Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
berni pisze:...........
Wczoraj, chyba z powodu bardzo księżycowej nocy, postanowiły że one dziś będą się bawić, skoro w nocy jest jasno jak w dzień, a w dzień nie dało się bawić bo było za cieplo. Musiałam się ewakuować z pokoju o 1 w nocy, bo tak dokazywały.
........
berni pisze:Dziś hamaczek nadal okupowany przez Gacusię![]()
Rano była u nas potężna burza, brakło prądu, waliło deszczem o szyby i okropnie wiało....a koty słodko powtulane w kocyki, podusie....co by taka mała Gacusia zrobiła w taką pogodę na polu![]()
Dziś w ogóle nastrój mam okropny, adopcje nie idą, mam wrażenia że moje ogłoszenia są po prostu niewidoczne, nawet głupich zapytań nie ma....za to co chwila informacje o nowych kotach, kociakach,całych miotach i całych stadach kotów... a ja jestem zupełnie bezsilna, od dwóch miesięcy ani jednej adopcjiryczeć się mi chce...
dlatego dziś tylko fotek kilka z wyprawy piątkowej do lasu na grzyby..i nie tylko...![]()
mój prawie wilk
![]()
pierwszy grzyb, mega radość bo wygladał jak rasowy prawdziwek...ale tylko udawał
goryczakiem się okazał
ale za to były takie pyszności![]()
pyszności często występowały gromadnie
i takie borówki
i taka borówa wielka też się trafiła![]()
i piękne kwiaty![]()
teraz tylko trzeba je oznaczyć..oj, jak dawno nie miałam botaniki
berni pisze:..........
ps. jestem z siebie mega dumnaudało się mi oznaczyć fioletowy kulisty kwiatek- to świerzbnica polna (Knautia arvensis). Pękne z dumy normalnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, puszatek i 134 gości