I najwyraźniej tzw. życie próbuje sprawdzić kiedy tą wrodzoną

cierpliwość stracę zupełnie.
Moje koty nie mają co jeść!
Tak dokładnie to właśnie szamią ostatnią michę Taste...A dla czego?Ano dla tego:
Wyposażona w hojne datki od cioteczek,zasiadłam w piątek przed kompem w celu zamówienia zapasu karmy w sklepie internetowym -świat karm-(dla odmiany,po otrzymaniu splesniałej karmy od zooplus).
W piątek zapoznałam sie z ofertą,zapakowałam do 'koszyka",zrobiłam przelew,liczać ze w poniedziałek pojawi sie na odpowiednim koncie,max pon-wt kurier zapuka do moich drzwi z paczuszka,bo na stronie głównej widnieje info że przesyłka trwa 24-48h.
W zamówieniu było 2x Taste,Benek(2,50zł taniej niz w dzielnicowym sklepiku)kerabol,i z super oferty zwirek drewniany dla gryzoni 60l za 6 zł(warto wypróbować).
W poniedziałek sprawdzając moje zamówienie,zauważyłam że zwir drewniany na mojej liscie zakupów jest w cenie 9,35zł,a nie 6zł.Napisałam mail z zapytaniem i prosbą o zweryfikowanie,bo z oferty niestety juz znikną.
Cisza.
W poniedziałek kuriera nie było.We wtorek kuriera nie było.Koty dostały karmę z "żelaznego zapasu".W srode kuriera nie ma.Wieczorem wysłałam mail z zapytaniem o czas dostarczenia(przyznaję wiadomosć zawierała lekkie objawy poirytowania).
Dzis mamy czwartek,rano wysypałam resztę z "żelaznych zapasów" i zadzwoniła do mnie pani ze sklepu"świat karm".Pani bardzo uprzejmie poinformowała mnie ze karmy Taste,którą zamówiłam niestety nie mają,ale czekają bo każdego dnia moze jednak do magazynu dojsc(w ofercie sklepu wciaż widnieje)jeszcze uprzejmiej zapytała co ja na to?
Ja na to ze dziekuje rezygnuję z zamówienia w całosci(było troche dłuzej,chciałam aby pani dokładnie wiedziała w jakiej sytuacji z ich winy są teraz moje koty i ja)
Świat Karm ma zwrócić zapłaconą kwote.Na pewno nie będzie jej na moim koncie dzisiaj,w najlepszym razie jutro(o ile w ogóle jutro bedzie),a jutro jest piątek,jeśli zlece kolejne zamówienie,to z pewnością nie zostanie zrealizowane przez sobotę-niedzielę chyba poniedziałek również nie.
Ktoś kiedyś zarzucił mi szastanie pieniedzmi bo nie kupuję w sklepach internetowych tylko w normalnych,w miescie.
Teraz zastanawiam sie gdzie ja kupię Taste w Legnicy?Nigdzie nie widziałam tej karmy w sklepach.
Czy zakupy w sklepach internetowych to oszczędnosć-nie jestem taka pewna