Pakt Czarownic XXXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 07, 2012 18:41 Re: Pakt Czarownic XXXII

Hikiko pisze:Ciepło idzie? Chyba tyłem;P Jeszcze trochę i kran w nosie sobie zamontuję, wyjdzie taniej niż chustki i jak praktycznie;] Do konowała nie pójdę, bo muszę kasę oszczędzać na kociego okulistę. W tak głębokiej d.. finansowej to jeszcze nie byłam. Ten cienki przednówek to się skończy kiedyś? Kufa... No ale przynajmniej koty mi nie leją po chałupie :ok: Za to zoczyłam dziś prusaka pomykającego pod lodówkę (mam słabą nadzieję, że to tylko jakiś żuczek przyniesiony z marchewką), tylko robali mi do szczęścia brakuje...

Ten kominek mi utkwił w głowie... dawno nie czułam takiej zazdrości :twisted:

Szczęściara :D
Co do lekarzy i kasy :roll: Wszystkie terminy zbiegły mi sie w czerwcu ,jak na złość.Kasa przelatuje przez palce.Ledwo człowiek wyjdzie z jednej doopy ...a już druga doopa czyha za rogiem :? :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw cze 07, 2012 18:49 Re: Pakt Czarownic XXXII

kotx2 pisze:Kasa przelatuje przez palce.Ledwo człowiek wyjdzie z jednej doopy ...a już druga doopa czyha za rogiem :? :D
To o mnie :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw cze 07, 2012 19:10 Re: Pakt Czarownic XXXII

Moje ulubione powiedzenie: "jak się nie obrócisz, dupa zawsze z tyłu";]
Jeden plus wynikający z "biedy" - zużywa się wszystkie zapasy i żarcie wychodzi nawet atrakcyjne, taka na przykład sałatka z kaszy jaglanej i fasolki adzuki z dodatkami ze słoików od mamy i puszek zalegających na tyłach szafek;]

Kurde, Firefox się sam z siebie zaktualizował, a nie lubię najnowszej wersji;/ Co z tego, że szybszy, skoro układ mi się nie podoba (kto to wymyślił, żeby karty były nad przeglądarką!).
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Czw cze 07, 2012 19:11 Re: Pakt Czarownic XXXII

Hikiko pisze:Moje ulubione powiedzenie: "jak się nie obrócisz, dupa zawsze z tyłu";]
Jeden plus wynikający z "biedy" - zużywa się wszystkie zapasy i żarcie wychodzi nawet atrakcyjne, taka na przykład sałatka z kaszy jaglanej i fasolki adzuki z dodatkami ze słoików od mamy i puszek zalegających na tyłach szafek;]

Kurde, Firefox się sam z siebie zaktualizował, a nie lubię najnowszej wersji;/ Co z tego, że szybszy, skoro układ mi się nie podoba (kto to wymyślił, żeby karty były nad przeglądarką!).

:lol: O to to :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw cze 07, 2012 19:17 Re: Pakt Czarownic XXXII

Rozwaliłyście mnie :ryk: :ryk: :ryk:
Tez jaglana wydobyłam, nie wiedziałam nbawet , że mam. Miała kilka lat i świetnie sie nadała do pomidowej :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw cze 07, 2012 20:16 Re: Pakt Czarownic XXXII

Jeśli do jutra Tosia się nie załatwi, to będzie otwierana. :(
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw cze 07, 2012 20:30 Re: Pakt Czarownic XXXII

Macie jakieś małe dzieciątka na podorędziu ? Może wnuczki ?
Tanio -> viewtopic.php?f=20&t=142812 :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt cze 08, 2012 16:04 Re: Pakt Czarownic XXXII

Czarownica jasdor zostanie babcia.

najszczesliwsza

Post » Pt cze 08, 2012 17:20 Re: Pakt Czarownic XXXII

najszczesliwsza pisze:Czarownica jasdor zostanie babcia.

JESTEŚ W CIĄŻY 8O 8O 8O

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt cze 08, 2012 18:35 Re: Pakt Czarownic XXXII

jasdor pisze:
najszczesliwsza pisze:Czarownica jasdor zostanie babcia.

JESTEŚ W CIĄŻY 8O 8O 8O

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt cze 08, 2012 19:11 Re: Pakt Czarownic XXXII

viewtopic.php?f=13&t=142852

Ktoś chce adoptować kocurka. Może być niedowidzący.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt cze 08, 2012 19:34 Re: Pakt Czarownic XXXII

To jak, najszczęśliwsza, nie jesteś chora tylko w "stanie błogosławionym"?
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Pt cze 08, 2012 21:06 Re: Pakt Czarownic XXXII

Dziewczyny, w Gliwicach mamy niejaką panią Tatianę, mieszka na ul. Brzozowej - może po wątkach szukać malucha preferencje : czarny, pomimo tego, że w rozmowie nawet tej "oko w oko" wszystko jest ok, a nawet lepiej niż ok, nie wydawajcie jej żadnego kota, poinformujcie też w miarę możliwości zaprzyjaźnione wolontariuszki i domy tymczasowe. Info powklejam na różne wątki, "zasięg" działalności owej kobiety dosyć daleki, dzwoniła też po kota do Bielska.
W razie czego konkrety na PW.
Mam w tej chwili na dt czarnego kociaka, który był u niej około tygodnia, mam nadzieję, że uda mi się przywrócić kota do normalnego stanu psychicznego.
Ewa 507 953 900 e-mail korespondentka2@wp.pl
Zajrzyj na 1 stronę, zakochaj się :-) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13 ... 84&start=0
JAMNIKI DO ADPCJI : http://jamniki.eadopcje.org/
www.poomoc.pl

Korespondentka

Od: Wto lis 09, 2010 22:42

Post » Pt cze 08, 2012 21:13 Re: Pakt Czarownic XXXII

Ja wprawdzie daleeeeko od Gliwic, ale dzięki Korespondentko za ostrzeżenie!!

Po mojej wczorajszej wizycie na wsi odechciało mi się żyć.... Zwierzęta tam służą jako zabawki dla zwyrodniałych bachorów, które traktuje się jak książęta i na wszystko sie im pozwala... Mogłabym potopić te pomioty w studni, ale za takie coś się idzie do więzienia niestety... I tylko zwierzaków żal... Wczoraj zamęczyły małą kaczuszkę. Słyszałam też, że okrutnie obchodzą się z kociętami w sąsiednim gospodarstwie. Tego nie widziałam, tylko słyszałam, a i tak nie mogłam zasnąć... Ciężko mi...
Ukradłabym matkę i maluchy, ale mam kwarantannę po PP... Czyli nie moge zrobić NIC. A tłumaczenie i rozmowa z tymi ludźmi nie dają żadnego skutku, mimo że próbuję za każdym razem... Chce mi się wyć. Bardzo się martwię o te kociaki. I nic nie mogę.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt cze 08, 2012 21:19 Re: Pakt Czarownic XXXII

Dziś moje kochane padam na pysk.
Psychicznie wysiadłam w związku z zaistnieniem sytuacji bycia przeze mnie w ciąży..
Tośka podobno zrobiła suchego bobka, więc może jelita ruszą i obejdzie się bez otwierania psa....

No to teraz może o tym, jak zaszłam w ciążę.

Generalnie dziś w pracy zeżarłam z automatu takiego kanapkę z serem mozarella, pomidorkiem i rukolą... I mnie wydęło. Bardzo wydęło.
Zgarnęłam dziecia z przedszkola, pojechałam z nim do Tesco. Zasnął mi w autobusie i spał w sklepie w koszyku (w pozycji siedzącej w miejscu do tego przeznaczonym). Oddawszy na reklamację rozdupione tenisówki udałam się na halę w celu zakupienia maszynek do golenia (tak, tak mam wąsy...) i do kasy... Kasy wszystkie na full, autobus miałam za 10 min. Podeszłam zatem do kasy pierwszeństwa i wskazując na dziecia śpiącego w wózku i tylko maszynki w koszyku poprosiłam grzecznie (wiem, szok, ale tak potrafię) o przepuszczenie... Wyśmiano mnie, po czym pan zauważył... kanapkę z mozarellą i mówi, że czemu nie mówiłam od razu, że kobietom w tym stanie się należy i mnie wszyscy grzecznie przepuścili.

Tak więc strzeżcie się, w ciążę zachodzimy po kanapkach z automatu...

:lol:

najszczesliwsza

[poprzednia][następna]