Taste of The Wild są uważane za najlepsze suche karmy dostępne dostępne na polskim rynku. Wystarczy dokupić taurynę, rozpuścić w wodzie do picia i już można czuć się PRAWIE jak osoba dobrze karmiąca koty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Dzięki za informację!Wyguglałam sobie ,trochę poczytałam,wychodzi taniej niż RC .Właśnie chodzi o to że,moja sierścia też tylko suche,z mokrego to ewentualnie sosik a reszte zakopie.Ciekawe czy to chciałaby żrec
Mam z nią ambaras bo zaczyna zakopywac RC,teraz dostaje RC wymieszane z Chat Chow(Bo zeżrec RC musi-przecież nie wywale
)
Marea pisze:kotka doroty pisze:Dzięki za informację!Wyguglałam sobie ,trochę poczytałam,wychodzi taniej niż RC .Właśnie chodzi o to że,moja sierścia też tylko suche,z mokrego to ewentualnie sosik a reszte zakopie.Ciekawe czy to chciałaby żrec
Mam z nią ambaras bo zaczyna zakopywac RC,teraz dostaje RC wymieszane z Chat Chow(Bo zeżrec RC musi-przecież nie wywale
)
na telekarma jest teraz najtaniej TOTW
http://www.telekarma.pl/c2/suche.htm?prod=204&start=0
Moje chętnie wcinają TOTW, choc przy niektórych suchych marudzą, niejadek mojej teściowej tez wcina, chyba smakuje ta karma kotom no i widać różnicę w wyglądzie sierści miedzy TOTW a Royalem, po TOTW ładniejszza...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą i 64 gości