Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 07, 2010 8:57 Re: Apartament dla Saszy-jedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))

Sasza nadal wzorowo korzysta z kuwety.Z naprowadzaczem oczywiscie :wink: Poza tym,po raz pierwszy rano jest nie zjedzonego w jego misce,indyk mu już nie wchodzi.

A u nas rozpoczał sie bardzo pracowity tydzień,to będzie tydzień u weta.
-Sasza-wiadomo trzeba dokładnie przepadać i nadal leki
-Maja do kontroli po sterylce
-Bojkot do kontroli dziąseł,apetyt ma nie za bardzo,siersć nadal byle jaka
-Bayer-wet nie potwierdził konkretnie jaki czas odpowiedni jets na kastrację młodego kocurka,powiedział ze musi sprawdzić na jakim etapie dojrzewania jest Bayerek i na tej podstawie podjać decyzję czy można już czy nie
-Beza,kontrolne badanie krwi i czyszczenie zebów
-Adaś,jeśli uda sie zdobyć środki pierwsze szczepienie
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 9:11 Re: Apartament dla Saszy-jedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))

To pracowity dzień przed Tobą - trzymam kciuki za powodzenia operacji WET :lol:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon cze 07, 2010 15:02 Re: Legnica-tydzień wetowski

Jestesmy po wizycie z Sasza u weta.
Kocurek został okreslony na 15 lat,nadal ropny stan zapalny,cos nie ciekawego dzieje sie w jamie brzusznej,z badaniami mamy jeszcze poczekac,także z odrobaczeniem.Z jakiegoś powodu Sasza odczuwa silny ból w okolicach:ogona,bioder,przedniej prawej łapki.Obolały tułów.
Rokowania ostrożne.
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 15:05 Re: Legnica-tydzień wetowski

Chciałam bardzo serdecznie podziękować cioci Pearl Rain za prezent dla najbardziej potrzebujących.Saszka dostał pół kilo suchej Intensinal,a i o Beziku cioteczka pamiętała-pół kg RC nerkowego+dwie tacki.
Dziękujemy :kotek:
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 18:00 Re: Legnica-tydzień wetowski

Bezik również dziękuje

Obrazek Obrazek Obrazek
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 18:02 Re: Legnica-tydzień wetowski

Forest łąpie muchę na szybie.Serioserio

Obrazek
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 18:06 Re: Legnica-tydzień wetowski

Sasza przybiera coraz bardziej "domowe" pozycje

Obrazek ObrazekObrazek
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 18:11 Re: Legnica-tydzień wetowski

Jeszcze trochę i Saszki nie będzie można w żaden sposób porównać z tym nieszczęściem ze Żmigrodu :dance:
Bardzo się cieszę, że Saszka ma się lepiej :kotek:

Willow_

Post » Pon cze 07, 2010 18:14 Re: Legnica-tydzień wetowski

Piszę po raz trzeci bo coś mi wcina posty ( jak się okaże nagle, że są wszystkie trzy, to nie bijcie)
Musisz Wiesiu uważać na Foresta, bo może się przeforsować :ryk:
Co do Saszki, to kto wie, czy ktoś go nie skopał? Trzymam kciuki za wszystkich razem i każdego z osobna :ok:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pon cze 07, 2010 18:21 Re: Legnica-tydzień wetowski

Marudka pisze:Piszę po raz trzeci bo coś mi wcina posty ( jak się okaże nagle, że są wszystkie trzy, to nie bijcie)
Co do Saszki, to kto wie, czy ktoś go nie skopał? Trzymam kciuki za wszystkich razem i każdego z osobna :ok:

Tak,ja co dzień mu tłumacze i prosze zeby tak nie szalał :lol:
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 18:29 Re: Legnica-tydzień wetowski

Marudka pisze:Piszę po raz trzeci bo coś mi wcina posty ( jak się okaże nagle, że są wszystkie trzy, to nie bijcie)

Na tym zdjęcie(na powiekszeniu) widać 3 "wgniecienia" na tułowiu.Dwa na pewno sa w miejscach które go bardzo bolą:biodro+ogon,przednia prawa łapka.Trzeci slad "wgniecenia" idzie przez brzuch.
Moze to przypadek,a moze nie.Ale te slady na pewno są w miejscach bardzo go bolących.
Obrazek
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 18:31 Re: Legnica-tydzień wetowski

Wyslę ta fotkę do naszego weta.Tak na wszelki wypadek.
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 19:17 Re: Legnica-tydzień wetowski

Wygląda jakby coś po nim przejechało - rower :?:
Może warto byłoby zrobić prześwietlenie :?:

Willow_

Post » Pon cze 07, 2010 19:24 Re: Legnica-tydzień wetowski

Tych "sladów" wcześniej nie widziałam,więc i lekarzowi o nich nie mówiłam.
Nie mam pewności,czy to być moze siersć sie tak akurat nie ułożyła,że na zdjeciu wyszło jak wyszło.Nie wiem.Na pewno kości nie sa połamane,bo by wet dzisiaj cos "wymacał".Tylko te narzady wewnętrzne?Nie wiem,na prawde nie wiem.W srode idziemy na kolejny zastrzyk,zastanowimy sie.
Na pewno jest lepiej,z wypróżnianiem,zachowanie,jedzeniem,ropa z nosa juz się nie saczy,ma jedynie zapchany nos.
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 19:26 Re: Legnica-tydzień wetowski

Jak będzie spokojnie leżał,spróbuje go reką pogłaskać przez cały bok,powinnam wyczuć zagłębienia jeśli sa.
Legnica

[poprzednia][następna]