ZUZA zuza pisze:Grosziwo , po prostu brak słów. Ty jesteś chyba zawodowym fotografem![]()
Piękne fotki, ale też Noemi jest piękna![]()
Proszę prześlij mi na maila te fotki
Oj to zapcham Ci skrzynkę, zdjęć Noemci jest duuużo, jeszcze ich tu nie wstawiłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ZUZA zuza pisze:Grosziwo , po prostu brak słów. Ty jesteś chyba zawodowym fotografem![]()
Piękne fotki, ale też Noemi jest piękna![]()
Proszę prześlij mi na maila te fotki
ZUZA zuza pisze:Wszystkie nie, ale te na drapaku i jakieś w towarzystwie innego kocia.
Wywołam te zdjęcia i pokaże tym, co kiedyś chcieli Noemi "dać igłę"twierdząc, że dla takiego kota nie ma życia
Justynka dziękuję za Noemi![]()
![]()
![]()
![]()
lidka02 pisze:ZUZA zuza pisze:Wszystkie nie, ale te na drapaku i jakieś w towarzystwie innego kocia.
Wywołam te zdjęcia i pokaże tym, co kiedyś chcieli Noemi "dać igłę"twierdząc, że dla takiego kota nie ma życia
![]()
![]()
![]()
Justyna jest cudna
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:ZUZA zuza pisze:Wszystkie nie, ale te na drapaku i jakieś w towarzystwie innego kocia.
![]()
![]()
![]()
Justyna jest cudna
Oj tam , oj tam, ja jestem tylko jej sługą
ZUZA zuza pisze:Wywołam te zdjęcia i pokaże tym, co kiedyś chcieli Noemi "dać igłę"twierdząc, że dla takiego kota nie ma życia
ZUZA zuza pisze:Grosziwo, dziekuję za zdjęcia![]()
![]()
![]()
Pokazałam zdjecia koleżance ze schronu, która kiedyś widziała Noemi jak była jeszcze malutka, Zrobiła wielkie oczy nie mogąc uwierzyć w to co widzi. Była pod wrażeniem metamorfozy Noemi
miko_bs pisze:W dodatku rozkochuje w sobie każdego po kolei:D Ma siłę i swój urok osobisty:]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 744 gości