 20, 2013 6:33 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Tu są najnowsze zdęcia Buni z nowego domku:
http://www.garnek.pl/akarka9
Klikać w >>kolejne<< i zobaczymy, że już zapoznała się z wszystkimi domownikami i nie wygląda na zestresowaną.
Bądź szczęśliwa Buniu w nowym domku i nie zjedz wszystkich kanarków :ok:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Śro lut 20, 2013 8:42 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

sylwia1982 pisze:
zjawka pisze:
Villentretenmerth pisze:Może Pirata wyadoptować razem z rurą? :

nie no padłam :ryk: :ryk:

Ja też :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dziękujemy domkowi Buni za relacje i zdjęcia.
Powodzenia koteczko!

Nie mogę nie napisać, ale jakby domek Buni słyszał, że ktoś potrzebuje cudownego kota, to zapraszamy tutaj. W ofercie posiadamy nawet kota tańczącego na rurze. W pakiecie z ową rurą. Myślę, że nasza oferta jest nie do przebicia :mrgreen:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Śro lut 20, 2013 14:27 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Randa skontaktuj sie ze mna mam cos waznego do powiedzenia.
:oops:

2tf9ak8

Od: Czw lut 03, 2011 0:36

Post » Śro lut 20, 2013 17:03 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

jako domorosły "hakjer" wrzucam fotki z garnka w miniaturkach do klikania w celu powiększenia

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Śro lut 20, 2013 18:20 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Kanarków nie widać. Chyba tragedii nie było? Moje kocury mają morderstwo w oczach jak zobaczą ptoka (za oknem). :wink: Ale nie wypuszczam. Tu nie lubią kota. I samochodów dużo. Czy Bunia to niebieściak? Podobnie wygląda.
----------------------------------------------------------------------------------------
Są kanarki! A "Zima wróciła" wymiata!
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Śro lut 20, 2013 21:03 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

2tf9ak8 pisze:Randa skontaktuj sie ze mna mam cos waznego do powiedzenia.

No i niezły kwas...2tf9ak8 (czyli Iwona) bardzo prosiła, żeby przysłać jej do DT kotki, bo ma kocurowe zagęszczenie....Pojechały Chytrusia i Bella....
.........No i.....nie wiem jak to napisać..... :ryk: ...Bella jest .... :ryk: ... ni mniej nie więcej...tylko... kocurem :ryk: :ryk: :ryk:
Na szczęście Iwona problemów nie robi :1luvu:

Pamiętam jak z Olą robiłyśmy zdjęcia i p. Ewa opisywała koty, część kotów nazywała się w typie ,,Różowy Nosek", ,,Biały Nosek", itp. Na użytek ogłoszeń właśnie ta część dziwnie nazwanych zyskała nowe imiona. Bella nazywała się u p. Ewy ,,Białe Uszko"...ale p. Ewa twierdziła, że to kotka, aż sprawdziłam w notesie - kotka jak nic, pewnie się pomyliła...

Nasza Bella była i u weta,i my ją oglądałyśmy, i p. Arkadiusz, miała robione testy, zastrzyki, czyszczone uszy, głaski miała - ale nikt nie sprawdzał jaka to płeć, bo wiadomo -Bella to Bella :D

czyli - nowy pakiet ogłoszeń potrzebny :oops: no i nowe imię potrzebne :ryk: :ryk: :ryk:

Ps. Sylwia, wstaw kanarki :1luvu: były świnki, muszą i być kanarki
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Śro lut 20, 2013 21:15 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Randa pisze:
2tf9ak8 pisze:Randa skontaktuj sie ze mna mam cos waznego do powiedzenia.

No i niezły kwas...2tf9ak8 (czyli Iwona) bardzo prosiła, żeby przysłać jej do DT kotki, bo ma kocurowe zagęszczenie....Pojechały Chytrusia i Bella....
.........No i.....nie wiem jak to napisać..... :ryk: ...Bella jest .... :ryk: ... ni mniej nie więcej...tylko... kocurem :ryk: :ryk: :ryk:
Na szczęście Iwona problemów nie robi :1luvu:

Pamiętam jak z Olą robiłyśmy zdjęcia i p. Ewa opisywała koty, część kotów nazywała się w typie ,,Różowy Nosek", ,,Biały Nosek", itp. Na użytek ogłoszeń właśnie ta część dziwnie nazwanych zyskała nowe imiona. Bella nazywała się u p. Ewy ,,Białe Uszko"...ale p. Ewa twierdziła, że to kotka, aż sprawdziłam w notesie - kotka jak nic, pewnie się pomyliła...

Nasza Bella była i u weta,i my ją oglądałyśmy, i p. Arkadiusz, miała robione testy, zastrzyki, czyszczone uszy, głaski miała - ale nikt nie sprawdzał jaka to płeć, bo wiadomo -Bella to Bella :D

czyli - nowy pakiet ogłoszeń potrzebny :oops: no i nowe imię potrzebne :ryk: :ryk: :ryk:

Ps. Sylwia, wstaw kanarki :1luvu: były świnki, muszą i być kanarki

no niezłe jaja Pirat tańczący na rurze :ryk: a teraz Bella okazała się kocurem, robi się coraz ciekawiej :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Śro lut 20, 2013 21:31 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

:ryk: :ryk: :ryk: dziewczyny usmialam sie jak obejrzalam dokladnie Belle z niedowierzaniem zrobilam to jeszcze raz i nic sie nie zmienilo Bella to kastrowany kocurek,jest to juz moj 2 przypadek kiedy przyjelam kotke ktora okazala sie kocurkiem,on dogaduje sie z innymi futrami wiec wielkiej roznicy nie ma gorzej by bylo gdyby byl zaczepny :oops: ale nie ,fajny miziasty kotus,tylko cos mu oczka zaczynaja ropiec,przemylam mu na razie przegotowana woda zobaczymy co bedzie dalej,acha u mnie wszystki koty maja ludzkie imiona wiec ten biedak tez musi takie miec myslcie prosze czekam na propozycje

2tf9ak8

Od: Czw lut 03, 2011 0:36

Post » Śro lut 20, 2013 22:25 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Benek :)
Nie istnieją koty zwyczajne.

Colette

Chogalinka

Od: Wto paź 05, 2010 12:26

Post » Śro lut 20, 2013 22:44 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

a może Franek? :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Śro lut 20, 2013 22:46 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Error :ryk: :ryk: :ryk: mozna ładnie zdrobnić :ryk: :ryk:

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

Post » Śro lut 20, 2013 22:53 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

No nieźle :ryk: była Bella,a jest Bellmondo :ryk:
Ostatnio edytowano Czw lut 21, 2013 13:50 przez Sonia93, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

[poprzednia][następna]