Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Pan zainteresowany Tomciem nie odezwał się ale dzwoniła inna pani nim zainteresowana.
Umówiłysmy się na wczesny wieczór, przyjechała z siostrą i córeczką.
Nicpoń Tomcio był tak zajęty zabawą, że w ogóle nie zabiegał o względy przyszłego domu, za to Kluseczka tak była przymilna, rozbarankowana na maksa, że w końcu to ona pojechała do ds.
Oczywiście pani uprzedzona o tym przewlekłym gronkowcu, o całej reszcie potrzeb i wymagań kocich też.
Umowa oczywiście spisana i podkreślony szczególnie punkt o ewentualnym powrocie do mnie Kluseczki w razie jakichś okoliczności, które by wymagały rozwiązania Umowy.
No i Kluseczka pojechała a ja dalej jestem w szoku.
Pojechał do ds kolejny kotek, któremu już miałam zdejmować ogłoszenia, bo i tak nie mają sensu w związku z brakiem odzewu.
ps. nicpoń Tomcio oczywiście niczym się nie przejął, huncwot jeden, no
justyna8585 pisze:mar9 pisze:Pan zainteresowany Tomciem nie odezwał się ale dzwoniła inna pani nim zainteresowana.
Umówiłysmy się na wczesny wieczór, przyjechała z siostrą i córeczką.
Nicpoń Tomcio był tak zajęty zabawą, że w ogóle nie zabiegał o względy przyszłego domu, za to Kluseczka tak była przymilna, rozbarankowana na maksa, że w końcu to ona pojechała do ds.
Oczywiście pani uprzedzona o tym przewlekłym gronkowcu, o całej reszcie potrzeb i wymagań kocich też.
Umowa oczywiście spisana i podkreślony szczególnie punkt o ewentualnym powrocie do mnie Kluseczki w razie jakichś okoliczności, które by wymagały rozwiązania Umowy.
No i Kluseczka pojechała a ja dalej jestem w szoku.
Pojechał do ds kolejny kotek, któremu już miałam zdejmować ogłoszenia, bo i tak nie mają sensu w związku z brakiem odzewu.
ps. nicpoń Tomcio oczywiście niczym się nie przejął, huncwot jeden, no
Ale jestem szczęśliwawspaniale
w końcu ona
Pani Mario-jak zwykle baaaaaaaaardzo dziękuje
anita5 pisze:Super!![]()
Kluseczka jest mi szczególnie bliska, bo wraz z nią została ze schronu zabrana Haneczka, która trafiła do mnie - obie niemal identyczne, tylko Haneczka okazała się być staruszką.
Bardzo się cieszę, niech się Kluseczce wiedzie.
A Tomcie to tak mają, beztroskie są i niczym się nie przejmują.
Liwia_ pisze:Kluseczka!!
Nie wierzę, to cudownie, bardzo, bardzo się cieszę! Marysiu...
hanelka pisze:Rozsypał się worek z adopcjami...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 100 gości