Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 24, 2011 20:36 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

meksykanka pisze:I wrócę :1luvu:

Dla nas to jest oczywiste, że wrócisz 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob wrz 24, 2011 20:38 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

po_prostu_kaska pisze:A ja idę porobić trochę ogłoszeń białym i czarnym maluszkom :wink:

Poszło na razie na : wp.pl, gratka, eoferty, mójpupil, adopcje, adopcjakota, adsy.pl, petsy.pl, kupsprzedaj.pl. Allegro już było - przedłużyłam.
po_prostu_kaska

Post » Sob wrz 24, 2011 20:43 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

po_prostu_kaska pisze:A ja idę porobić trochę ogłoszeń białym i czarnym maluszkom :wink:

Kasiu tak się zastanawiam nad ogłoszeniami dla nich bo wstępnie trzy maja zaklepane domki dwa maluchy w Mrągowie i jeden biały i drugi na ew.tymczas w Warszawie.Domy wydają się fajne obydwa nie zrezygnowały gdy zadzwoniłam by wzięły maleństwa bo są u mnie zagrożone .Nadal czekają i myślę ,ze nie zrezygnują,chociaż różnie bywa.Mam prośbę o ogłoszenia dla tej dorosłej tri ,coś mi się ona nie podoba.Zaraz prześlę zdjęcie nowego krówka jest przepiękny.Teofila nie ma na kociarni,wiem ,ze przyjmował leki pewnie jednak odszedł za TM.Wybacz mi kotku nie zdążyłam Ci pomóc.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob wrz 24, 2011 21:13 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Kasiu poszły fotki biało-czarny to nowy kociak brat rudo-białego.Pozostałe już miały zdjecia lecz jeszcze im zrobiłam może ktoś dostrzeże.Maluszkom dokupiłam 4 saszetki royala dla beibików po 3,90 .Jedzą jak smoki a boję się im dac coś innego by nie dostaly biegunki.Zaczynamy powolutku włączać suche dla maluchów ,poprzednio podawałam rozmiękczone w wodzie od dzisiaj próbujemy i suche.Może dzieciaki załapią. :ok: Czują się dobrze.Kasiu czy Rozalka ma ogłoszenia ?Dzisiaj Sebastian,Rafał i Ola mieli okazję je poznać i się pozachwycać.

horacy 7

Post » Sob wrz 24, 2011 21:34 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Basiu, Rozalka miała jedynie Allegro robione przeze mnie. Jeszcze dziś, albo jutro postaram się zrobić jej jakiś większy pakiet.

Edit: dorosłej tri też zrobię analogiczne ogłoszenia.
po_prostu_kaska

Post » Sob wrz 24, 2011 21:58 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Zdjęcia

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie wrz 25, 2011 5:29 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Kochane maluszki...
Teofilku, kochany koteczku, gdzie jesteś? :(
Cieszę się, żę trwa nauka robienia ogłoszeń. Ja też muszę się za to zabrać jak wrócę... To jest bardzo ważne...
Mało nas, ale starać się trzeba :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie wrz 25, 2011 8:39 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Jest nas już kilkoro więc dużo więcej niż na początku działalności.Maluszki czują się dobrze już powolutku widać charaktery,biali chłopcy są troszkę więksi jeden bardzo spokojny zdziwiony ,drugi urodzony przywódca bawi się lecz tak dostojnie.Dziewunie cudowne ,roztrzepane mniej śpią więcej rozrabiają i jedna na pewno mruczy leżąc przytulona do szyji.Kasiu jak możesz to proszę o ogłoszenia dla Rozalki i tri też oczywiście.

horacy 7

Post » Nie wrz 25, 2011 10:00 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

http://tablica.pl/oferta/domowa-cudnej- ... DlcRh.html
gdyby ktoś chciał skorzystać z tekstu ogłoszenia tri ze schronu to proszę.

Niestety będę musiała trochę ograniczyć wizyty w necie w godzinach pracy , gdyż szykuje się nagonka i monitoring ..dlatego, będę zaglądać tylko w domu :(
Jednak mocno trzymam kciuki .
Na fb można dodawać fotki do albumu w grupie i może byłoby fajnie jak by dodawać ta koty ,które akurat są ogłaszane..
Tri i maluchy zbiorczo wrzucone..Jest tam też ta tri, która znalazła dom.

Zaraz uciekam na dyżur do fundacji więc znowu znikam...
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Nie wrz 25, 2011 10:06 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Ja też na trochę zniknę będę wieczorkiem,jadę do chorej cioci .Maluszki pojadły i śpią.

horacy 7

Post » Nie wrz 25, 2011 10:44 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

becia_73 pisze:Niestety będę musiała trochę ograniczyć wizyty w necie w godzinach pracy , gdyż szykuje się nagonka i monitoring ..dlatego, będę zaglądać tylko w domu :(

Lepiej uważać, zwłaszcza fb jest łatwy do monitorowania.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie wrz 25, 2011 10:48 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

MalgWroclaw pisze:
becia_73 pisze:Niestety będę musiała trochę ograniczyć wizyty w necie w godzinach pracy , gdyż szykuje się nagonka i monitoring ..dlatego, będę zaglądać tylko w domu :(

Lepiej uważać, zwłaszcza fb jest łatwy do monitorowania.

szykują się u nas DUŻE zmiany personalne więc może być lipa ....a ktoś na koty musi pracować :wink:
Jednak jest nas wielu administratorów i myślę,że bez problemu uda nam się wspólnie ciągnąć ten wózek..

Zmartwiły mnie tylko wieści o kocurku Teofilu ....jeśli faktycznie już go nie ma to kolejna porażka...:(
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Nie wrz 25, 2011 12:07 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Renifer zachwycon maluszkami.

Przesłał mi zdjęcie białasków, które zrobił telefonem więc jakość jest jaka jest... ale przesyłam i Wam, bo są naprawdę słodziaste :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie wrz 25, 2011 12:41 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Ciekawostka przyrodnicza, żeby Renifer się zachwycał kotami
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie wrz 25, 2011 12:47 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

Poniżej zdjęcia od Sebastiana. Można się zachwycać :mrgreen:

Sasha w nowym domu :)

Obrazek

Obrazek

Inka w DT :)

Obrazek

Obrazek
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]