Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 16, 2011 20:54 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

wystawię bazarek na Twoje tymczasy, mam obiecane kilka rzeczy, musze je tylko poodbierac :)
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Śro lut 16, 2011 20:56 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

Kasia jest sliczna i taka podobna do mojego kocurka :kotek:

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Śro lut 16, 2011 21:01 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

lanua pisze:Kasia jest sliczna i taka podobna do mojego kocurka :kotek:

Obrazek

Też taki pusiaty i lśniący jak Kasia :D

lanua pisze:wystawię bazarek na Twoje tymczasy, mam obiecane kilka rzeczy, musze je tylko poodbierac :)

Bardzo dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro lut 16, 2011 22:08 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

Kasiu ,one bardzo dzikawe?bardzo chore?
Ja wiem,ze teraz DT mają ciężko i przepełnienie. Sama od października do stycznia z chorobami sie motałam.Bieda za biedą, potem 8 chorych i zwrot z adopcji dwupaku co to za TM sie wybrał.kolejne tymczasy czekajace na diagnostykę lub operacje...Ech, codziennośc kociarza-sama wiesz. Poległam finansowo. Ale to piękne koty. Taka tri to powinna szybko do domku pójść. Choć czasem trudno fajnego kota dobrze wyadoptowac.Szkoda ,ze DS nie wypalił.Ale widac to nie był ten dom.
Mogę wesprzec duchowo .Tylko tyle :oops:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lut 16, 2011 22:21 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

Duchowo też potrzeba. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw lut 17, 2011 6:56 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

kasia86 pisze:Duchowo też potrzeba. :1luvu:

no to masz przytulanki z rana :1luvu:
Wyjątkowo mnie tri poruszyła. :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 17, 2011 10:59 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

ASK@ pisze:
kasia86 pisze:Duchowo też potrzeba. :1luvu:

no to masz przytulanki z rana :1luvu:
Wyjątkowo mnie tri poruszyła. :cry:

Tri to kotka około 8 lat...rodziła...i rodziła....jak one tam wszystkie.
Teraz już wysterylizowane towarzystwo, ale chciałabym dla nich nieba uchylić.

Koty nie są jakieś dzikie, wiadomo, na poczatku się boją, ale gdy poczują rękę na główce, to pozwalają na mizianki.
Najbardziej płochliwe są te białe, bo głuche ale i najbardziej mi ich żal.
Franusia jest przekochanym kotkiem....chodzi za mną jak piesek i chce żeby ją tylko kochać. viewtopic.php?f=13&t=123661
Nie są jakieś chore a jedynie strasznie zaniedbane, ale cóż one są tego winne, że są tak gdzie są.
To bidule jadły
kasia86 pisze:Jedzą kaszę razem z psami.

Obrazek

Teraz jak syn zmarłej pani kupuje karmę dla psów to koty ją jedzą, no cóż, chociaż nie chodzą głodne.

Wiem jak to jest z finansami, chciałoby się, ale jesteśmy spętani...spętani też niemocą. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lut 17, 2011 11:15 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

Ja mam też dziki na wyzywieniu prócz swoich.Jak było ciężko to kupowałam psie puszki bo bardziej opłacalne były i mieszałam z ryżem ugotowanym. Nosiłam ciepłe by brzuszki w zimie miały rozgrzane. Wiem,ze wiele osób myśli inaczej.Ale najwazniejsze by były najedzone. Na śmietnikach coś lepszego znajdą?Jeśli przeżyją.

Ważne ,ze mają co jeść.Najedzone przetrwają do lepszych czasów. Daj Koci Panie by takie jak najszybciej przyszły.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 17, 2011 11:18 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

ASK@ pisze:Ja mam też dziki na wyzywieniu prócz swoich.Jak było ciężko to kupowałam psie puszki bo bardziej opłacalne były i mieszałam z ryżem ugotowanym. Nosiłam ciepłe by brzuszki w zimie miały rozgrzane. Wiem,ze wiele osób myśli inaczej.Ale najwazniejsze by były najedzone. Na śmietnikach coś lepszego znajdą?Jeśli przeżyją.

Ważne ,ze mają co jeść.Najedzone przetrwają do lepszych czasów. Daj Koci Panie by takie jak najszybciej przyszły.

Amen
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Czw lut 17, 2011 11:41 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

Za Futerka :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
I pełno buziaków dzisiaj
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lut 17, 2011 13:44 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

lanua pisze:wystawię bazarek na Twoje tymczasy, mam obiecane kilka rzeczy, musze je tylko poodbierac :)

SUPER :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw lut 17, 2011 17:18 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

Poproszę o nr konta, coś podeślę na jedzenie dla kotów :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw lut 17, 2011 17:50 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

taizu pisze:Poproszę o nr konta, coś podeślę na jedzenie dla kotów :)

Bardzo dziękuję, bo Ty zawsze wspierasz moje tymczasy :1luvu: :1luvu: :1luvu: zaraz piszę pw. :D

Franusia już zaszczepiona PUREVAX FeLV.
Tym razem w aucie (Pabianice -Łódź)miaukoliła i to nawet głośno, :roll: ale u Pani doktor była bardzo grzeczna i nawet sama wyszła z kontenerka, kochana kicia. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lut 17, 2011 19:57 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

Franusia
Obrazek

Kasia
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Agacia
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Nikt mnie nie kocha :cry:

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lut 17, 2011 22:06 Re: Czy nadejdzie...? Tymczasy 3, inne czekają. Pomocy:(

taizu pisze:Poproszę o nr konta, coś podeślę na jedzenie dla kotów :)

Taizku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]