ogonia pisze:kotx2 pisze:Gibutkowa pisze:a przepraszam bardzo, a gdzie tort? gdzie wino? gdzie sałatka tradycyjna i krokiety z barszczem?![]()
![]()
![]()
jak impreza to impreza, tak?
bidzis (czyt bigos), galaretka, miesiwa rozne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ogonia pisze:kotx2 pisze:Gibutkowa pisze:a przepraszam bardzo, a gdzie tort? gdzie wino? gdzie sałatka tradycyjna i krokiety z barszczem?![]()
![]()
![]()
bidzis (czyt bigos), galaretka, miesiwa rozne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krynia08 pisze:Gibutkowa pisze:a przepraszam bardzo, a gdzie tort? gdzie wino? gdzie sałatka tradycyjna i krokiety z barszczem?
jak odpowisz na A,B,C![]()
![]()
Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:Gibutkowa pisze:a przepraszam bardzo, a gdzie tort? gdzie wino? gdzie sałatka tradycyjna i krokiety z barszczem?
jak odpowisz na A,B,C![]()
![]()
jakie ABC?
Gibutkowa pisze:Jak w żłobku śpiewałam na całe gardło piosenkę (którą nota bene nauczyła mnie moja babcia):
"Stara babuleńka co za piecem dyszy,
miała cipuleńkę - wygryzły jej myszy",
to znaczy że jestem A?
Gibutkowa pisze:Jak w żłobku śpiewałam na całe gardło piosenkę (którą nota bene nauczyła mnie moja babcia):
to znaczy że jestem A?
kotx2 pisze:Gibutkowa pisze:Jak w żłobku śpiewałam na całe gardło piosenkę (którą nota bene nauczyła mnie moja babcia):
to znaczy że jestem A?
![]()
spokój bo bana dostaniemy
za rozpowszechnianie zoofilii
![]()
![]()
to znaczy że jestem A?
pucio79 pisze:kotx2 pisze:Gibutkowa pisze:Jak w żłobku śpiewałam na całe gardło piosenkę (którą nota bene nauczyła mnie moja babcia):
to znaczy że jestem A?
![]()
spokój bo bana dostaniemy
za rozpowszechnianie zoofilii
![]()
![]()
kotx2 już odpowiedziała![]()
ogonia pisze:Gibutkowa pisze:Jak w żłobku śpiewałam na całe gardło piosenkę (którą nota bene nauczyła mnie moja babcia):
to znaczy że jestem A?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja spiewalam (tez babcina edukacja) : Krakowianka jedna miala chlopca z drewna, jak mu kiedys dala To drzazgi wyjmowala HEJ
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 85 gości