Miuti pisze:Czy ktoś polował na to trójkolorowe?
Ja. Nie przyszło. W sb znowu jedziemy, pan ze schroniska ma nie karmić, to może przyjdzie.
Pan mówi, że kocur był kiedyś dorodny, a teraz wygląda jak bida z nyndzom.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Czy ktoś polował na to trójkolorowe?
Kocuria pisze:wygrałam/wygraliśmy materiałem o zalanej kociarni nagrodę miesiąca za artykuł na MMkraków - co ciekawe, prawie to przeoczyłam- jutro polecę odebrać nagrodę, 200zł, i od razu wpłacę na konto fundacji.
fajnie, będzie trochę zaszczepionych maluchów czy co tam aktualnie jest najpilniejsze
http://www.mmkrakow.pl/373831/2011/6/13/tym-zyje-miasto--znamy-zwyciezcow-najlepszych-artykulow-w-kwietniu-i-maju?category=news
ametyst55 pisze:Przypominam bo zrobi się bałagan - te bazarki się skończyły:
- Książki i kolczyki dla Dzwonka, Baby i Jagi: viewtopic.php?f=20&t=127940
- różności na zalana kociarnię viewtopic.php?f=20&t=128447
- kolczyki dla Akimy, lutry i noemik: viewtopic.php?f=20&t=128574
- misz-masz dla podopiecznych Anny09 viewtopic.php?f=20&t=128755
- mega-bazar na zalana kociarnię i długi viewtopic.php?f=20&t=128736&p=7561828#p7561828
- książki na zalana kociarnię viewtopic.php?f=20&t=128627
ametyst55 pisze:To dopisz jeszcze to:![]()
Tweety pisze: jakiś potencjalny, a jeszcze niedostarczony, pacjent ośrodka w Kobierzynie, który ma ochotę rozbłysnąć na kociej krzywdzie ...
_namida_ pisze:Czy mogę prosić o dodanie Beni do adopcji na stronie?
Tosza pisze:Przyznaję sie, molestowałam dziś werbalnie panią prezes w sprawie kotów, bo to jakis feralny dzień był dziś. Wynegocjowałam miejscówkę w klatce na kociarni dla młodego kota z ( podobno) raną pooperacyjną na nodze, ale nie skorzystam, bo kot jest w schronisku. Jest podobno biało-szary, przyplątał sie na podwórko przy Heltmana, rodzina karmiła, bo sprawiało to radośc dzieciom, z którymi się bawił, ale do domu nie chcieli wziąć, bo... mają dzieci
Poprosiłam siostrę "opiekuna" o przekazanie, że zabiorę kota do fundacji, tylko że potrzebuję pieniędzy na opiekę, kastrację, szczepienie itd, bo inaczej będę musiała sama zapłacić, a naprawdę nie mam czym. Okazało się, że kot jest w schronisku na obserwacji, bo ugryzł dziecko. podobno jeszcze nie wiedzą, czy go zabiorą po kwarantannie. O ile będzie co zabierać za te dwa tygodnie
![]()
Są jeszcze trzy kociali z dzupli ( takiej normalnej, w drzewie). Pani wyłowiła z dziupli kilka dni temu, oswaja, ale rodzi na dniach i zaradny mąż miał je wywieźć w niedzielę na giełdę. Wynegocjowałam dwa tygodnie. Jutro beda odrobaczone, za tydzień zaszczepione, ale juz teraz na gwałt szukają domu, bo nie ma co z nimi zrobić. Jutro postaram się zrobic zdjęcia, mam tylko takie z komórki, jedna to krówka, ale pozostałe dwa zjawiskowe. podobno same dziewczyny. Ogłaszam konkurs na dziuplowe imiona ( Sroka( czarno-biała)?, Sójką? Kawka?).
Kobierzyśkie zaszczepiłam dziś na kredyt, informujac, że zapłacę, jak uzbieram pieniądzeObyło się bez wiywisk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 78 gości