Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 01, 2011 12:24 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Moja Iga tez taka była, jak była mala. Nawet jak kładłam się spac, rano znajdowałam ja na mojej poduszce.
Teraz jest wieksza indywidualistka. Chociaz moje miziania znosi dzielnie. Najchętniej przytula się jak ide do pracy, żeby opoznic moje wyjscie. Naprawde brak jej towarzystwa.

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Pon sie 01, 2011 12:51 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

po_prostu_kaska pisze:.

Gdyby ktoś był w stanie wspomóc koty ze Szczytna podajemy numer konta. Wszystkie rozliczenia będą wprowadzane w wątku.

Barbara Kozłowska
PKO BP 08 1020 3639 0000 8402 0068 0025

Chętnie też przyjmiemy jedzonko czy żwirek.

Chcialam tylko dopytac, czy moj przelew dotarl :?:

Magda.T

Post » Pon sie 01, 2011 15:03 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Magda.T pisze:Moja Iga tez taka była, jak była mala. Nawet jak kładłam się spac, rano znajdowałam ja na mojej poduszce.
Teraz jest wieksza indywidualistka. Chociaz moje miziania znosi dzielnie. Najchętniej przytula się jak ide do pracy, żeby opoznic moje wyjscie. Naprawde brak jej towarzystwa.

Florka wprowadziła się dorosła. Nawet całkiem dorosła, miała ok. 5-6 lat. Moja ukochana.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sie 01, 2011 15:21 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Przepraszam za nieobecność... :oops:
Krążę między kocimi kroplówkami a innymi smutkami :(
Żeby smutków jeszcze dołożyć... odszedł piesek mojej mamy [*]
Jestem z Wami, Basia wie, że nie zapominam...
Postaram się choć bazarki nadgonić... a jeśli uda się jakoś zapanować nad sytuacją może w przyszłym tygodniu Renifer zorganizowałby "przerzut" księcia Tajfuna...
:ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sie 01, 2011 16:04 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

meksykanka pisze:Przepraszam za nieobecność... :oops:
Postaram się choć bazarki nadgonić... a jeśli uda się jakoś zapanować nad sytuacją może w przyszłym tygodniu Renifer zorganizowałby "przerzut" księcia Tajfuna...

Biedna Mama. I Ty także.
:( :( :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sie 01, 2011 16:15 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

meksykanka pisze:Przepraszam za nieobecność... :oops:

Bardzo mi przykro. Cholera jasna, kiedy te smutki sie skoncza !!!!!

Co do przprowadzki Tajfuna, to lekarz mowil, ze 2-3 tyg po drugim szczepieniu. A - jesli pamiec mnie nie myli - szczepienie ma sie odbyc jutro.

Magda.T

Post » Pon sie 01, 2011 17:33 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Dziękuję za wyrozumiałość i wsparcie :1luvu:

Powolutku uruchomiłam bazarek dla Brysia i kotów ze Szczytna
viewtopic.php?f=20&t=130847

Jak tylko mi się uda, będę dodawać i pilnowac :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon sie 01, 2011 17:37 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Mam pomysla :)
chcialam doloczyc sie do bazarku dla Brysia i Szczytna, tylko nie wiem jak to zrobic
Prosze napisz do mnie na pryw: magda.t@poczta.fm

a ja juz zabieram sie za przygotowanie fantow.

Magda.T

Post » Pon sie 01, 2011 17:48 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Napisałam maila.
Jeśli pasuje Ci taka "współpraca" to daj znać :ok:
Bardzo dziękuję w imieniu koteczków, kotów, kotek i kapitana Brysia :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon sie 01, 2011 18:00 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Jestem i sprawdzilam wpłaty.Dotarły pieniążki 200zł dn.27.07 ,30zł dn.28.07 ,28.o7 100zl od Sebow ,50zł od mb tylko te dwie pierwsze nie wiem od kogo bo nie mam na wydruku.Dwie ostatnie wiem bo mb i Sebow pisali ,ze wyslali takie kwoty to na pewno od nich.Magda to 200zł to pewnie od Ciebie.Dziękuję bardzo wszystkim.Kasiu jakbyś mogła uzupełnić w pierwszym poście wpłaty w wolnej chwili bo już sama sie boje ,ze się zgubię.Tajfun właśnie sobie leży przede mną i myje futerko bo przeciez czyścioch jest.Dzięki za bazarki.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon sie 01, 2011 19:03 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Już idę uzupełniać :)

I w imieniu szczytniaków, również bardzo bardzo wszystkim dziękuję za pomoc :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Wto sie 02, 2011 4:37 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Wszystkich pozdrawiam bardzo ciepło.
Meksykanko, Basiu, myślę nieustannie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sie 02, 2011 8:42 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Powolutku się zbieram ,przecież jutro do pracy. :ok:

horacy 7

Post » Wto sie 02, 2011 10:57 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Tajfuek zaszczepiony ja podrapana bo chłopak strasznie się bronił już sam dotyk do skóry przez wetkę to wrzask był.Strasznie wrzeszczy w transporterze ,taki głos ,żxe włosy dęba stają lub dziecka w pobliskich krzakach można szukać.W sobotę pożyczę lampę z lecznicy na popołudnie i niedzielę i będę odkażać piwnicę.

horacy 7

Post » Wto sie 02, 2011 16:22 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Tajfunku, nie bądź głuptasem, to wszystko dla Twojego dobra :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]