Edisia kochana kruszynka...(*)(*)(*)..4 lata bez Edisi...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 22, 2010 16:13 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Ola w pracy i nie moze odebrac tel. Dlatego cisza.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw gru 23, 2010 12:57 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

PROSZĘ O WIEEEEELKIE KCIUKI!!!!! :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw gru 23, 2010 12:59 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Trzymamy, trzymamy mocno.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw gru 23, 2010 13:09 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

i ja :ok:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw gru 23, 2010 13:17 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Do góry nieustannie Misiuniu.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw gru 23, 2010 17:31 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

no wiec dziś odwożąc Erniego w powrotnej drodze odbieram Edisonka.
W jego pokoiku już działa feliway-mam nadzieję że choć trochę mu to pomoże...

nie ukrywam że trochę boję się czy sobie z kiciem poradze..no i ten kołnierz...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 23, 2010 20:12 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Ale się denerwuję - przed chwilą dzwoniłam do lecznicy, jeszcze nie dojechali. Mam nadzieję, że wszystko ok. z Ernim :ok: :ok: :ok: :ok:

Przepraszam, że nie odzywalam się wcześniej, ale zwaliły się na mnie pewne małe problemiki :mrgreen: Między innymi na jakiś czas zostałam pozbawiona telefonu komórkowego :twisted:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw gru 23, 2010 20:33 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Erni - mam nadzieję - w drodze, ja czekam w centrumie na sygnał i jedziemy do lecznicy po Edisonka.

Tez się denerwuję, ale będzie dobrze, bo dlaczego miałoby byc inaczej? :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw gru 23, 2010 20:38 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Marzenia11 pisze:Erni - mam nadzieję - w drodze, ja czekam w centrumie na sygnał i jedziemy do lecznicy po Edisonka.

Tez się denerwuję, ale będzie dobrze, bo dlaczego miałoby byc inaczej? :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ależ oczywiście, że wszystko będzie dobrze :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Czw gru 23, 2010 22:50 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Ja już z nerwów schodzę :? Może jednak jakaś informacja :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Plisssssssssssssssssssssssssssssssssss

Aleksandra59

Post » Czw gru 23, 2010 23:02 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Jesteśmy w domu :kotek: :1luvu:

Edi nie wyszedł na razie z transporterka.
Transporterek postawiłam pod biurkiem żeby miał złudzenie klatki.,blisko michę,po drugiej stronie kuwetę..
Zostawiliśmy go samego żeby się uspokoił bo jak go niosłam z autka do pokoiku to troszkę charczał..ale w drodze prawie wcale.

muszę coś zjeść bo o ile pamiętam to śniadanie tylko jadłam...

przynajmniej schudnę przez te kicie-bo nie mam czasu gotować godzinami i się opychać tak jak dawniej...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 23, 2010 23:12 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Smarti przez jedzenie jedynie śniadania, a potem kolacji to raczej nie schudniesz :roll:

Cieszę się, że Edisonek już u Was :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo fajnie z tym biurkiem wymyśliłaś :ok: :ok: To rzeczywiście może Edisonowi dawać wrażenie klatki ....... Bieduś w końcu od 5. miesięcy nie znał innego życia :( :(

Trzymam mocno kciuki, za jutrzejsze wieści :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I bardzo liczę na piękny prezent pod choinkę - foty z wyluzowanym Edisonem poza transporterkiem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Pt gru 24, 2010 0:39 Re: Chory mały Edison..Cuda,cuda ogłaszają: mamy DT!!!!!!!!!!!!!

Jestem przed normalnym kompem ale padam z nóg..
Edisonek w swoim ds, do ktorego trafił dzień przed Świętami Wielkanocnymi :D też chyba ze dwa dni siedział w transporterku i wychodził jedynie nocą.. Taki wrażliwiec, a teraz dodatkowo wszystko wzmocnione pobytem w klatce..
Trzeba wielkich kciukowl, aby sie kocurek odblokował psychicznie - własciwie dotychczasowe jego zycie to wielki stres i cierpienie... i osamotnienie... bo nikt nie zastapi człowieka na co dzień. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt gru 24, 2010 1:56 Re: Edison..po prawie pół roku w klatce W DT SMARTI!!! Kciuki!!

mam nadzieję że na swój włąsciwy DS trafi niebawem :ok:

Obrazek Wesołych :D
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt gru 24, 2010 3:22 Re: Edison..po prawie pół roku w klatce W DT SMARTI!!! Kciuki!!

Ha! Znowu Cię znalazłam :>
Nie ma tak, nowy wątek masz założyć, jak ja inaczej mam Cię znajdować? :P

Ale fajnie, że Edison ma DT :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]