Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 11, 2010 17:48 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

milenap pisze:Witajcie Dziewczyny, Fernando już w łazience w klatce :D

Na razie jest przerażony, ale dał się przenieść z transporterka do klatki (no co prawda przez ręcznik, ale zawsze :wink: ), dostał małą kuwetke, kocyki, jedzenie i picie, klatkę przykryłam do połowy kocem spryskanym kocimiętką i na razie dałam mu spokój, niech się troszkę oswoi.

Oczywiście moje gady tropią pod drzwiami od łazienki :twisted:

zaraz zastawiam łapkę na kolejne :D

Biedulek-tyle zmian nastapiło w jego życiu!-oby zaufał!!!!
A za łapanki- :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw mar 11, 2010 18:18 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Oby się udało je złapać. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw mar 11, 2010 19:02 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Co słychać u Ciebie Milenko? Jak Fernando się sprawuje? A "coś nowego" już się złapało? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw mar 11, 2010 20:06 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Niestety dziś się nic nie złapało :evil: jeden kocur siedział obok łapki i wyciągał jedzenie przez kratki :evil:

Ale mam zdjecia Fernanda :wink: kot na razie sie boi, nie chce jeść jeszcze, ale ładnie wypił wodę, siedze z nim co chwilę, zeby troszkę się oswajał. Rozmawiałam własnie niedawno dłuuugo z Osobą, która, jako pierwsza zaproponowała DT i wszystko wygląda na to, ze w niedziele Fernando wybiera sie w dalszą drogę :D zastanawiałyśmy się nad tym, czy dać mu wiecej czasu u mnie, ale doszłyśmy do wnioksu, ze nawet jak tutaj wyluzuje, to w nowym miejscu i tak stres się zacznie od początku, wiec lepiej, zeby jechał jak najszybciej. No i dal mnie to tez lepiej, bo w łązience zwalnia mi się miejscówka.

Zastanawiam się czy nie podać mu Sedalinu na drogę, bo podróż dość długa, a kocio strachliwy, wiec po co ma się denerwować niepotrzebnie.

Kasiu, Ty podawałaś ostatnio braciszkom i było wszystko ok, prawda? one były tylko śnięte, czy zupełnie nieprzytomne?

a oto bohater :D tylko nos ma strasznie brudny, bo to stare smarki :roll: :lol: a on na razie widzę, do mycia zbyt chętny nie jest :wink: ja tego na siłę teraz też nie będę robić. Ale za to zobaczcie jakie ma piękne zielone oczy! :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw mar 11, 2010 20:12 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Faktycznie ma piękne zielone oczęta! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 11, 2010 20:24 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

ojej, jaki śliczny krówek :1luvu:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw mar 11, 2010 20:33 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

milenap pisze:... Rozmawiałam własnie niedawno dłuuugo z Osobą, która, jako pierwsza zaproponowała DT i wszystko wygląda na to, ze w niedziele Fernando wybiera sie w dalszą drogę :D

Kciuki za chłopaka.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw mar 11, 2010 20:34 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Honda, wyjęłaś mi to z ust :D Dokładnie to samo chciałam napisać :D :D :D To się dołączam - jaki śliczny krówek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Czw mar 11, 2010 20:36 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Oj, trochę mam opóznienia. Fernando, czas pakować walizki :D :D :D :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Czw mar 11, 2010 20:37 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Milenko-cudny krówek,jeszcze jak pysio sobie umyje to cudny kawaler z niego bedzie!
Cudowna Osobo- :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Milenko-podawałam 1/2 tabl na 12 godzin przed podróżą i 1 całą tabletke na godzine przed-ta godzina to minimum,lepiej jednak podac na dwie godziny przed-po godzinie jeszcze za bardzo sie nie pospały!
Tabletka promazyny-25mg!
Kocie nie były nieprzytomne,tylko ospałe!-takie przymulone!
No i nie dawaj jeść przynajmniej 12 godzin przed podróżą-takie dostałam wytyczne od wetki i nie było kłopotów w drodze!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw mar 11, 2010 20:41 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Czy ktoś czytał dzisiejsze "metro"?

:mrgreen:

Krówek śliczny, ale ktoś będzie miał super kota :ok: a jak z transportem? coś się znalazło...?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw mar 11, 2010 21:02 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Kasiu, ja jeszcze jutro i tak pojadę do wetów, bo nawet nie mam Sedalinu, ale chciałam Ciebie podpytać.

Kamila, ja nie czytałam, ale już wiem :mrgreen: miałam jeden telefon w tej sprawie, od dziewczyny, studentki z Poznania, wstępna rozmowa bardzo fajna, niestety dziewczyna chce do Poznania sprowadzic też swojego psa (wychowanego z kotami), więc dzikusek odpada, musi byc kot który w miare zna psy, albo jakiś malec, który się przywyczaji.

W związku z tym, jeśli macie namiary na kogoś, kto ma do oddania takiego kota w Poznaniu, to proszę o informację, podam namiary na pw.

Ja też zaraz oblece jakieś wątki i podam tą informację.

Qlenko, dziękuję Ci bardzo za pomoc z Metrem :1luvu: :1luvu: :1luvu:

edit: Kamila, co do transportu, to ex-tz ma chyba jakiś odruch serca, bo zaproponował, ze nas zawiezie 8O oczywiscie za paliwo muszę zapałcić ja i ta propozycja pewnie stad, zeby nie pożyczać mi auta przypadkiem, ale to już nieważne :lol:

milenap

Post » Czw mar 11, 2010 21:23 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Milenko,a może Czarusia dziewczynie zaoferuj?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw mar 11, 2010 21:38 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

TŻtowi mówię o tym, że szkoda, że nie widziałam ogłoszenia.

No to mi pokazał ;)

http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx
Metro z 11 marca, str. 6 :D
tylko treść to sobie w końcu sami sklecili ;)

Oby przyniosło skutek!
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Czw mar 11, 2010 21:40 Re: Czy jest jakieś...?Już 4 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Kasiu, o Czarusiu mówiłam, ale dziewczyna wolałaby kotkę. Więc moze dla jakiejś kotki będzie to szansa.

Qlenko, dziękuję :1luvu:

milenap

[poprzednia][następna]