Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaRuszkowska pisze:Kizia nie ma za dobrej morfologii,napiszę wieczorem dokładniej.Niestety na razie leczenie będzie wstrzymane ze względu na fundusze.
AniaRuszkowska pisze: Chciałam również podziękować wszystkim dobrym ludzikom,którzy wsparli leczenie Kizi.Dziękuje dla nas to bardzo ważne. Dzięki Wam Kizia może spać spokojnie w świadomości,że nic jej nie zabraknie.
AniaRuszkowska pisze: Jak pisałam wcześniej leczenie prócz wykupionych leków zostaje wstrzymane z powodu funduszy.
AniaRuszkowska pisze: Jeśli jest to białaczka istnieje duże prawdopodobieństwo że moje pozostałe koty również są już zarażone.( Jest to bardzo zastanawiające że przy poprzednich badaniach jakie miała wykonywane czyli,sterylizacje,odrobaczeni,szczepienia itp nie wykonano podstawy czyli takiego testu jeśli była świadomość tego,że nie wiadomo nic o przeszłości kota oraz że może on trafić do domu z innymi kotami.Czuje się z tego powodu bardzo rozgoryczona ponieważ,mogę mieć teraz wszystkie koty chore a nie zostałam uprzedzona o takiej możliwości.Ciekawa jestem czy ktoś się zastanowi jak ja sobie poradzę w takim wypadku?)
Anna Kubica pisze:Z tytułu że Ania wraca do pracy ,uważam że moja pomoc finansowa( 45zł/mies.)jest zbędna, przeznaczę tą kwotę na kociaki dokarmiane przez karmicielki ,które pozostają niestety bez pracy.
MARGO pisze:Anna Kubica pisze:Z tytułu że Ania wraca do pracy ,uważam że moja pomoc finansowa( 45zł/mies.)jest zbędna, przeznaczę tą kwotę na kociaki dokarmiane przez karmicielki ,które pozostają niestety bez pracy.
Wiesz, czasem pracując ma się też problemy finansowe, niestety
AniaRuszkowska pisze:1.
Zgadzam się że testy na białaczkę powinny być standardem więc czemu w momencie pierwszej swojej wizyty u weta po zabraniu jej z Trzcianki nie były one wykonane?Mam wykaz czynności jakie były zrobione i jakoś tam tego STANDARDOWEGO testu nie ma ?
AniaRuszkowska pisze:2.
to ostatni zwierzak jakiemu pomagam na tym forum,przestrzege również innych żeby nie mieli dobrych zamiarów.Szkoda.
Zyta Felicjańska pisze:Aniu popieram Cię w całości, absolutnie nie przejmuj się atakami! Każdy normalny i rozsądny człowiek wie że chcesz najlepiej!
Przestacie się czepiać Ani!
Zyta Felicjańska pisze: Kto chce płaci kto nie chce nikt go nie zmusza!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 701 gości