Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Witam,
Nie wiem czy to z Panią widzieliśmy się wczoraj w schronisku, choć mam taką nadzieję:)
Ola to koteczka z dwójki o nr 154, która od wczoraj jest Miśką. Kotka jest cudowna! Miziasta, najlepiej zeby ją tylko głaskać. Dziś już wyszła na swój pierwszy spacer bo ma być koteczką wychodzącą:) Psiaków się boi ale na szczęście nie ucieka, a wręcz przeciwnie, atgakuje psiaki, więc jest szansa ze się doswoją.
Razem z Miśką wzięliśmy Vermutha (czy jak to ise tam pisze) chociaż przyjechałyśmy po jednego kota. Nie powiem jaki miał numerek bo jego ogłoszenia już nie ma na stronce, natomiast mieszkał w boksie nr 1. Taki duży czarny Pan z białymi wykończeniami. Póki co jego zdjęć nie mam... bo zaszył się za łóżkiem i ciężko mu się narazie odnaleść w nowym miejscu, wśród nowych ludzi i zwierząt... ale mam nadzieje ze z czasem to się uda... póki co o spacerku mozemy tylko pomarzyc... no zobaczymy jak chłopak za jakiś czas...
Transporter podrzuce do Tesco tak jak rozmawialiśmy jutro, albo najpóźniej w poniedziałek.
Bardzo dziękujemy za nowych domowników.
Pozdrawiamy:)
gosiaa pisze:Dzięki Tatianko.
A Olesia to już jest, w 14 wierszu, możesz looknąć?
Witam,
mam już dwa koty - zdjęcie w załączniku (ze schroniska (ten rudy-alfa
ok.7 lat) a drugi podrzutek(burasek - 9 lat)) i pytanie: czy Tyson lubi
towarzystwo żywych, skorych do zabawy kotów? niestety jeden z nich to
taki samiec alfa, który lubi być w centrum zainteresowania i
przewodzić;) Czy Tyson poradziłby sobie w takim towarzystwie?:) Niestety
nie mieszkam w Ĺodzi, więc jeszcze jedno pytanie-czy byłby możliwy dowóz
Tysona do Warszawy?
Serdecznie pozdrawiam
Sylwia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości