K-ów, i po remoncie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 19, 2012 19:52 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:Misza w domu, Robert ma tam jeszcze w poniedziałek wymienić siatkę w oknie, bo ta obecna raczej nie sprosta kotu tej wagi. Przy okazji do Hyraxu Robert zawiózł koteczkę, którą kiedyś ciachaliśmy a która teraz dla odmiany rozorała sobie brzuszek gdzieś na siatce i mocno wiekowa pani, która ją karmi, prosiła o pomoc. Matylda po zabiegu, jutro Otylka i jutro o 17:30 szkolenie dla pogromców dzikusów na Chocimskiej. Parę sztuk ćwiczebnych tam jest :wink:
Była dzisiaj u mnie p. Małgosia, która wzięła Dzwoneczka i Różyczkę. Dziewczyny jeszcze przesiadują przy niej pod szafą ale jedzą i załatwiają się pod jej nieobecność w kuchni a także przesiadują na oknie więc jest nieźle

Czyli zdjąć Miszę z ogłoszeń?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw kwi 19, 2012 19:56 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

annakreft pisze:Mła jutro przyjdzie posprzątać przed szkoleniem co by szkolenie odbyło się w komfortowych warunkach. Catering będzie jednak tylko dla sztuk ćwiczebnych :mrgreen:

Ee no, nie dacie głodnemu saszetki Whiskasu? :wink:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Czw kwi 19, 2012 20:01 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mikela pisze:
annakreft pisze:Mła jutro przyjdzie posprzątać przed szkoleniem co by szkolenie odbyło się w komfortowych warunkach. Catering będzie jednak tylko dla sztuk ćwiczebnych :mrgreen:

Tylko jeśli dasz się dla dobra nauki owinąć ręcznikiem i będzie można zakroplić Ci oczy albo uszy :wink:

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Czw kwi 19, 2012 20:46 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Wycofujemy Marsa z adopcji, trzecie podejście również nie udane :( . Niestety, w związku z przeprowadzką tracimy też pomoc vanji, z Kłaja trochę nieporęcznie dojeżdżać komunikacją publiczną. Szkoda, holender :(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt kwi 20, 2012 2:02 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:Wycofujemy Marsa z adopcji, trzecie podejście również nie udane :( (...)(

Czyli zostaje w DT?

annakreft pisze:
mikela pisze:

Tylko jeśli dasz się dla dobra nauki owinąć ręcznikiem i będzie można zakroplić Ci oczy albo uszy :wink:

A co tam, nawet pazury pozwolę sobie obciąć :mrgreen:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt

mikela

Post » Pt kwi 20, 2012 9:03 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

W jednym z centrów medycznych udało się wrzucić naszego spota na 2 tys wyświetleń w ciągu miesiąca. Jeszcze idzie 1% ale potem zmienimy na ten ogólny. Dodatkowo zaoferowano nam mailing do kilku tysięcy osób, dostałam jego ostateczny projekt i myślę, że jest interesujący. Pójdą też spoty w Radio Kraków i prawdopodobnie w jeszcze jednym jako promocja akcji społecznych. To tak od strony organizacyjnej.

Tweety

Post » Pt kwi 20, 2012 9:49 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:W jednym z centrów medycznych udało się wrzucić naszego spota na 2 tys wyświetleń w ciągu miesiąca. Jeszcze idzie 1% ale potem zmienimy na ten ogólny. Dodatkowo zaoferowano nam mailing do kilku tysięcy osób, dostałam jego ostateczny projekt i myślę, że jest interesujący. Pójdą też spoty w Radio Kraków i prawdopodobnie w jeszcze jednym jako promocja akcji społecznych. To tak od strony organizacyjnej.

To rzeczywiście niedługo strach będzie zajrzeć do lodówki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Pt kwi 20, 2012 11:56 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

gertaaa pisze:
Tweety pisze:W jednym z centrów medycznych udało się wrzucić naszego spota na 2 tys wyświetleń w ciągu miesiąca. Jeszcze idzie 1% ale potem zmienimy na ten ogólny. Dodatkowo zaoferowano nam mailing do kilku tysięcy osób, dostałam jego ostateczny projekt i myślę, że jest interesujący. Pójdą też spoty w Radio Kraków i prawdopodobnie w jeszcze jednym jako promocja akcji społecznych. To tak od strony organizacyjnej.

To rzeczywiście niedługo strach będzie zajrzeć do lodówki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Niedługo popularnością dościgniemy Dodę :mrgreen:
Ale super wieści :ok:
[/url]Obrazek

mikela

Post » Pt kwi 20, 2012 12:35 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mikela pisze:
gertaaa pisze:

Niedługo popularnością dościgniemy Dodę :mrgreen:
Ale super wieści :ok:

byleby w końcu poszła za tym jakaś kasa a nie tylko same koty, bo ostatnio wpłaty na konto to 20-30 zł dziennie a przecież naszych stałych kosztów jest ponad 3500, nie licząc paliwa, leczenia, karmy itp.
Najbardziej się obawiam r-ku za prąd jaki dostaniemy za tamten rok. Poprzednio było ok 800 zł :roll:
Z odszkodowaniem z gminy cisza, ze zwrotem za pogorzelców z innej gminy również cisza. Wszyscy mają czas i pilnują tych 30 dni jak żaba błota :evil:

Tweety

Post » Pt kwi 20, 2012 17:22 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety

Post » Pt kwi 20, 2012 22:16 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

przeżyliście szkolenie? wszyscy cali?

Tweety

Post » Pt kwi 20, 2012 22:25 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

BarbAnn pisze:Chciałabym oddać portal na którym robię ogłoszenia -czyli na adopcjach miau
adopcje/

Nie jest on tak często przeglądany jak tablica ale zdarzają się z niego zapytania, więc warto by bylo, aby go ktoś przejął

pozdrawiam
i dziękuję za to co bylo :)

doczekałam się odpowiedzi Basi, niestety, brak czasu staje się chyba chorobą z czołówki listy chorób najczęściej atakujących ludzkość ...
Więc nie pozostaje mi nic innego jak też serdecznie podziękować za to co robiła do tej pory. Liczę na to, że jednak jakieś zdjęcie, np w kalendarzu, autorstwa Basi jeszcze będzie miało szansę się ukazać

Tweety

Post » Sob kwi 21, 2012 10:38 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:przeżyliście szkolenie? wszyscy cali?

Robert twierdzi, że cała grupa szkoleniowa przeżyła i wyszła o własnych siłach. No ale ta cisza jakaś niepokojąca, czyżby coś ukrywał? :roll:

Tweety

Post » Sob kwi 21, 2012 10:56 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Szkolenie obylo sie bez ofiar :D Przy okazji wszyscy mogli zobaczyc jak "wydlubuje sie" kota spod szafy :lol: Zbysiu w trakcie pokazu dal noge i bylo lezenie plackiem na podlodze :lol:
Lezelismy oczywiscie Robert i ja i prosze bez skojarzen w stylu czegos masowego :wink:

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Sob kwi 21, 2012 13:28 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Przeżyliśmy szkolenie, jak najbardziej :wink: Ranny został tylko Robert :wink:
Zbychu nam uciekł i w związku z tym były dodatkowe atrakcje związane z wydłubywaniem kota spod szafy, o czym Vanja już napisała :)
Dziękujemy bardzo za pokaz :ok: Mnie się na pewno kilka nowych wskazówek przyda w przyszłości :)
No a poza tym Kamyk ma wyczyszczone uszy a to dodatkowa korzyść ze szkolenia :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]