Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Dzisiaj jak wracałam do domu to w autobusie była dziewczyna z chłopakiem i oni adoptowali kociaka buraska - rozmawiali z panią na przeciwko więc trochę podsłuchałamZ tego co mówili to chłopak od zawsze miał kotki, mają w domu jeszcze szczura, dziewczyna ma też psa (ale nie wiem czy oni razem mieszkają czy osobno
) Wydawali się w porządku
Kruszyna pisze:Gibutkowa: na "tyłach" w tym momencie znaczyło "z tyłu baraku, w dalszych pokojach"
Kruszyna pisze:JaEwka pisze:Dzisiaj jak wracałam do domu to w autobusie była dziewczyna z chłopakiem i oni adoptowali kociaka buraska - rozmawiali z panią na przeciwko więc trochę podsłuchałamZ tego co mówili to chłopak od zawsze miał kotki, mają w domu jeszcze szczura, dziewczyna ma też psa (ale nie wiem czy oni razem mieszkają czy osobno
) Wydawali się w porządku
Ten burasek to właśnie Zbychu 2Taki fajny mały rozrabiaka
Biedny szczur
ulvhedinn pisze:I za Azalkę.
Agness78 pisze:UWAGA!!!
Do mojego znajomego weterynarza zgłosiły się dziewczyny które zaopiekowały się 2 maluszkami piwnicznymi w wieku około 3 tygodni. Mama ich zaginęła i wogóle się nie pokazuje, być może zginęła pod samochodem albo coś innego jej sie stało.
Kotki mają nie ładne oczka, ale już są leczone i wyglądają coraz lepiej. Potencjalnie dziewczyny miała kotki zostawić na stałe, wszystko ustalone z rodzicami ale niestety jedna z nich okazała się być alergiczkąJest wysypana, obrzęk śluzówki, generalnie wygląda to źle. Kotki pilnie szukaja innego DT/DS
Dziewczyny za nic nie chcą ich oddawać do schroniska ale jesli nie będzie wyjścia to obawiam się że będą musiały
Maluszki trzeba je jeszcze karmić
nie jedzą samodzielnie
( dziewczynka to burasia kolorowa, a chłopczyk jest czarno-dymny )
BŁAGAM o POMOC!!!
mawin pisze:Agness78 pisze:UWAGA!!!
Do mojego znajomego weterynarza zgłosiły się dziewczyny które zaopiekowały się 2 maluszkami piwnicznymi w wieku około 3 tygodni. Mama ich zaginęła i wogóle się nie pokazuje, być może zginęła pod samochodem albo coś innego jej sie stało.
Kotki mają nie ładne oczka, ale już są leczone i wyglądają coraz lepiej. Potencjalnie dziewczyny miała kotki zostawić na stałe, wszystko ustalone z rodzicami ale niestety jedna z nich okazała się być alergiczkąJest wysypana, obrzęk śluzówki, generalnie wygląda to źle. Kotki pilnie szukaja innego DT/DS
Dziewczyny za nic nie chcą ich oddawać do schroniska ale jesli nie będzie wyjścia to obawiam się że będą musiały
Maluszki trzeba je jeszcze karmić
nie jedzą samodzielnie
( dziewczynka to burasia kolorowa, a chłopczyk jest czarno-dymny )
BŁAGAM o POMOC!!!
Aga jak one same nie jedzą to w schronie nikt ich nie nakarmi
DT dla nich pilnie poszukiwane!!! Może na chwilę spróbowaliby odczulić dziewczynkę i w między czasie szukać domku? Próbowali z odczuleniem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf i 21 gości