S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 07, 2010 22:36 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Właśnie próbuje porobić jakieś ogłoszenia :roll:
MIKUŚ

Post » Nie mar 07, 2010 22:46 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Wiosna za pasem, wysyp kotów niestety też :evil: więc pomyślałam , ze dobrze by było zrobić nowa akcję. Ostatnią akcją, była "Akcja Świąteczna", na Boże Narodzenie, a tu już za cztery tygodnie będą Święta Wielkanocne Obrazek
Jeśli u schyłku zimy już jest tyle kotów w "schronisku" to strach pomyśleć, co się będzie działo na wiosnę :roll: Proszę więc o datki na zapewnienie sterylizacji i leczenie kotów, które zawitają na wiosnę do Kociej Chatki. Każda złotówka to krok do lepszego życia dla tych pokrzywdzonych przez los i ludzi zwierząt .
Obrazek

Rozpoczynam więc :ok:

Akcja Wiosenna na Kocią Chatkę :D

Axa76 - 25 zł - jest wpłata :P
Mar_tika -
Kicia_Kluska - 15 zł - jest wpłata :P
Bona44 - 30 zł - jest wpłata :P
Bubor -

Proszę się nie wstydzić :wink: AKCJA WIOSENNA rozpoczęta :P

Jesli ktoś potrzebuje nr mojego konta prosze pisać :D
Ostatnio edytowano Pon mar 08, 2010 12:46 przez Iweta, łącznie edytowano 2 razy
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie mar 07, 2010 23:04 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Basia na tym watku na dogomani odpowiedziala mi jedna osoba i podała linki to rożnych stron dla Husky

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie mar 07, 2010 23:30 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Okijuz tam idę. :mrgreen: Dzięki Ewuniu :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon mar 08, 2010 7:12 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Witam sie z rana i przypominam, że trwa Akcja Wiosenna na Kocią Chatkę :D

Iweta

Post » Pon mar 08, 2010 8:13 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

witam, wszystkim kobitkom wszystkiego naj :)

tereniu: doszły moje pieniądze? 3 marca robiłam przelew
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon mar 08, 2010 9:30 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Madziula pisze:witam, wszystkim kobitkom wszystkiego naj :)

tereniu: doszły moje pieniądze? 3 marca robiłam przelew

Tak tak doszły ale jeszcze nie wypisałam wszystkich wpłat.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon mar 08, 2010 10:25 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

witam wszystkich poniedzialkowo :D

Mam dwie wieści wczoraj do adopcji pojechała Kalinka mamuśka Dania i Kacperka :ok: W tym tyg mamy zrobić jeszcze wizyte poadopcyjną sprawdzic jak kota zaklimatyzuje się w domowych warunkach ,bo Kalinka cale swoje życie spedzila w piwnicznym okienku.Trzymać kciuki:)
Obrazek

Pamiętacie tego malucha?Jak brałyscie ostatni transport ze schroniska przy was dziewczyna adoptowala j właśnie jego ze schronu
Obrazek
Jak kazałyście dziewczyna pojechała do lecznicy na ul.ostrogórskiej ,tam kota tylko dorobaczyli bo stwierdzili że nie ma podstaw do leczenia.Dziewczyna wczoraj do mnie dzwoniła zrozpaczona bo kot,nie je ,nie pije ,ma bigunke, wymiotuje i jest apatyczny.
Chociaż teraz już pewnie sa podstawy do leczenia ,ja polecilam jej inną lecznicę .Byc może jestem jedyną nie fanką owej lecznicy.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon mar 08, 2010 10:47 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Marta gwoli ścisłości my nie kazałyśmy jej jechać do lecznicy na Ostrogórskiej tylko powiedziałyśmy, że powinna od razu jechać z kotkiem do weta.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon mar 08, 2010 11:56 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Proszę piszcie przy wpłatach na moje konto swoje forumowe nicki, bo niestety nie znam wszystkich prawdziwych imion 8)

Dostałam wpłate od Karoliny Ś. Czy Karolina to Kicia_Kluska? Nie wiem komu mam przypisac tą wpłate :wink:

Iweta

Post » Pon mar 08, 2010 12:22 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Ta to ja :D i moja wpłata.

Jakoś tak nie pomyślałam, że nie skojarzysz :oops:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Pon mar 08, 2010 12:46 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Kicia_Kluska pisze:Ta to ja :D i moja wpłata.

Jakoś tak nie pomyślałam, że nie skojarzysz :oops:

Pewnie Cie poznam na "Kociej Imprezie" i zawsze juz bede Cie kojarzyła :D :wink:

Iweta

Post » Pon mar 08, 2010 13:08 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

To taka pamieć absolutna? :)
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Pon mar 08, 2010 15:23 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Iweta pisze:Witam sie z rana i przypominam, że trwa Akcja Wiosenna na Kocią Chatkę :D

A ja narazie ni mam :(
Ale na usprawiedliwienie dodam że wydalam ok 80 zl. na koszyczki do Kociej Chatki
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon mar 08, 2010 15:51 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Kicia_Kluska pisze:To taka pamieć absolutna? :)

Po imprezie może być tylko pamięć absolutna,albo....żadna :piwa: :wink:

Iweta

[poprzednia][następna]