7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 22, 2013 13:16 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

asia2 pisze:Marzena mam dla krowka receptę na rybosoma:)

:D a widzisz - ja sobie przed chwilą tylko o tym pomyślałam, ale już nic nie pisałam.
Tylko na Boga, zamawiaj w doz.pl bo jak pójdziesz do apteki to zapłacisz niemal dwa razy drożej!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lut 22, 2013 23:14 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

się nie udało zlapać żadnej koty :(

za to pojawiło się cos nowego czyt. burego w piwnicy. Musimy zobaczyć uszka czy nie są ciachnięte bo brakuje nam w piwnicy przez nas wysterylizowanej buraski.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto lut 26, 2013 17:12 Re: DT, Może szukasz buraski , srebrzystego Bielany Warszawa

Srebrny juz po zabiegu. Będzie jeszcze trochę w Koterii. Coś tam się dzieje w gardle. Zobaczymy.
Buraska ma ustawioną juz sterylizację. Jest cudowna całuśna kotką. Żal wypuszczać. Może ktoś szuka bo mu uciekła, zginęła?

Dziś idziemy z Izą łapać. Swietnie byłoby zrobić czystkę w tej piwnicy, przynajmniej na chwilę.

asia2

Post » Śro lut 27, 2013 0:24 Re: DT, Może szukasz buraski , srebrzystego Bielany Bemowo

gucio z łapania :evil:

asia2

Post » Śro lut 27, 2013 0:34 Re: DT, Może szukasz buraski , srebrzystego Bielany Bemowo

asia2 pisze:gucio z łapania :evil:

tzn,że koty sprawne są :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lut 27, 2013 1:16 Re: DT, Może szukasz buraski , srebrzystego Bielany Bemowo

asia2 pisze:gucio z łapania :evil:

tia.... a ja przeczytałam "Gucio złapany" i się ucieszyłam mimo że to kocurek :oops:

gorączka mnie cały czas trzyma, moze to dlatego...
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt mar 01, 2013 21:32 Re: DT, Może szukasz buraski , srebrzystego Bielany Bemowo

Srebrny bedzie miał test na FelV i Fiv. Nie wiem czy to ok ale wet z Koterii określiła, że lepiej sprawdzić przy jego infekcji. Załamka.

asia2

Post » Pt mar 01, 2013 23:51 Re: DT, Może szukasz buraski , srebrzystego Bielany Bemowo

asia2 pisze:Srebrny bedzie miał test na FelV i Fiv. Nie wiem czy to ok ale wet z Koterii określiła, że lepiej sprawdzić przy jego infekcji. Załamka.

kiedy? jakby mu nie mogli od razu zrobić i nie byłoby nerwów... :roll: :ok: :ok: :ok:
asia2 - wiesz jak to jest z infekcjami, sama to niedawno przechodziłaś.

Marzenia11

Post » Sob mar 02, 2013 0:39 Re: DT, Może szukasz buraski , srebrzystego Bielany Bemowo

Marzenia11 pisze:
asia2 pisze:Srebrny bedzie miał test na FelV i Fiv. Nie wiem czy to ok ale wet z Koterii określiła, że lepiej sprawdzić przy jego infekcji. Załamka.

kiedy? jakby mu nie mogli od razu zrobić i nie byłoby nerwów... :roll: :ok: :ok: :ok:
asia2 - wiesz jak to jest z infekcjami, sama to niedawno przechodziłaś.

wiem, wiem a ponadto to jeszcze rozmowa na PW

asia2

Post » Wto mar 05, 2013 17:52 Re: DT, Może szukasz buraski , srebrzystego Bielany Bemowo

testy srebrnego ujemne :D :D

asia2

Post » Śro mar 06, 2013 22:58 Re: DT, Może szukasz buraski , srebrzystego Bielany Bemowo

buraska po sterylce i było jedno zapytanie o nią z ogloszeń. Jutro wraca do domu i w ciepełku nabierze sił.
O srebrnego ubiega się malażeństwo. ponieważ sprawę prowadzi koteria wiem tylko tyle na razie że jest poważnie zainteresowane. Nie zmienia to faktu że srebrny ciągle siedzi w klatce. To juz ponad dwa tygodnie.
Mój rudasek chyba znalazł. dom. Piszę chyba bo wiele zalezy od dalszego obrotu spraw. póki co dom wygląda dobrze i bardzo przyjaźnie. Czarny malec czeka na swojego ludzia.
Wcześniej zamierzałam ich nie rozłaczać. Były jak coś czego nie można rozdzielać ale teraz w zainteresowaniu jest czlowiek. Pomijają siebie i juz nie płaczą gdy jeden gdzieś zniknie. Troche dorosły. Rudy jest pewniejszy siebie. Czarny to taki wariatuńcio. gra odważniaka i wręcz zawadiakę jeśli chodzi o jedzenie ale gdy tylko zapomni gdzie jest, zagalopuje się gdzieś , to zaraz przerażony mnie szuka. A czasami i ja tez jestem nie wiadomo kto:))

asia2

Post » Śro mar 06, 2013 23:21 Re: DT, Może szukasz buraski , srebrzystego Bielany Bemowo

za domki :ok: :ok: :ok:
a ja się martwię o burasiątka - już nie małe a dorosłe panienki, dziczki urocze, bez szans? Nie wiem, ciązy mi to okropnie, nie mam pomysłu żadnego, głupio mi :roll:
chyba nie jestem w najlepszej formie

Marzenia11

Post » Czw mar 07, 2013 12:42 Re: DT, Może szukasz buraski , srebrzystego Bielany Bemowo

Marzenia11 pisze:za domki :ok: :ok: :ok:
a ja się martwię o burasiątka - już nie małe a dorosłe panienki, dziczki urocze, bez szans? Nie wiem, ciązy mi to okropnie, nie mam pomysłu żadnego, głupio mi :roll:
chyba nie jestem w najlepszej formie

ja też się o nie martwie bo w sumie robimy maleńkie postępy tylko. Ale nie martwmy się za bardzo. Są u mnie i ich nie wyrzucam:))))

asia2

Post » Pt mar 08, 2013 14:44 Re: DT, Srebrny kocur w domu:)Bura szuka, Tyle do łapania ..

Srebrny kocur w domu :ok:
Rudy maluch Aleksander w domu :ok: - wiesci takie że kupę nocy płakał ale nowa pani nie spała i była czujna. Potem się przytulał, mruczał na dobranoc o 6 rano a pózniej zaszył się gdzieś gdzie zdecydowal pospać. Będzie dobrze.
W sobotę jestem umówiona na ogladanie buraski- Madlenki
O czarngo mam tyle zapytań , że muszę zrobić grafik na odwiedziny. Czarny Amadeusz tęskni teraz bardzo za Aleksandrem. Jak dzieciak spódnicy matki, tak on uczepil się moich kolan.

Bure dziewczynki ciągle w domu u mnie ale robią postępy. Wczoraj Hesiunia mruczała podczas glaskania i Honorka troszkę. Dalej nie są ufne ale malymi kroczkami...

asia2

Post » Pt mar 08, 2013 20:59 Re: DT, Srebrny kocur w domu:)Bura szuka, Tyle do łapania ..

Aleksander w nowym domku juz się rozmiział :D , przytula się i mruczy. Z górki :ok:
Amadeusz tez wraca do siebie po szoku po przeprowadzce brata :ok:

Byłyśmy dzis na łapance. Gucio. Ten nienormalny przyszedł po 20 i zamknąl klatkę, zaczął się kręcic po piwnicy, palic swiatła. Dałysmy kotom jeść i poszły my. Ot i cała historia. A kotki chyba zaciążone. .

asia2

[poprzednia][następna]