Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Mój głos na zgłoszoną przeze mnie kandydatkę - na ASK@
Gibutkowa pisze:Kurde pierwszy raz chyba nie umiem wybrać...Poczekam na końcówkę, jakbym zamarudziła Mamutku (może mi ze łba wypaść) to mnie pacnij przez łeb jakim PW
Ja-Ba pisze:Gibutkowa, problem z wyborem jest zawsze, ja też go mam. Chciało by się wszystkie potrzebujące koty i pomagających im ludziom pomóc...
Gibutkowa pisze:Ania rozumiem że Ty śpisz w budce drapaka albo na fotelu
mamut pisze:Gibutkowa pisze:Ja też jestem za pokryciem długu ale też bym chciała żeby bezpośrednio kicia też choć trochę z tego dostała np. w postaci paczki mikołajowej z kocimi przysmakamiczy jakoś tak
Czy sądzisz Gibutku, że się JOKOT zgodzi na zorganizowanie takiej paczki z tych pieniążków?Sabinka pisze:Jestem ZA
Dziękuję Wam wszystkim Pokrzywki za oddanie po raz drugi głosów do tej ankiety. Trwało to trochę, ale najważniejsze że zbliżamy się ku końcowi.
1. Kto jest za tym żeby przekazać kasę z poprzedniej składki - wrześniowej, koteczce Mili?
2. W związku z pojawieniem się nowych okoliczności - Mila pojechała do DS, pojawiło się nowe pytanie: czy jesteśmy za tym, żeby w zaistniałej sytuacji pomóc Fundacji JOKOT pokryć częściowo pozostawiony przez koteńkę dług ?
1. mamut - 2 x ZA
2. Ja-Ba - 2 x ZA
3. Gibutkowa - 2 x ZA
4. Rakea - 2 x ZA
5. KarolinaS
6. Cynamon i Wanilia - 2 x ZA
7. Irenka
8. Dagmara-Olga - 2 x ZA
9. Sylwia1982 - 2 x ZA
10. MariolaK - 2 x ZA
11. Kasiatatry
12. Sabinka - 2 x ZA
13. Meksykanka - 2 x ZA
14. Carmen201 - 2 x ZA
15. Ania i jej Nitro - 2 x ZA
Sądzę, że już więcej osób nie zagłosuje, tak więc zamykam ankietę.
Najpierw było głosowanie za przekazaniem niewykorzystanych pieniążków z września dla Mili, a następnie po jej zmianie statusu z kotki mającej DT na kotkę mającą DS odbyło się drugie głosowanie za częściową spłatą jej długu pozostawionego w JOKOCIE.
Wg aktualnej listy członków z podsumowania głosów wyszło, że:
12 osób było 2 x ZA
3 osoby nie głosowały.
Jutro na konto Fundacji JOKOT zrobię przelew na kwotę 145 zł.
Gibutkowa pisze:Ot widzisz, nie pomyślałam o tym, że to tak jak firma przecież. No nic, Mila na pewno dostanie coś fajnego pod choinkę od swoich Dużych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 772 gości