Bumiś pisze:to cudowna wiadomość bardzo się cieszę, byłoby fajnie gdyby Pan przesłał zdjęcia Buni w nowym domku.
będzięmy molestować Dominika a Dominik będzie musiał nowy domek
edit: Szkoda, że nie mam jak się pożegnać z Bunią muszę dzisiaj jechac do weta z Wilczką założyć wenflon na drugą łapkę. Chyba że jakimś cudem dam radę późniejszym wieczorem podjechać.
no i nie dałam rady musiałam się wracać do weta bo nie mogliśmy przepchać wenflonu - oczywiście on zrobił to rach ciach no i kroplówkę zaczęliśmy o 21... Ale mam nadzieję że szybko nowi duzi dadzą duuużo zdjęć Buniastej
Bunia pojechała do nowego domku. Myślę, że dobrze trafiła. Pan Adam bardzo przejął się jej losem. Zapewnił, że Bunia będzie miała godną i wygodną starość Jak tylko dostanę info o adaptacji to wrzucę na wątek. Trochę mi smutno bo już się przywiązałem do niej no ale najważniejsze jest żeby miała dobry domek.
Tyle czasu się naczekała aż w końcu znalazł się wymarzony domek samo to, że przyjechali po nią z Poznania dobrze o nich świadczy
Z niecierpliwością czekamy z tż na zdjęcia - on bardzo polubił Bunię i powiedział że gdyby nie nasze warunki które nie pozwalają na dokocenie to już dawno by ją zabrał
Właśnie dostałem smsa, że Bunia szczęsliwie dojechała. Na szczęście z rezydentem się jakoś dogadała. Nawet pozwoliła sobie opróżnić jego miskę. Od dzisiaj Bunia ma towarzysza Gonzalesa Oby dalej tak szło to kociaki się dogadają.