MaryLux pisze:krynia08 pisze:Mary i jak?![]()
![]()
No, może być, 3+
tak jest pani nauczycielko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:krynia08 pisze:Mary i jak?![]()
![]()
No, może być, 3+
pucio79 pisze:ossett pisze:AniaWrocław pisze:
Różne są podejścia do sprawy. A jeśli chodzi o zniechęcanie, to liczba osób należących do Skarbonki (przeszło 60!) mówi chyba sama za siebie! Nie wiem, co Ci tu przeszkadza? To, że się dobrze bawimy a przy tym pomagamy? Nie ma przymusu wchodzenia! Sorry, może za ostro, ale krytykować łatwo, nieprawdaż?
Może masz rację... Nie będę już tu więcej wchodzić...Ale życzę powodzenia! Bawcie się się dalej tak dobrze dla kotów. Powodzenia.
ossett wchodzić nie musisz ale dyszkę do Skarbonki zawsze możesz wrzucić![]()
Pieniądze uzbierane przez Skarbonkę nie idą na nasze "zabawy" tylko na pomoc kotom
ossett pisze:Otóż nie. Nie wrzucę tej dyszki. A miałam szczery zamiar odjąć moim kotom od pyszczków i wrzucić! Zniechęciłam się, niestety...
MaryLux pisze:ossett pisze:Otóż nie. Nie wrzucę tej dyszki. A miałam szczery zamiar odjąć moim kotom od pyszczków i wrzucić! Zniechęciłam się, niestety...
Twoje zniechęcenie to Twój problem, możesz pomagać kotom na różne sposoby. Tylko szkoda, że nasz sposób pomagania uważasz za niedobry tylko z racji odmiennego poczucia humoru.
pucio79 pisze:MaryLux pisze:ossett pisze:Otóż nie. Nie wrzucę tej dyszki. A miałam szczery zamiar odjąć moim kotom od pyszczków i wrzucić! Zniechęciłam się, niestety...
Twoje zniechęcenie to Twój problem, możesz pomagać kotom na różne sposoby. Tylko szkoda, że nasz sposób pomagania uważasz za niedobry tylko z racji odmiennego poczucia humoru.
Mary raczej z braku poczucia humoru.
Tak się składa, że 65 osób każdego miesiąca odejmuje swoim kotom od pyszczków, wrzuca grosik do Skarbonki i dzięki temu możemy pomagać innym potrzebującym kotom i to się liczy.
ossett pisze:Zmusić nie można, ale można zachęcić albo zniechęcić.
Powiem wprost:
Jak ktoś całkiem nowy wejdzie na ostatnie strony tego wątku to raczej się zniechęci niż zachęci...
ossett pisze:Może masz rację... Nie będę już tu więcej wchodzić...Ale życzę powodzenia! Bawcie się się dalej tak dobrze dla kotów. Powodzenia.
pucio79 pisze:ossett wchodzić nie musisz ale dyszkę do Skarbonki zawsze możesz wrzucić![]()
Pieniądze uzbierane przez Skarbonkę nie idą na nasze "zabawy" tylko na pomoc kotom
ossett pisze:Otóż nie. Nie wrzucę tej dyszki. A miałam szczery zamiar odjąć moim kotom od pyszczków i wrzucić! Zniechęciłam się, niestety...
Erin pisze:Krynia![]()
Idę po piwo, wypiję Wasz zdrówko
krynia08 pisze:a ja takich dyszek nie chcęto chyba jakieś rozgrywki peronalne ,bo ja tego nie kumam- KOMU DAĆ A KOMU NIE?-TU DOSTAJA POMOC KOTY NIE LUDZIE
ja z tego grosza nie mam a jak pije to za swoje
![]()
pucio79 pisze:krynia08 pisze:a ja takich dyszek nie chcęto chyba jakieś rozgrywki peronalne ,bo ja tego nie kumam- KOMU DAĆ A KOMU NIE?-TU DOSTAJA POMOC KOTY NIE LUDZIE
![]()
ja tez nie kumam ale zastanawiam się czym my tak zniechęcamy na ostatnich stronach wątku zbukami czy klejnotami
Erin pisze:Cześć Kobitki!
Jak sobota mija? U nas leniwie - trochę pospałam, trochę posprzątałam, zrobiłam zakupy i teraz stukam w klawiaturkę.
A Wy co porabiacie? Dyndacie, grillujecie, byczycie się?
krynia08 pisze:pucio79 pisze:krynia08 pisze:a ja takich dyszek nie chcęto chyba jakieś rozgrywki peronalne ,bo ja tego nie kumam- KOMU DAĆ A KOMU NIE?-TU DOSTAJA POMOC KOTY NIE LUDZIE
![]()
ja tez nie kumam ale zastanawiam się czym my tak zniechęcamy na ostatnich stronach wątku zbukami czy klejnotami
a czy to ważne? koniec temata polać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 50 gości