Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 29, 2011 8:41 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Marzenia11 pisze:
Gibutkowa pisze:Napisz do Ryśki forumowej i zapytaj czy są jakieś krople bacha na apetyt. Ona na pewno coś Ci namiesza :ok:

masz pw - dzięki :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mogę zrobić wszystko tylko jest pytanie ile Kubuś moze nie jeść aby mu to na trwałe nie uszkodziło zdrowia...

W ogóle 2 dni. Ja bym próbowała znaleźć jednak przyczynę niejedzenia. Czy to aby napewno kwestia behawioralna? I niech Pani spróbuje dać do jedzenia zwykłe domowe żarcie - jakaś zupa, ziemniaczki. Mięsko jeśli już to gotowane i ciepłe.

Jak nie będzie jadł to na wcisk Conva (ale jak pisałam conv jest niesmaczny, no ale bardzo odżywczy - jak kot waży 1kg to conva w proszku dzienna dawka to 100ml)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 29, 2011 8:44 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

No własnie, a on nie je od soboty i na pewno nie je bo miał we wtorek puste jelita..
Nie wiem na ile jeszcze mam ochotę na eksperymenty.
Wetka ktora go oglądała we wtorek powiedziala, ze jedyną przyczyną jest stres i ze trzeba czekać aż się przełamie.
Pani chce czekać, ja nie. Chyba rysuje się konflikt interesów :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw wrz 29, 2011 8:58 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Marzenia11 pisze:No własnie, a on nie je od soboty i na pewno nie je bo miał we wtorek puste jelita..
Nie wiem na ile jeszcze mam ochotę na eksperymenty.
Wetka ktora go oglądała we wtorek powiedziala, ze jedyną przyczyną jest stres i ze trzeba czekać aż się przełamie.
Pani chce czekać, ja nie. Chyba rysuje się konflikt interesów :wink:

Nie je w sensie sam? Bo jak jest karmiony convem to na 1kg kota 100ml to dzienna dawka jaką musi zjeść optymalnie.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 29, 2011 9:39 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Tak,nie je sam. Pani go nie karmi strzykawka.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw wrz 29, 2011 13:30 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

fakt jest że wystarczy mu wcisnąć tę dzienną dawkę i to by mu wystarczyło az by "zaskoczył"
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw wrz 29, 2011 23:17 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Dałam pani dzisiaj spokój z telefonem. Szykuję się do napisania łagodnego emaila naprawde potrafię - wbrew pozorom :wink: Byc moze pani przysłała mi jakiegos smsa, ale mój telefon się zbuntował i nie odbiera smsów. Ale być moze nie przysłała.

Kubuniu, pomyśl i zdecyduj, albo Cię zostawię tam, albo wezmę do siebie. Daj znak, kocurku... :ok: :ok: :ok:

W sobotę zawoże Pierwszą Torpede - szylkrecię Sorię. Tylko dogadam kwestię swobody wypuszczania i dokonam dodatkowego zapisu w umowie i... zbuduję konstrukcję złudzeń, ze będzie tak jak się umówiłam. Generalnie mam coraz dziwniejsze i nieoczekiwane przemyślenia co do wizyt pa, umów z ludźmi (zaufanie już zupełnie pomijam...), egzekwowania.. i naprawdę wiele wiele innych.

Marzenia11

Post » Czw wrz 29, 2011 23:20 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Ach no wiadomośc dnia jest taka:
Szafirka wróciła!!!!!!! Po ponad miesiącu od przegonienia przez Agresora
Jest też Tygrynia, Ruda Łapa, Strachulec... Fago krąży w oikolicy bloków po drugiej stronie ulicy.
Brakuje jedynie Jotki.

Marzenia11

Post » Pt wrz 30, 2011 12:01 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Kubus dal znak - dzis w nocy zaczal jesc!!!!!! :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Pt wrz 30, 2011 17:08 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Marzenia11 pisze:Kubus dal znak - dzis w nocy zaczal jesc!!!!!! :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Cieszę się :piwa:
Mam nadzieję, że Ty też odetchniesz.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt wrz 30, 2011 19:25 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

jupi jupi jupi :piwa: :piwa: :piwa:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt wrz 30, 2011 20:13 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Nareszcie :piwa: Mam nadzieję, że już będzie dobrze :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt wrz 30, 2011 20:17 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Bianka 4 pisze:Nareszcie :piwa: Mam nadzieję, że już będzie dobrze :ok:

no ja też.. :ok: :ok: :ok:

Axa76 - troszkę odetchnęłam już dzisiaj - dzisiaj był pierwszy dzień "Weekendu Dla Siebie z Kotami w Tle" :wink: :D :D :D :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt wrz 30, 2011 21:24 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

...z Kubusiem na pierwszym planie?

makijaż byl?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob paź 01, 2011 9:07 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

JolaJ pisze:...z Kubusiem na pierwszym planie?

makijaż byl?

dzisiaj nie - wyszłam na godzinę o 11 a wrociłam o 20.

Koty rezydentki tez nie dostały rano żadnego żarcia.

Wszyscy szczęśliwi :wink: :evil: :evil: :evil: :evil:

Marzenia11

Post » Sob paź 01, 2011 9:50 Re: Kubuś zaczął jeść:).. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Chyba jednak nie zawiozę Sorii do tego domku pod Pruszkowem... nie mogę w żaden sposób osłabić wątpliwości dotyczących bezpiecznego wychodzenia maleńkiej kici do ogrodu.
W ten sposob utrzymuje stan kotów - a przeciez miałam je szybko wyadoptować. :roll:

Marzenia11

[poprzednia][następna]