TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 27, 2010 19:25 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Justa&Zwierzaki pisze:Caragh dzięki za wklejenie , a czy na dogo tez możesz wstawić ...
no i kto zgadnie co to za dama z Czortem siedzi :?:

Narazie sie nie umiem dostac na dogo :roll: Jak bede umiala, to wstawie :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob lis 27, 2010 19:50 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Justa&Zwierzaki pisze:
izydorka pisze:czy jak będę miała w przyszłym tygodniu dostęp do tego samego źródła co estre, to reflektujesz na coś?

No jasne że tak :lol:
Na Urinary , urinary high dilution , kitten .

kolega mojej znajomej Basi chyba będzie coś zamawiał i jechał samochodem. Ona mi da znać czy coś z tego wyjdzie, tylko że kasę musiałabyś jej dać jak Ci przyniesie żarcie.
o ile oczywiście on pojedzie. Basię znasz,ma rudego kotka, więc jakby co to będziemy w kontakcie

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob lis 27, 2010 19:58 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

izydorka pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
izydorka pisze:czy jak będę miała w przyszłym tygodniu dostęp do tego samego źródła co estre, to reflektujesz na coś?

No jasne że tak :lol:
Na Urinary , urinary high dilution , kitten .

kolega mojej znajomej Basi chyba będzie coś zamawiał i jechał samochodem. Ona mi da znać czy coś z tego wyjdzie, tylko że kasę musiałabyś jej dać jak Ci przyniesie żarcie.
o ile oczywiście on pojedzie. Basię znasz,ma rudego kotka, więc jakby co to będziemy w kontakcie

Super :ok: . O tak Basia to ma przepięknego rudego kota :lol: A daj mi tylko prędzej znać abym mogła kasę załatwić ( pożyczyć od kogoś ) a ile byś mogła mi zamówić kg i ciesze się ze ta karma nadal jest dostępna .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lis 27, 2010 20:00 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

a ile chcesz?

izydorka

Post » Sob lis 27, 2010 20:12 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

No jeśli bym mogła prosić to :
5 kg urinary
5 kg urunary high dilution
Kitten jeszcze mam a tez już po woli pozwalam Rysiowi jeść purine i mięso bo już coraz mniej ma tych biegunek ...
Rysiu nadal szuka domu ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 27, 2010 21:23 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Czort wykapany bez strat w rzeczach i ludziach? 8O 8O szok :ryk: :ryk: jak ci sie udalo tego dokonac? :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lis 27, 2010 21:29 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Rysiu, slodziaczku ty moj kochany, walcz z tym swinstwem! Zobacz, skarbie, pokonales o wiele grozniejsze paskudztwo! Malo ktory kociak z PP wygrywa, ty miales cholernie duzo szczescia, a to oznacza, ze jestes silnym kotkiem, byle co cie nie zlamie, nie pokona, ze potrafisz walczyc! Wiec nie poddawaj sie i walcz z KK, na pewno dasz rade, pyszczku :1luvu:

a z Czortem az uwierzyc nie moge... 8O 8O BONA?! Czy ja mam moze zwidy jakies?! :mrgreen:

Kociara82

Post » Sob lis 27, 2010 21:30 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

a co do uzaleznienia od miau... wszyscy tu jestesmy miaukoholikami :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Sob lis 27, 2010 21:50 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

ROZLICZENIE ZA MIESIĄC PAŹDZIERNIK

Miau.pl

Izydorka ------------------------------- 25 zł
Taizu ---------------------------------- 100 zł
Honda -------------------------------- 30 zł
Mar 9 --------------------------------- 20 zł
P.Ewa -------------------------------- 20 zł
Kropeczka -------------------------- 100 zł
Izazet --------------------------------- 100 zł
Kociara 82 ---------------------------- 5 zł
Mar 9 ----------------------------------- 20 zł
Miłka ----------------------------------- 40 zł
P.Beata ------------------------------- 20 zł
P.Maria ------------------------------- 60 zł
Honda -------------------------------- 30 zł
RAZEM --- 570 zł

DOGOMANIA MYSZKA
Monika z Katowic ---------------- 15 zł
monika z katowic ---------------- 14 zł
agata 51 --------------------------- 20 zł
Maks -------------------------------- 10 zł
RAZEM --- 59 zł
DOGOMANIA PEDRO
Bico -------------------------------- 10 zł
Brysio ------------------------------ 10 zł
P.Marta ---------------------------- 10 zł
RAZEM --- 30 zł
--- WSZYSTKO RAZEM ---
:1luvu: :1luvu: :1luvu: 659 ZŁ :1luvu: :1luvu: :1luvu:

WYDATKI :
WET ------------------------------ 100 zł
Zwirek ---------------------------- 150 zł
Purina ---------------------------- 139 zł
RC -------------------------------- 80 zł
mieso drobiowe --------------- 58.41 zł
Watroba drobiowa ------------ 60.64 zł
Pampersy ----------------------- 51.90 zł
Reczniki papierowe ---------- 34 zł
Dwie klatki 100cm ------------- 205 zł
RAZEM 878.95 zł
Nie wliczam tu apteki , ryzu , puszek ...

Bardzo i to bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc, za pomoc finansową, za ogłoszenia , za podnoszenie wątków , mam nadzieje ze nikogo w rozliczeniach nie pominęłam

Bardzo tez chce podziękować wspaniałym lekarzom weterynarii dr .Juli i Michałowi Mazur oraz Karolinie Włodarczyk z lecznicy FAUNA z ul . Żwakowskiej za ratowanie moich zwierząt

Dziękuje tez sklepom zoologicznym z Tychów za zbiórkę karm dla tyskich mruczków

Bardzo was proszę o dalsza pomoc ponieważ dług u weta jest coraz większy , mam nadzieje ze i tym razem damy rade go spłacić , prawda ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 27, 2010 21:55 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

jak zdaze jutro przed praca to zrobie bazarek :)
Jeden za wszystkich - wszyscy za tyskie mruczki :1luvu:

Kociara82

Post » Sob lis 27, 2010 21:59 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

a z Czortem az uwierzyc nie moge... 8O 8O BONA?! Czy ja mam moze zwidy jakies?! :mrgreen:[/quote]
Tak , nie mylisz sie , to panna Bona :lol:
A Czort tez wie ze z tej klatki , mimo ze otwartej cały czas go nie wyciągnę go ma większa przewagę :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 27, 2010 22:00 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Kociara82 pisze:jak zdaze jutro przed praca to zrobie bazarek :)
Jeden za wszystkich - wszyscy za tyskie mruczki :1luvu:

Bardzo dziękuje :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 27, 2010 22:40 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

ale sie dzieje u ciebie :ryk: kocie pary sie tworza, co sie stalo? :ryk: Eustachy z Nadia, Czort i Bona... :ok: :ok: ale Czorcio i Bona idealnie umaszczeniem futerka do siebie pasuja :ok:

Kociara82

Post » Sob lis 27, 2010 22:42 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

A ja się przypomnę z moim bazarkiem viewtopic.php?f=20&t=120666 zainteresowanie jest, więc coś na pieniążki na Tyskie Mruczki z bazarku na pewno będą :ok:
i potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko wszytskich futerek :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie lis 28, 2010 10:53 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

normalnie śnieg... dzięki temu wiem gdzie działkowce łażą jak mnie nie ma :twisted:

izydorka

[poprzednia][następna]