PAKT CZAROWNIC XXVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 04, 2011 17:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Wszystko zalezy od reszty wyników..... dziś sama wróciłam ze szpitala i nie zdążyłam już pojechać do niej, ale jutro dorwę jej lekarkę i może dowiem się czegos konkretnego. Tesknię za nią bardzo :oops: :oops: a w szpitalu o niczym innym nie mowiłam tylko o Niej i wszystkim pokazywałam jej zdjęcie zrobione ukradkiem i niezbyt wyraźne :twisted: Ale mam nadzieję, że już niedługo , może pod koniec sierpnia :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw sie 04, 2011 17:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Mocne, nieustające kciuki za Twoje Mamusiu zdrowie i za Maleńką Czarownicę.
:ok: :ok: :ok:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw sie 04, 2011 17:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Anda pisze:Mocne, nieustające kciuki za Twoje Mamusiu zdrowie i za Maleńką Czarownicę.
:ok: :ok: :ok:

I ja się dopisuję ;) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: . Żebyście jak najszybciej były już razem :1luvu: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw sie 04, 2011 17:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Moment, w którym pierwszy raz wziełam małą na ręce (rece w inkubatorze :roll: )... chyba dopiero wtedy do mnie dotarło, że jestem matką... a Mała się jeszcze uśmiechnęła wtedy do mnie 8O Teraz trochę zadbałam o siebie, zmienili mi leki i zmodyfikowali leczenie, a ja i tak cały czas myślami byłam razem z nią. Jak rozmawiałam z lekarką małej też kazała mi się zatroszczyć o siebie... a potem stwierdziła, że wie i rozumie, że się do tego nie zastosuje :mrgreen: A po szpitalu chodziłam jak struta.... Zaczynam dopiero teraz rozumieć jak ta mała Kruszynka zmieniła moje życie... i jak zmieni je jeszcze. I niesamowicie się z tego cieszę :ryk:
Dziś mi się śniło jak robiłyśmy zakupy na pierwszy dzień szkoły Kariny :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

joarkadia

Post » Czw sie 04, 2011 17:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

joarkadia pisze:Dziś mi się śniło jak robiłyśmy zakupy na pierwszy dzień szkoły Kariny :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

No to sen daleko idący w przyszłość :)
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw sie 04, 2011 17:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Jak mi się zaczną śnić jej pierwsze randki to szybciej osiwieję :strach: :strach: :smiech3: :smiech3:
Wtedy może się przejdę do psychiatry :ryk: :ryk: :ryk:

joarkadia

Post » Czw sie 04, 2011 17:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Joarkadio bo padnę ze śmiechu :ryk: :ryk: :ryk: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Czw sie 04, 2011 17:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Jestem na ostatnim roku psychologii, więc jakiegoś znajomego psychiatrę znajdę.... wtedy na pewno potwierdzi, że ja zdrowa na umyśle - choć sama w to watpię :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

joarkadia

Post » Czw sie 04, 2011 18:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

A ja dziś zdiagnozowałam, co mnie w małych dzieciach wnerwia :twisted:
Po pierwsze wnerwia mnie ich płacz :twisted: Dziś baba jechała z ryczącym wózkiem chodnikiem i ten ryczący wózek zatrzymała akurat na wprost otwartych drzwi mojego sklepu. No masakra!!
A drugie co mnie wnerwia w dzieciach to to, że rodzice stawiają je w centrum uwagi i wręcz domagają się, aby cały świat w ten sam sposób traktował ich potomstwo 8O
Przykład z dzisiaj - tatuś z 2 letnim Adasiem przyszedł podpisać umowę. No wszystko musiało być skonsultowane z Adasiem, nawet telefon Adas chciał koniecznie w łapska dostać 8O
A tatus chodził i mi z biurek zabierał sprzęty (dziurkacze, długopisy, wizytówki) licząc, że coś z tego choć na chwilę zajmie uwggę jego syna.

No MASAKRA po prostu.

Rodzice - miejcie rozum :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw sie 04, 2011 18:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

:D :D :D
Joarkadio troszkę powodów do radości mi dałaś :D
Teee,ale 1630 gram to już ponad półtora kilo czarownicy w czarownicy jest :ryk: :ryk: No to :ok: :ok: :ok: za małą Karinkę niech dobije szybciutko do 2 kg i do domu z wizgiem wraca bo koty czekają :lol: No i my też coby ją zobaczyć wreszcie :ok: 8)
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw sie 04, 2011 18:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

U mnie było podobnie.... aż do momentu w którym dowiedziałam się, że jakimś cudem zaszłam w ciążę...Na pierwsze słowa mojego lekarza o pójściu do szpitala w celu ocenienia mojego stanu zdrowia zgodziłam się od razu - co niesamowicie go zdziwiło :twisted: bo zazwyczaj odmawiałam od razu :mrgreen: Nawet jak mi powiedział, że mój stan zdrowia może predysponować mnie do usunięcia ciąży, to po zerknięciu na mnie urwał w pół słowa...... i dobrze zrobił, bo jakby próbował skończyć, to chyba bym go rozerwała na strzępki :twisted: :twisted: :twisted: Wszystko zmieniło się o 180 stopni 20 stycznia.... i teraz mogę się tą małą Kruszynką cieszyć :mrgreen:
Co do zdjęć - będą jak Karina będzie w domu. Tam za dużo wrażliwej na wszystko aparatury.....
Oby jak najszybciej doleciała na minimiotle do domu :ok: :ok: :ok:

joarkadia

Post » Czw sie 04, 2011 19:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Siostro Prezes pragnę powiedzieć, że jestem z Tobą jeśli chodzi o niechęć do małych ludzi. Kiedyś bardzo chciałam dziecko mieć, uwielbiałam dzieci, bo one takie słodkie i wogle. Ale im jestem starsza tym bardziej mi przechodzi :twisted:

Niemniej za małą Karinkę trzymam kciuki i życzę jej jak najlepiej :mrgreen:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Czw sie 04, 2011 19:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Ja lubię tylko te dzieci które znam - sztuk 3 :mrgreen: . Sama kiedyś chyba chciałabym mieć własne choć jeszcze nie wiem tego na 100% ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Czw sie 04, 2011 21:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw sie 04, 2011 21:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Już głosowałam :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(