Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 22, 2010 10:24 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Nie. Ja byłam raz gdy zawoziłam trójkę naszych tymczasów (na starym mieszkaniu) i potem w kamienicy, gdy zawoziliśmy Tie i jej maluch.

Anabelp z innej beczki, jeśli był taki syf i degrengolada, że Cię przytkało, to dlaczego zostawiłaś tam rodzinkę? 8O
(teraz pewnie posypią się na mnie gromy, ale staram się być obiektywna)
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Czw lip 22, 2010 10:31 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Anabelp, dlaczego edytowałaś post, w którym pisałaś o warunkach u Iki?
Czytałam..pisałaś, że odchody były wszędzie nawet na ścianach, koty śpią na zasikanej podłodze, są smutne, brudna kuweta /myślałaś, że w niej jest kasza manna/, stos piętrzących się brudnych naczyń na podłodze i w zlewie, smród..
nie rozumiem, dlaczego te info skasowałaś :roll:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw lip 22, 2010 10:33 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Zofia&Sasza pisze:Prawdopodobnie sprzątała, gdy się spodziewała wizyty. Formica, byliście u niej kiedyś "z przyczaju"?

Dokładnie.
Co do braku prymitywności tez się nie zgodzę.
Ile to razy słyszeliśmy jak to na PW obrabia tyłki innym,
używając przy tym wulgaryzmów.
Obrazek
Tęsknię za tobą moja Kruszynko :(

millkaj

Od: Śro lut 25, 2009 14:25

Post » Czw lip 22, 2010 10:34 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

sherina pisze:Anabelp, dlaczego edytowałaś post, w którym pisałaś o warunkach u Iki?
Czytałam..pisałaś, że odchody były wszędzie nawet na ścianach, koty śpią na zasikanej podłodze, są smutne, brudna kuweta /myślałaś, że w niej jest kasza manna/, stos piętrzących się brudnych naczyń na podłodze i w zlewie, smród..

To ważne dla tych, którzy oddali tam koty... To może ich przekonać, by je odebrali...
A miałam zacytować, psia kość!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lip 22, 2010 10:38 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Zofia&Sasza pisze:
sherina pisze:Anabelp, dlaczego edytowałaś post, w którym pisałaś o warunkach u Iki?

To ważne dla tych, którzy oddali tam koty... To może ich przekonać, by je odebrali...
A miałam zacytować, psia kość!

Też uważam, że to ważne informacje.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw lip 22, 2010 10:40 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Załóżmy nawet, że zrobiłaś błąd zostawiając tam kicie, to nie to jest teraz najważniejsze! Teraz o nie walczysz - i to się liczy. Osoby, które mają tam koty powinny wiedzieć...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw lip 22, 2010 10:44 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Zofia&Sasza pisze:Załóżmy nawet, że zrobiłaś błąd zostawiając tam kicie, to nie to jest teraz najważniejsze! Teraz o nie walczysz - i to się liczy. Osoby, które mają tam koty powinny wiedzieć...

:(, tak zrobiłam błąd i przyznaję się do tego, to się nie miało prawa nigdy zdarzyć. Wszystko już powiedziałyście za mnie...ale równoczesnie ta kobieta była bardzo przekonywująca i obiecała mi, że wszystko gra i będzie w przysłowiowym porządku. Robiła mi wodę z mózgu. Zwyczajnie może zostać świetną aktorką...

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Czw lip 22, 2010 10:48 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

anabelp pisze:
Zofia&Sasza pisze:Załóżmy nawet, że zrobiłaś błąd zostawiając tam kicie, to nie to jest teraz najważniejsze! Teraz o nie walczysz - i to się liczy. Osoby, które mają tam koty powinny wiedzieć...

:(, tak zrobiłam błąd i przyznaję się do tego, to się nie miało prawa nigdy zdarzyć. Wszystko już powiedziałyście za mnie...

szacun za odwagę, nie każdego stać na przyznanie się do błędu
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lip 22, 2010 10:49 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Najważniejsze jest, że walczyłaś o maluchy i są już bezpieczne.
Ale równie ważna jest prawda.
Ja być może mam przedawnione info, ale za każdym razem jak byłam u Iki, nie mogę powiedzieć, że był syf, kiła i mogiła.
Być może fakt, że sprzątała przed moimi wizytami.
Ale przecież Anabelp też była z nią umówiona na przywóz kotów, więc przed jej wizytą też powinna była posprzątać. No chyba, że zatraciła już całkowitą przyzwoitość.

Ja pisałam tylko na bazie własnych doświadczeń, że nie wrzucałabym IKI do worka Diogenesa, na podstawie tego co widziałam i z moich rozmów z nią jeszcze przed całym forumowym zamieszaniem. Nie jestem jednak psychiatrą, a ludzi tak jak zwierząt nie da się diagnozować przez internet.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Czw lip 22, 2010 11:01 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Formica pisze:Najważniejsze jest, że walczyłaś o maluchy i są już bezpieczne.
Ale równie ważna jest prawda.
Ja być może mam przedawnione info, ale za każdym razem jak byłam u Iki, nie mogę powiedzieć, że był syf, kiła i mogiła.
Być może fakt, że sprzątała przed moimi wizytami.
Ale przecież Anabelp też była z nią umówiona na przywóz kotów, więc przed jej wizytą też powinna była posprzątać. No chyba, że zatraciła już całkowitą przyzwoitość.

Ja pisałam tylko na bazie własnych doświadczeń, że nie wrzucałabym IKI do worka Diogenesa, na podstawie tego co widziałam i z moich rozmów z nią jeszcze przed całym forumowym zamieszaniem. Nie jestem jednak psychiatrą, a ludzi tak jak zwierząt nie da się diagnozować przez internet.

...a być może ja mam inne postrzeganie porządku, sama już nie wiem co na ten temat myśleć...wiem, że przy dużej ilości zwierząt trudno jest całkowicie, wszystko opanować, zdarzają się różne, ciężkie sytuacje, ale pewne standarty chyba istnieją...na mój przyjazd z pewnością się kobieta przygotowywała, to co musiało tam być kiedy nikt nie zapowiadał wizyty...

anabelp

Post » Czw lip 22, 2010 11:09 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

anabelp pisze:

:(, tak zrobiłam błąd i przyznaję się do tego, to się nie miało prawa nigdy zdarzyć. Wszystko już powiedziałyście za mnie...ale równoczesnie ta kobieta była bardzo przekonywująca i obiecała mi, że wszystko gra i będzie w przysłowiowym porządku. Robiła mi wodę z mózgu. Zwyczajnie może zostać świetną aktorką...

I to wyjasnia dlaczego tak się cały czas o nie martwiłaś (pamietasz,pytalam o to ).
Czy "działalność" tej pani KK to nie jest forma znecania sie nad kotami?
Aga__

Post » Czw lip 22, 2010 11:11 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Aga__ pisze:
anabelp pisze:

I to wyjasnia dlaczego tak się cały czas o nie martwiłaś (pamietasz,pytalam o to ).

Prawdopodobnie tak.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw lip 22, 2010 11:16 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Aga__ pisze:
anabelp pisze:

...tak, świetnie pamiętam...ale czasu już nikt nie cofnie, kocięta nie żyją, Tosia dochodzi do siebie bardzo powoli...teraz trzeba się skupić na pozostałych jeszcze przy życiu maluszkach...

anabelp

Post » Czw lip 22, 2010 11:29 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

anabelp pisze:...a być może ja mam inne postrzeganie porządku, sama już nie wiem co na ten temat myśleć...wiem, że przy dużej ilości zwierząt trudno jest całkowicie, wszystko opanować, zdarzają się różne, ciężkie sytuacje, ale pewne standarty chyba istnieją...na mój przyjazd z pewnością się kobieta przygotowywała, to co musiało tam być kiedy nikt nie zapowiadał wizyty...

uwierz mi, wcale nie jest trudno, tylko trzeba chcieć, trzeba mieć zamiłowanie do porządku i czystości
i wbrew pozorom taki stan można utrzymać przy nastu kotach dysponując niewielkim budżetem

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Czw lip 22, 2010 11:33 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

straszne to wszystko :cry: :cry: tylko tyle napisze, bo aż nie chce się w to wszystko uwierzć
krynia08

[poprzednia][następna]