Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 31, 2010 15:04 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Podpisałam.
Marta wezmę umowy adopcyjne i porozsyłam petycję do wszystkich. Od razu z zapytaniem jak miewają się Nasi podopieczni :lol:
MIKUŚ

Post » Pon maja 31, 2010 15:18 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

też podpisałam ;)
Obrazek

sauatka

Od: Śro cze 04, 2008 21:19

Post » Pon maja 31, 2010 17:27 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Też podpisałam :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon maja 31, 2010 18:42 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Alienor pisze:Też podpisałam :ok:

Podpisałam się , ale pewnie znowu coś źle zrobiłam ,bo nie dostałam na maila potwierdzenia , może ktoś mi coś doradzi :cry:
co mogłam nie tak zrobić- tym bardziej, że ponieważ bezużyteczenie zalegam w łóżku bo mam k.... wszystkie uczulenia ( spuchł mi nos ,oczy mam czerwone jak królik angora) to chociaż dzwonię po wszystkich znanych mi dobrych duszach coby podpisały petycję.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon maja 31, 2010 19:29 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Gosiu może błąd w mailu...? Sprawdź czy na pewno go dobrze wpisałaś :lol:
Podajesz swoje dane, zatwierdzasz, podpisujesz i znowu zatwierdzasz na mailu...
MIKUŚ

Post » Pon maja 31, 2010 19:49 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

ja i mój mąż również nie dostaliśmy maila z potwierdzeniem.

gosiakot pisze:
Alienor pisze:Też podpisałam :ok:

Podpisałam się , ale pewnie znowu coś źle zrobiłam ,bo nie dostałam na maila potwierdzenia , może ktoś mi coś doradzi :cry:
co mogłam nie tak zrobić- tym bardziej, że ponieważ bezużyteczenie zalegam w łóżku bo mam k.... wszystkie uczulenia ( spuchł mi nos ,oczy mam czerwone jak królik angora) to chociaż dzwonię po wszystkich znanych mi dobrych duszach coby podpisały petycję.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pon maja 31, 2010 19:57 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

ja tez wczesniej nie dostałam,wypelnilam drugi raz i dostalam potwierdzenie
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon maja 31, 2010 20:02 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Po kolei:
1. Wchodzimy na interesującą Nas petycje.
2. Zaznaczamy podpisz petycję.
3. Wypełniamy dane.
4. Podgląd podpisu.
5. Potwierdzamy swój podpis.
6. Wchodzimy na mail i idziemy do linku weryfikującego nasz podpis.
7. Wprowadzamy kod i zatwierdzamy
TO WSZYSTKO.

Podpisałam dziś z 5 petycji o zwierzętach i zawsze działa błyskawicznie :ok:
MIKUŚ

Post » Pon maja 31, 2010 20:21 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Basia jeżeli możesz to podeślij naszym adopcyjnym domom petycję.Ja dziś nie dotarłam na kociarnię,z tempem u mnie coraz gorzej :mrgreen:

Allegro zaaktualizowałam prosze kopjujcie ne inne portale.Są dwa nowe kociaki do adopcji
http://allegro.onet.pl/item1060628791_s ... wieka.html
http://allegro.onet.pl/item1052344646_s ... a_dom.html
Dziś na próbną adopcję pojechała Milusia :ok:

Zamówiłam żwirek na kociarnię .Przyjdzie ok środy lub czwartku .Darek podrzuci ,ale będe prosiła kogoś o pomoc w przerzuceniu.

Co do petycji to tez dwa razy wysylalam, bo mi nie przyszło powiadomienie za pierwszym razem.Tak więc próbujcie do skutku :ok:

Zyczę wszystkim miłego tygodnia i trzymacjie kciuki:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon maja 31, 2010 20:26 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Umowy są już u mnie :wink: Jutro porozsyłam 8)

A co do pomocy przy żwirze to chyba mogę pomóc w końcu kawał baby ze mnie :wink:

MARTA milion kciuków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
MIKUŚ

Post » Pon maja 31, 2010 20:27 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

mar_tika pisze:

Marta pamietaj, czekam na mms-a :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon maja 31, 2010 20:28 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Basiu zamieść grafik na przyszły tydzień, brakuje nam rannego dyżuru chyba w środę :!:
Kociaki na kociarni jako tako, mam nadzieję, że katar wreszcie ustąpi, włączyłyśmy dziś z Basią grzejnik bo cholerka może zimno, a tu na dodatek na dworze też zimno, pada i wilgoć :( brrrrr paskudna pogoda.
Gosiu rozładowała mi się komórka, tak że nasza rozmowa nagle się zakończyła :wink:
Przypomiam wszystkim chętnym na członkowstwo w naszym stowarzyszeniu o wysyłanie do gosikot adresów mailowych i danych zaraz postaram się odszukać listę chętnych :D
Dziś nasze kociaki na kociarni miały wizytę w prezenie dostały pyszne suche i mokre jedzonko :D dziękujemy bardzo :1luvu:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon maja 31, 2010 20:29 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

mar_tika pisze:...

a to kiedy????
:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon maja 31, 2010 20:33 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Tereniu! Jutro mój Szef podrzuci Ci worek szmat
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon maja 31, 2010 20:35 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Marta kciuki trzymam, ale jest to najoczywista oczywistość, że będzie dobrze - sama wiem bo dwa razy to przechodziłam :D parę minut sr...ki a potem już jakoś poleci :wink: jesteś twarda kobitka :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]