Latunia będzie miała wspaniały domek, a Ty będziesz mogła pomagać kolejnym biedom. Nie wiem, czy mnie byłoby na to stać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Ciepła, ogromny szacunOpiekujesz się taką biedą, troszczysz się o nią/niego, wyprowadzasz z fazy brzydkiego kaczątka w fazę pięknego łabędzia, po czym oddajesz do wspaniałego domku stałego
A Ty znów zajmujesz się jakąś biedą, troszczysz się o nią/niego ... itd. Trzeba baaaaardzo dużo miłości mieć w sercu i baaaaardzo dużo odpowiedzialności, żeby tak czule zajmować się kotkami
![]()
![]()
Latunia będzie miała wspaniały domek, a Ty będziesz mogła pomagać kolejnym biedom. Nie wiem, czy mnie byłoby na to stać
Ciepła pisze:bulba pisze:Ciepła, ogromny szacunOpiekujesz się taką biedą, troszczysz się o nią/niego, wyprowadzasz z fazy brzydkiego kaczątka w fazę pięknego łabędzia, po czym oddajesz do wspaniałego domku stałego
A Ty znów zajmujesz się jakąś biedą, troszczysz się o nią/niego ... itd. Trzeba baaaaardzo dużo miłości mieć w sercu i baaaaardzo dużo odpowiedzialności, żeby tak czule zajmować się kotkami
![]()
![]()
dziekuje bulba,az sie poplakalam..
bulba pisze:Ciepła pisze:bulba pisze:Ciepła, ogromny szacunOpiekujesz się taką biedą, troszczysz się o nią/niego, wyprowadzasz z fazy brzydkiego kaczątka w fazę pięknego łabędzia, po czym oddajesz do wspaniałego domku stałego
![]()
![]()
dziekuje bulba,az sie poplakalam..
Ciepła, ale ja chciałam uśmiech na Twojej twarzy wywołać![]()
KUBA73 pisze:ta łezki haha pół rolki recznika na to poszło![]()
![]()
KUBA73 pisze:ta łezki haha pół rolki recznika na to poszło![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 35 gości