Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ManfredkotTusi pisze:Lusia u weta zamienia się w kamień, jest jak sparaliżowana ze strachu, nieruchoma sztywna figurka, Maniek przyjmuje wszystko ale wchodzi mi na ramię i musi być przytulony, Tigra walczy. Tak to wygląda u mnie. Oby jak najrzadziej musieć do tych wetów chodzić.
dalia pisze:ManfredkotTusi pisze:Lusia u weta zamienia się w kamień, jest jak sparaliżowana ze strachu, nieruchoma sztywna figurka, Maniek przyjmuje wszystko ale wchodzi mi na ramię i musi być przytulony, Tigra walczy. Tak to wygląda u mnie. Oby jak najrzadziej musieć do tych wetów chodzić.
to zachowanie Tigry może się zmienić z czasem, czego życzę
kotkins pisze:A swoją drogą- jeśli MCO z hodowli potrzebuje takiego osprzętu to ja jednak pozostanę przy kotach łagodnych: persach, egzotykach czy brytkach.
MariaD pisze:kotkins pisze:A swoją drogą- jeśli MCO z hodowli potrzebuje takiego osprzętu to ja jednak pozostanę przy kotach łagodnych: persach, egzotykach czy brytkach.
Zapominasz, że te MCO u dalii to koty z odzysku, często po dość traumatycznych przejściach. Co z tego, że z rodowodem. Czasami los i takie koty ciężko doświadcza.
MariaD pisze:kotkins pisze:A swoją drogą- jeśli MCO z hodowli potrzebuje takiego osprzętu to ja jednak pozostanę przy kotach łagodnych: persach, egzotykach czy brytkach.
Zapominasz, że te MCO u dalii to koty z odzysku, często po dość traumatycznych przejściach. Co z tego, że z rodowodem. Czasami los i takie koty ciężko doświadcza.
kotkins pisze:MariaD pisze:kotkins pisze:A swoją drogą- jeśli MCO z hodowli potrzebuje takiego osprzętu to ja jednak pozostanę przy kotach łagodnych: persach, egzotykach czy brytkach.
Zapominasz ,że to nie Dalia opisuje metody..hmm..uspokajania (?) kotów.
Stąd domniemanie.
Dotychczas sądziłam ,że mco to "kraina WIELKIEJ łagodności" ( oraz godności).
kotkins pisze:Mimo wszystko - ugryzienie Amki to INNE ugryzienie , niż 10 kg MCO...
Mniejsze dziury...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 88 gości