Wariatkowo 12.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2012 20:09 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Bombajski :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mam u siebie kilku przedstawicieli chyba tej samej rasy 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie sty 08, 2012 20:15 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Szalony Kot pisze:Zła ciotka, kapuchy kotu żałuje :ryk: :ryk: :ryk:

Nawet mi przemkło przez rozum, że być może on ma też upośledzony węch i leci do mocno waniejących potraw, ale teoria się rypła, bo razem z nim leci Baśka, która upośledzone ma tylko zdolności społeczne :twisted: Możemy to co najwyżej z umaszczeniem powiązać :roll:

Szalony Kot pisze:Bombaje to jeszcze pewnie jakieś małe u Jopop siedzą. Może nie wszystko jeszcze stracone :ryk:

Sezon zaraz, same się dorobią :|

Wielbłądzio pisze:Bombajski :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bez wątpienia, to wcale nie taka rzadka rasa, jakby się mogło wydawać :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon sty 09, 2012 9:27 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

powiem Ci, OKI, ze u moich tez apetyt jest w kratke i ciezko utrafic z tym co bedzie ok, wiec trzeba kombinowac z roznymi pokarmami, zeby sie kotecki nie wypiely.... nie wiem z czego to wynika, ze jednego dnia np. Grau jest ok, nawet dwie puchy zjedza ze smakiem, a potem wszystkie 3 zarządzaja strajk glodowy na Grau i machają łapami.... wetka kazala dawac 2 rodzaje pokarmow, ale w szafce mam ich "troche", bo kotki lubia urozmaicac jadlospis... niestety urozmaica to rowniez rodzaj dorobku kuwetowego, ale co ja na to poradze.... :roll: :roll: zreszta i tak zadne mokre nie jest tak dobre jak suche :twisted: :evil:

co do pokarmow frykasów, ktore nawet moim wybrzydzajacym kotforom pasują, jest karma Butcher's, która ma fajny skład i w sklepach spozywczych mozna ja kupic w promocji za 2,5 zł/puszka 400 g - dla moich starcza na dwa posilki i prawie wszystko zjedzone - co jak na nie jest niesamowite :lol: polecam :wink:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon sty 09, 2012 10:23 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Reszta to nie śmie narzekać, wcina Animondę Carny lub Bozitę i nie marudzi. Mały zresztą też to wcina chętnie :roll:

Ale na dokarmianie kupuję mu raczej takie karmy w małych opakowaniach. I tu marudzenie nie ma nic wspólnego z apetytem - bo czasem widzę, że głodny, ale nie tknie tego, co ma w misce. Ostatnio zeżarty do okruszka Hills Kitten dziś rano spowodował wielkie rozczarowanie na pysiu :? Zobaczymy, może jednak coś skubnie w ciągu dnia, conv mięsny i tak cały zeżarty :roll:
Z nim ten problem, że on musi jeść - najlepiej po trochu, ale często.
No i pół biedy, jak marudzi, ale ma apetyt - najgorzej, jak tego apetytu brak, bo to ewidentnie znaczy, że się gorzej czuje.

Tego Butcher'sa to tylko psiego widziałam, składu kociego nie znalazłam nigdzie. Jak gdzieś masz, to podrzuć linka ;)

OKI

Post » Pon sty 09, 2012 13:09 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Wielbłądzio pisze:Bombajski :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No jak nic hodowlę zakładać baby! :lol:

Hejka Wariatusie!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 09, 2012 13:35 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

OKI pisze:Reszta to nie śmie narzekać, wcina Animondę Carny lub Bozitę i nie marudzi. Mały zresztą też to wcina chętnie :roll:

Ale na dokarmianie kupuję mu raczej takie karmy w małych opakowaniach. I tu marudzenie nie ma nic wspólnego z apetytem - bo czasem widzę, że głodny, ale nie tknie tego, co ma w misce. Ostatnio zeżarty do okruszka Hills Kitten dziś rano spowodował wielkie rozczarowanie na pysiu :? Zobaczymy, może jednak coś skubnie w ciągu dnia, conv mięsny i tak cały zeżarty :roll:
Z nim ten problem, że on musi jeść - najlepiej po trochu, ale często.
No i pół biedy, jak marudzi, ale ma apetyt - najgorzej, jak tego apetytu brak, bo to ewidentnie znaczy, że się gorzej czuje.

Tego Butcher'sa to tylko psiego widziałam, składu kociego nie znalazłam nigdzie. Jak gdzieś masz, to podrzuć linka ;)

ten tak smakuje ;)
w Telekarmie jest nieco drozszy, ale bywaja promocje (nawet czesto) w sklepach spozywczych po 2,5 zł / 400 g
http://www.telekarma.pl/c3/puszki.sasze ... 60&start=0

u mnie w sklepiku tez jest ten Butchers, ale nie Classic, tylko jakis inny o smaku Ryby morskiej - wcięły mi go do ostatniego kawałeczka
http://www.e-piotripawel.pl/zakupybydgo ... ska/245684

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon sty 09, 2012 14:00 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Dzięki Tilli, stestujemy :twisted:

Szalony, nic nam nie pozostało, jak pozbierać te kastraty do kupy i zacząć rozmnażać :mrgreen:

OKI

Post » Pon sty 09, 2012 19:04 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Dzwonił pan doktor - Faxe ma modelowe wyniki krwi 8)
Ufff... :wink:

W domu 7 fochów - nie podoba im się pomysł z izolacją :roll: Najbardziej sfochowana Taćka, zaraz za nią Foster - nie lubią się, czy co? :roll: Na znak protestu stłukły popielniczkę :twisted: Ich miny dzisiaj na mój widok - bezcenne :twisted:

OKI

Post » Pon sty 09, 2012 19:23 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

:1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 09, 2012 23:02 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Ta-ak :twisted: Dziecku znowu zdecydowanie lepiej ;)

Dla odmiany dziś nie będzie jadł mlecznego conva - nenene... dziś mięsny, tylko i wyłącznie :roll: Wiecie jak wygląda kot po wyjęciu mordy z saszetki z sosem? :twisted: Biedne, zagłodzone dziecko... zjadło śniadanie, potem wmęczyło z głodu puszeczkę Hillsa Kittena (zostawiło do wylizania braciom, żeby nie było, że lubi), potem kolacja, leki z mlecznym convem (weszło pół porcji - reszta dla braci), po czym się rzuca jak głodzone tygodniami zwierzę do środka saszetki :twisted:
W czwartek wieczorem kupiłam 2 saszetki, w piątek dokupiłam 6. W sobotę mu nie wchodziło, więc zjadł tylko pół, a drugie pół oddał braciom... Głodzone dziecko właśnie kończy ostatnią :roll:

OKI

Post » Wto sty 10, 2012 12:26 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Z jednej strony nie nadążę z kupowaniem, z drugiej strach zrobić większy zapas :?
Do kosztów prowadzenia DT dorzucę chyba pigment do siwizny :twisted:

OKI

Post » Wto sty 10, 2012 12:37 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

OKI bardzo Cię przepraszam, ale nie jestem w stanie dokulać się na pocztę:/
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Wto sty 10, 2012 12:38 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Spoko :) Ina11 się nie awanturuje jeszcze :wink:

OKI

[poprzednia][następna]